reklama
Moi wyjechali po 5 więc z Adasiem dwa dni sami będziemy, z rana myslłąm, że basen wystawię a tu chmury deszczowe nadciągają, dzis na 16 do lekarza.........
Monia przykre wieści o związku mamy.
Klavell kawusia mrozona, mniam, mniam....:-)
Justyna S zadowolony? chioc trudno powiedzieć, bo to za krótki czas.......... ale jest pozytyw. cześciej w domciu,
Cud sie chyba stał.......... pisałam Wam o aparacie , że w Tunezji sie zepsuła migawka i oddalismy do serwisu, po m-cu zadzwonili że nie wart naprawy bo części droższe niz sam aparat. J woził go prawie 2 tyg w aucie , wczoraj kazałam mu go w końcu przynieść , bo na allegro chciałam sprzedać za grosze ( na części) , nagle włańczam a on DZIAŁA.................... normalnie funkcjonuje ................... Jupi a mielismy we wrzesniu wziąc na raty nowy
Monia przykre wieści o związku mamy.
Klavell kawusia mrozona, mniam, mniam....:-)
Justyna S zadowolony? chioc trudno powiedzieć, bo to za krótki czas.......... ale jest pozytyw. cześciej w domciu,
Cud sie chyba stał.......... pisałam Wam o aparacie , że w Tunezji sie zepsuła migawka i oddalismy do serwisu, po m-cu zadzwonili że nie wart naprawy bo części droższe niz sam aparat. J woził go prawie 2 tyg w aucie , wczoraj kazałam mu go w końcu przynieść , bo na allegro chciałam sprzedać za grosze ( na części) , nagle włańczam a on DZIAŁA.................... normalnie funkcjonuje ................... Jupi a mielismy we wrzesniu wziąc na raty nowy
Agulka - farciara
Dobrze że u Stasia to tylko trzydniówka, Adas jeszcze nie miał czegos takiego
Powiedzcie mi jak/gdzie ustawic by Bb było stroną startową????????
juz mam kumpel przez Gg mi pomógł
Powiedzcie mi jak/gdzie ustawic by Bb było stroną startową????????
Ejjjj nie badz wisnia - podziel sie informacjamijuz mam kumpel przez Gg mi pomógł
Ale mialam dzis sen...ze zakochalam sie do szalensta w chlopaku ktory mial 22 lata a wygladal na 18 - normalnie szal bambino...ze wiecie ze to kompletne szalenstwo ale idziecie w to dalej bo Milosc tralalala...a on mnie adorowal jak don Juan...i kolezanki radzily zebym go sobie darowala ale....jak wspomne o tym snie to az mam motyle w brzuchu- swietny byl ten chlopak (ten blask w oczach) choc nie ma zandego odpowiednika w znamym mi realu...i ja raczej nie gustuje w malolatach
ale jak taki sen może porawic humor i dodac energii na cały dzień mój sen był o latających pojazdach a konkretnie beczkowóż przed moimi oknem fruwałEjjjj nie badz wisnia - podziel sie informacjami
Ale mialam dzis sen...ze zakochalam sie do szalensta w chlopaku ktory mial 22 lata a wygladal na 18 - normalnie szal bambino...ze wiecie ze to kompletne szalenstwo ale idziecie w to dalej bo Milosc tralalala...a on mnie adorowal jak don Juan...i kolezanki radzily zebym go sobie darowala ale....jak wspomne o tym snie to az mam motyle w brzuchu- swietny byl ten chlopak (ten blask w oczach) choc nie ma zandego odpowiednika w znamym mi realu...i ja raczej nie gustuje w malolatach
Htrudzia - narzędzia-opcje-wpisujesz adres str startowej - i ok
Gdzie narzedzia? W panelu sterowania czy BB...Htrudzia - narzędzia-opcje-wpisujesz adres str startowej - i ok
A co do latajacego beczkowowu...juz to sobie wyobrazilam
co to panel sterowania???? jak otworzysz stronę to na górze masz pilk... edycja....wodok...historia...zakładki..... narzędzia.. Pomoc.Gdzie narzedzia? W panelu sterowania czy BB...
A co do latajacego beczkowowu...juz to sobie wyobrazilam
reklama
Podziel się: