to tak jak ja, muszę znów coś sprzedaćch anwet nie wiecie jak ja bym chciala pobuszowac na allegro nestyty moge sobie tylko pogladac,
reklama
doti80
Wrześniowe mamy'07
Klavel, ale jakie możliwości na ebayu ;-) no chyba że u Niemców tak działa jak polski ;-)
dostałam odpowiedź na mojego emeila dot tego niekapka.
Cyt:
"Witamy!
Tak, zgadza sie, to pomyłka. Program jak widać na rachunku wystawił go na Pani adres, a na przesyłkę czeka inna Pani imienniczka. tym niemniej proszę się już tym nie przejmować i zatrzymać bidon lub podarować go komuś, komu się przyda. nie będziemy robić zamieszania. Bardzo nam Pani pomogła tym mail'em.
Pozdrawiamy:
l"
Jupi, głupi to ma szczęście....
Cyt:
"Witamy!
Tak, zgadza sie, to pomyłka. Program jak widać na rachunku wystawił go na Pani adres, a na przesyłkę czeka inna Pani imienniczka. tym niemniej proszę się już tym nie przejmować i zatrzymać bidon lub podarować go komuś, komu się przyda. nie będziemy robić zamieszania. Bardzo nam Pani pomogła tym mail'em.
Pozdrawiamy:
l"
Jupi, głupi to ma szczęście....
niby jest ten ebay ta jak nasze allegro u nas w DE moj chlop ma tam konto zalozone ale ja jakos nie lubie tch aukcji tam jest tez kijiji.de wlasnie tam dzis wystawilam moj wozek po hani zobaczymy cce go sprzedac za 250 euro za mniej nie puszcze
I´coo peak 3, Anzeigennummer: 132510227
I´coo peak 3, Anzeigennummer: 132510227
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Oglądacie TVNStyle?
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
NuŚka, ale co się stało?
Szukam głownie długich spodni dla Maciusia, bo - jak niektóre z Was zauważyły - trochę urósł i już mu tylko 2 pary zostały.
Szukam głownie długich spodni dla Maciusia, bo - jak niektóre z Was zauważyły - trochę urósł i już mu tylko 2 pary zostały.
reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Monia, Carioca, widzę Was.:-)Czemu się nic nie odzywacie?
Podziel się: