reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Moi wyjechali po 5 więc z Adasiem dwa dni sami będziemy,:tak: z rana myslłąm, że basen wystawię a tu chmury deszczowe nadciągają, dzis na 16 do lekarza.........:tak:

Monia przykre wieści o związku mamy.

Klavell kawusia mrozona, mniam, mniam....:-)

Justyna S zadowolony? chioc trudno powiedzieć, bo to za krótki czas.......... ale jest pozytyw. cześciej w domciu, :happy:

Cud sie chyba stał.......... pisałam Wam o aparacie , że w Tunezji sie zepsuła migawka i oddalismy do serwisu, po m-cu zadzwonili że nie wart naprawy bo części droższe niz sam aparat. J woził go prawie 2 tyg w aucie , wczoraj kazałam mu go w końcu przynieść , bo na allegro chciałam sprzedać za grosze ( na części) , nagle włańczam a on DZIAŁA:szok::szok::szok::szok::szok::szok:.................... normalnie funkcjonuje ...................:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Jupi a mielismy we wrzesniu wziąc na raty nowy:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Klavell - pychotka:-)
Monia - witaj na dobre z powrotem...przykre wiescie ale dobrze ze urlopik sie udal i pogoda dopisywala:-):cool2:
Agulka - farciara :-p:rofl2:

juz mam kumpel przez Gg mi pomógł:tak:
Ejjjj nie badz wisnia - podziel sie informacjami

Ale mialam dzis sen...ze zakochalam sie do szalensta w chlopaku ktory mial 22 lata a wygladal na 18:szok::szok::szok::rofl2: - normalnie szal bambino...ze wiecie ze to kompletne szalenstwo ale idziecie w to dalej bo Milosc tralalala:-p:laugh2:...a on mnie adorowal jak don Juan...i kolezanki radzily zebym go sobie darowala ale....jak wspomne o tym snie to az mam motyle w brzuchu:-p:laugh2:- swietny byl ten chlopak (ten blask w oczach) choc nie ma zandego odpowiednika w znamym mi realu:happy::sorry:...i ja raczej nie gustuje w malolatach:eek:

Ejjjj nie badz wisnia - podziel sie informacjami

Ale mialam dzis sen...ze zakochalam sie do szalensta w chlopaku ktory mial 22 lata a wygladal na 18:szok::szok::szok::rofl2: - normalnie szal bambino...ze wiecie ze to kompletne szalenstwo ale idziecie w to dalej bo Milosc tralalala:-p:laugh2:...a on mnie adorowal jak don Juan...i kolezanki radzily zebym go sobie darowala ale....jak wspomne o tym snie to az mam motyle w brzuchu:-p:laugh2:- swietny byl ten chlopak (ten blask w oczach) choc nie ma zandego odpowiednika w znamym mi realu:happy::sorry:...i ja raczej nie gustuje w malolatach:eek:
ale jak taki sen może porawic humor i dodac energii na cały dzień:tak::-D:-D:-D:-D mój sen był o latających pojazdach:eek: a konkretnie beczkowóż przed moimi oknem fruwał:rofl2::-D:-D:-D:-D

Htrudzia - narzędzia-opcje-wpisujesz adres str startowej - i ok:happy::happy::happy:

reklama
Do góry