reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Hrudzia nad płaszcykiem będę pracować jak M wróci z pracy:tak: tzn foch i nadal się nie odzywam a wieczorkiem mu go pokażę że niby tak przypadkiem natrafiłam i strasznie mi się marzy:-D
Donkat łóżeczko zamieniliśmy na turystyczne które stało na szafie i się kurzyło a tak młoda się nie obija:tak:
Tuśka dziś zaszalała spała raptem 1,15 więc popołudniu będzie mega marudna szkoda że dostałam @ bo w ramach rewanżu zostawiła bym ją M i poszła na solarium a tak lipa:crazy: ale za to mnie zaskoczyła bo wsunęła prawie całego gołąbka a nawet ja mam problemy ze zjedzeniem całego bo zawsze robię dość duże a teraz siedzi na sofie koło mnie i karmi psa paluszkami tylko obawiam się że nawet Mafi który kocha paluszki może nie podołać takiej ilości:-D Zaraz się zbieramy na spacerek bo dziś u nas piękna pogoda.

reklama
No i dobrze przypuszczałam Mafi wymiękł:-D a jak się odwróciłam i zobaczyłam co na podłodze zostało po tej ich paluszkowej imprezie to jedyne co mi przyszło do głowy to powiedzieć "PIĘKNIE" :wściekła/y: a ta mała "zołza" słysząc to zaczęła sobie bić brawo:-D no cóż chyba trzeba się zbierać i łapać za odkurzacz bo za chwilę rozniesie te paluszki po całym domu a ja tak ładnie posprzątałam i drugi raz już nie mam ochoty!

Możecie mówić na mnie KONAN NISZCZYCIEL:wściekła/y::wściekła/y: Pojechłam do tego Gniezna i tak pięknie zaparkowałam,że wypieprzyłam w słup. Taki jebitny betonowy. Nie wiem jak mogłam go nie widzieć:wściekła/y: W zasadzie jest lekkie wgięcie w klapie i to w miejscu gdzie jest antena od CB. Ciekawe czy gdybym walnęła od drugiej strony młotkiem to wyskoczyłoby spowrotem:sorry2: A teraz zsunęła mi się pokrywka z gazu i wgniotła kafelek. Oczywiście z pokrywki została tylko obręcz i uchwyt. Ale jestem wściekła. Już widzę reakcję S jak zobaczy klapę:angry:

Konan - to się nie opłacało wczoraj fury myć. No ale na powaznie to wspolczuje i wiem doskonale co czujesz, bo ja próbowałam przestawić znak drogowy , ale się nie dał.

Anetasa - chyba czytałaś naszą sztandarową książkę o zołzach? Chyba nawet Twoja córka ją czytała :)

Hruda - a ja wczorajszym tematem kurtek rozochocona chyba jednak tez zapoluje na coś kurtkowego tudzież płaszczowego. Zobaczymy. W przyszłym tygodniu Edward, prawda? Środa?

Agulka - no to masz że tak powiem przesrane :dry:

Asia, Donkat, Gagulec - :)

Witam

Carioca Hrudzia
to się spotkałyśmy:-(;-)

Justyna
mój Igor też tak siada na to krzesełku uczydełku z fisher-a :tak: tak najpierw na nóżkę a potem ją wysuwa do przodu i siedzi ale on jest drobniutki i dla niego to krzesełko to rewelacja ostatnio zauważyłam że często się na nim bawi , ma jeszcze takie zwykłe krzesełka z Ikei i wchodzę dziś do pokoju a on dumny siedzi sobie na tym krzesełku a są jak dla niego dość wysokie. No i nauczył się na te krzesełka "włazić" i tak stoi na tym krzesełku i pokazuje na podłogę i mówi bam bam :rofl2::baffled:
A i nauczyłam go dzisiaj na pytanie
"Ile masz lat?" a on wysuwa paluszek i mówi "eden" co ma oznaczać jeden bo tak go uczyłam i teraz tak chodzi po domu z tym paluszkiem i ciągle powtarza "eden" śmiesznie to wygląda.

Shinead co tam słychać ? W jakich godzinach Ty pracujesz? Do kiedy chcesz karmić małego? A i mam jeszcze jedno pytanie czy podajesz jeszcze małemu ferrum lek? Ale zarzuciłam Cię pytaniami chyba się stęskniłam:-)

jeszcze nie skończyłam z Wami pisać jeszcze tu wrócę :-p:-D:-D:-D tylko musze małego do kąpieli przygotować.

