reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
taka "gondolka" ma swoje zalety. Ja miałam taką i powiem Tobie,że jest w niej napewno cieplej,a na wiosnę i tak nie będziesz tego używała więc nie masz co się martwić,że mało w niej miejsca. Ogólnie ten wózek podoba mi się najbardziej. A z kupnem może jeszcze się wstrzymaj. Kto wie, może podwójny nie będzie potrzebny,bo starszy brat przez wakacje wydorośleje i wózkowi powie zdecydowane NIEDziękuję za opinie (a wiec tamten wozek odpada ) i za pozwolenie na zanudzanie wozkami :-) To na dobry początek dnia:
*A*WÓZEK GRACO QUATTRO DUO KOL 2009 (675932648) - Aukcje internetowe Allegro
Już go wklejałam, ale dla przypomnienia. Bo jest okazja na allegro za pol ceny w sietnym stanie, tylko w Sochaczewie, a moj maz akurat jutro bedzie tam przejezdzal :-) Widzialam ten model na zywo wczoraj, pojezdzilam, jest zwrotny, sklada sie jedna ręką.
Z tą gondolką to jest tak, że tylne siedzonko rozkłada się na płasko i wtedy wsuwa się do niej takie nosidełko-gondolkę:
www_e-graco_pl GONDOLA NOSIDLO KOSYCOT GRACO (667046867) - Aukcje internetowe Allegro
Bez godolki sobie nie wybrazam, chociaz wiem ze w Usa i UK jezdza bez gondolek, tylko jakies wymyslne pościelki mają, cos w rodzaju spiworków. Taka gondolka to napewno nei to samo co zwykły przestronny wózek, to ja wiem, ale z drugiej strony nawet zwykle pojedyncze wozki wielofunkcyjne bardzo czesto dzialaja na tej zasadzie.
Ale z drugiej strony do terminu mam jeszcze 3 miesiace, warto juz teraz wozek kupowac?
Carioca ta moja koleżanka ma dokładnie ten wózek tylko inny kolor TANDEM HAUCK, POMPOWANE KÓŁKA, PRZÓD SKRĘTNE (672508221) - Aukcje internetowe Allegro
A mnie osobiście bardzo podoba się ten bo można mieć normalną gondolę dla maluszka a starszak ma normlną spacerówkę;-) tylko cena już mi się mnie podoba http://www.allegro.pl/item667683986_wozek_implast_spider_comfort_kolory_2009_gratisy.html
A mnie osobiście bardzo podoba się ten bo można mieć normalną gondolę dla maluszka a starszak ma normlną spacerówkę;-) tylko cena już mi się mnie podoba http://www.allegro.pl/item667683986_wozek_implast_spider_comfort_kolory_2009_gratisy.html
Ostatnia edycja:
Dziewczyny, dziękuję serdecznie za porady
Anetasa - szukałam tego wózka, ale jest u nas niemal niedostępny :-(
Dziewczyny, teraz takie porownanie wozkow ktore biore pod uwage:
Anetasa - szukałam tego wózka, ale jest u nas niemal niedostępny :-(
Dziewczyny, teraz takie porownanie wozkow ktore biore pod uwage:
i zdjecia:
1. ABC TANDEM: plus za szerokie kółka
2. CHICCO: plus za szerokie kółka i amortyzację wszystkich 4 kółek
3. GRACO DUO QUATRO: kompatybilny z fotelikiem, przednie siedzonko mozna obciazyc az 22 kg dzieckiem
4. GRACO DUO GLIDER: plus za najmniejsza wage wozka 13,5 kg (pozostale waza 18 kg)
5. KEES K 74: plus za najszersze i najwieksze kolka (ale wszystkie maja kolka piankowe).
Graco Quatro i Graco Glider mają bardzo podobne funkcje, ale ten Glider jest jednak duzo lzejszy. Quatro jest nowszym modelem i lepiej wybajeżonym no i taki bardziej wyględniejszy.
