justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ale u nas piździsko dzisiaj. Hrudzia ten J to umie sie kajać aż żal dupę ściska
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam. Maciuś śpi od 12:10. Ufff;-) Na spacerku już byliśmy o 10, bo Maciek już nie wytrzymywał w domu. On najchętniej cały dzień by na śniegu spędził. Wariat
Tak sobie myślałam,że muszę popatrzeć po ile są różne pieluchy i przeliczyć na sztuki,bo niby te Dada są tańsze,ale chyba za super tanio za sztukę to one nie wychodzą.
zrobil mi/nam znow niepodzianke i..jedziemy na 2 rocznice slubu czyli za 2 tygodnie do...Toskanii, do Sienny.
mają dla mnie przecenione panele z 46zl za m2 na 10zl no i kolejny nie zaplanowany wydatek... ale opłacało się:-)
jak dobrze tam pracować miesiąc temu kupiłam wannę narożnikową za 100zl :-)
U Was też tak strasznie, mroźno wieje wiatr???????
JUSTYNA COŚ ZA COS mój B może nie prawi mi takich nespodzianek jak J Hrudzi ale i też nie robi mi jazd i mi to odpowiada