Ostatnia edycja:
moje maluchy już spią, dały mi dzis popalić, łeb mam jak słoń. Oki chyba na dzis koniec, bo J marudzi. Do juterka, albo jak się wkurzę to do póxniej.

Carioca Hrudzia to się spotkałyśmy:-(;-)
Wszystko przed nami...choc w duzej mierze zalezy to od Carioci i jej planow rozplodowych;-):-D

A ja dzis mam dobry dzien. Elektryk wyobrazcie sobie nie policzyl mi NIC za naprawe...a liczylam juz ze pyknie stowka albo i wiecej. Cos podlubal, naprawil i dziala! Poza tym dostalam z orange zestaw bluetoh za 10letnia lojalke. Zarobili u mnie plusa bo myslslam ze w nosie maja takie docenienia. No i z radosci kupilam sobie takie plaszczyk WŁOSKA KURTKA WEŁNIANA KRATA! (473198204) - Aukcje internetowe Allegro wiem ze krata oklepana ale kolnierz jest fikusny i kolorystyka nie oklepana: moja ulubiona: czern, szarosc i granat! Uwazam ze fajne ciuchy ma ten uzytkownik. A dzis zakupiona czarna kapotke oddam jutro bo okazalo sie ze moge. No i zamowilam sobie jeszcze perfumiki Omnia Bulgari Amethyste. Czego chciec wiecej?:-)Byc kobieta byc kobieta trallalala...:rofl2::-D

Ostatnia edycja:
Hrudzia śliczna ta kurtka, no widzisz Ty zrobiłaś zły zakup i mogłaś oddać, a ja po głębszym zastanowieniu też myślę, że źle zrobiłam kupując ten biały ( wczoraj) płaszczyk, ale już nie mogę cofnąć transakcji. To nic sprzedam na allegro. To była chwila zauroczenia a rozum chyba miałam w .......

Ale jaka figlarna butelka tych perfum, pierwszy raz z takimi się spotkałam

weekend jupi
wiec mam troche czasu dla was :-)
po krotce co u nas hani zdrowa mnie troche przeziebienie zlapalo katar meczy i glowa boli ale da sie przezyc aspiryne rozpuszczona pije.
Hanifka u opikunki dobrze caly tydzien prawie zajec maja co mnie akurat cieszy mala sie duzo nauczy pozna inne dzieci nie bedzie odludkiem
w czwartek na buchstar chodza w piatek na rytmike i zajecia instrumentalne we wtorek na sniadanko matek z dziecmi i na srode jeszcze mala chce zapisan na inne zajecia o ktore tagesmutter sie w weekend popyta
ja sama z Ayse tak sie nazywa) zadowolona jestem podejscie do dzieci ma i nawet sie o hanifke nie martwie siedzac w szkole, no wlasnie szkola dwa testy juz mialam ktore poszly mi bardzo dobrze by nas nie stresowac nauczyciel jak w pierwszej klasie ocenia sloneczkami :-)
z materialem lecimy dosc szybko jedna lekcja (jeden rozdzial ksiazki) w tydzien przerabiamy ksiazka ma 10 rozdzialow po 10 tygodniach nowa kupic bedziemy musieli od poniedzialku nomen zaczynamy i te wszystkie rodzajniki der die das brrr juz sie boje a co u was pisac po krotce bo nadrobic rady nie dam
mam nadzieje ze wszyscy zdrowi i szczesliwi :-)

reklama
a ja mialam dziś caly dzień zajęty jak przed 10 przyszla sąsiadka na kawkę posiedziala do 11.30 to później przyszla jeszcze koleżanka i do 3 mialam caly czas gości:-)
no a Mati to mnie dziś zadziwil bo mial dziś rekordową przerwę w spaniu bo aż 13 godzin:szok:i jeszcze po 20 wcale nie mial zamiaru iść spać:no::baffled:ale już śpi:-)
Hurdzia mi też sie ta kurteczko podoba :tak:
Justyna jak S zareagowal na klapę:confused:
Klavell dobrze że u was wszystko ok , że opiekunka spelnia twoje wymagania i że wiesz że Hani jest z nią dobrze.No i gratulacje sloneczek za testy;-)
Majandra gdzie podzial się link glosowania na odjazdowego Maciusia?
Anetasa płaszczyk zamówiony????

Ach zapomnialam się pochwalić jutro jedziemy z D i jego bratem i szwagierką na dyskotekę:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)to będzie nasza pierwsza dyskoteka jak jesteśmy małżeństwem:rofl2:

Do góry