1. ABC TANDEM: plus za szerokie kółka
2. CHICCO: plus za szerokie kółka i amortyzację wszystkich 4 kółek
3. GRACO DUO QUATRO: kompatybilny z fotelikiem, przednie siedzonko mozna obciazyc az 22 kg dzieckiem
4. GRACO DUO GLIDER: plus za najmniejsza wage wozka 13,5 kg (pozostale waza 18 kg)
5. KEES K 74: plus za najszersze i najwieksze kolka (ale wszystkie maja kolka piankowe).
Graco Quatro i Graco Glider mają bardzo podobne funkcje, ale ten Glider jest jednak duzo lzejszy. Quatro jest nowszym modelem i lepiej wybajeżonym no i taki bardziej wyględniejszy.
Załączniki
Ostatnia edycja:
O Matyldziu- czy u was też taki upał, że pot po cyckach leci-masakra
Carioca, stawiam na nr 3
U nas niestety na nizinach brak tego typu atrakcji:-(Ja mojemu globtroterowi planuje przejazdzke tramwajem wodnym - na Hel . W sierpniu - jak przyjaciolka krakuska do mnie przybedzie...ot taka namiastka transatlantykuf
albo po prostu "finezja";-)Pomyslow to mam zylion..ale chcialabym zeby byla to nazwa bardzo oryginalna ale nawiazujaca do tradycji zielarskich, piekna i luksusu...szukam jakis legend, mitow tak zeby moc opowiedziec np klientce skad taka nazwa...A ze objezdzajac pol Polski w poprzedniej pracy widzialam tyle nazw ze... Afrodyta, Wenus, Natura odpada w przebiegu...podoba mi sie Ceremonia Pekna, Passiflora, Jasminum(ale taki juz chyba w Gdansku jest)
Jesli znacie jakies legendy albo historie z ksiazek o boginiach piekna(bez mitologii greckiej i hinduskiej) to bede wdzieczna...:-):-):-)
Ciekawe czy Adaś bedzie sie bałMy w niedziele jedziemy na wycieczkę z zakładu pracy J , zaległa z Dnia Dziecka i zahaczamy o kolejkę wązkotorową w Wenecji, Biskupin i PArk DInozaurów, jedziemy autobusem
Adaś też ma szajbe na punkcie pociągów
Carioca, stawiam na nr 3
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Wlosy deba mi stanely jak to obejrzalam
http://wp.tv/i,Najmlodszy-palacz-na-swiecie,mid,363053,klip.html?ticaid=684ce
http://wp.tv/i,Najmlodszy-palacz-na-swiecie,mid,363053,klip.html?ticaid=684ce
monia_l
Wrześniowe mamy'07
witam załatwiłam dziś urząd pracy bo dostałam wezwanie i znów mi dali skierowanie na staż
Ciarioca ja uwielbiam temat wózków;-)no i zdecydowanie podoba mi się Graco quatro zresztą jak już kiedyś pisałam to mi zawsze się marzył ten wózek tyle że pojedyńczy;-)ale ten podwójny też jest super
Ciarioca ja uwielbiam temat wózków;-)no i zdecydowanie podoba mi się Graco quatro zresztą jak już kiedyś pisałam to mi zawsze się marzył ten wózek tyle że pojedyńczy;-)ale ten podwójny też jest super
reklama
Oj monia bidoku katują Cię tymi propozycjami stażu miejmy nadzieję że tym razem uda się bezboleśnie z tego wymigać;-)
Gabids też to rano obejrzałam i jestem w szoku do tej pory
Martwie się o Majandre od rana się nie odzywa a z tego co słyszałam w Jabłonnej koło Warszawy wczoraj przeszła jakaś okropna burza z szalejącym wiatrem mam nadzieję że nic tam się u nich nie stało ma któraś nr do niej? Wyślijcie sms-ka tak żeby sprawdzić czy wszystko ok
Gabids też to rano obejrzałam i jestem w szoku do tej pory
Martwie się o Majandre od rana się nie odzywa a z tego co słyszałam w Jabłonnej koło Warszawy wczoraj przeszła jakaś okropna burza z szalejącym wiatrem mam nadzieję że nic tam się u nich nie stało ma któraś nr do niej? Wyślijcie sms-ka tak żeby sprawdzić czy wszystko ok
Ostatnia edycja:
Podziel się: