reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
hey BBony

U nas za oknem zawierucha, nie ma jak nawet nosa wychylic. Ale to dobrze, 2 dni praktycznie spedzilam w aucie, bo trzeba bylo pare spraw pozalatwiac, wiec dobrze tak posiedziec w domu. Gulasz ugotowany na weekend, Amanda zaraz idzie na drzemke. Spi mi juz tylko raz dziennie. Wstaje ok 8:30, drzemie od 14 do 16 i na noc idzie spac o 21. Pasuje mi to :-)
Poruszony byl tu temat odzywiania- moje zdanie jest takie, ze kazdy ma wlasne upodobania. My przewaznie jemy ciemne pieczywo, ale czasem jak trafie na swiezy polski chlebek, to z cieknaca slina go kupuje. BUlki na sniadanie tez czasem zjemy swiezutkie. Ale ogolnie to jemy ciemne pieczywo. Poza tym gotuje wszystko, ale jak najmniej tluszczu i soli. Baaaaaaaaaaaardzo rzadko jemy jakies gotowe dania ze sloika, wole sama cos upichcic, wiec wiem, co jemy. Miesa jemy wszystkie oprocz wolowiny. Zawsze czytam sklad produktow ktore kupuje, mam mala manie na tym punkcie. Ale ogolnie jemy wszystko. Amanda je i jogurty i szynke i parowki(jak najlepszej jakosci), bo je uwielbia i owoce i ahhhhh czasem dostanie kawalek czekoladki czy ciastka ale niewiele. Wole kupic jej tzw mleczne kanapki czy kinderka.Wiec ogolnie-wszystko, ale z glowa. Ok uciekam. Milej soboty

witam :-)
bylam wczoraj z dziećmi u lekarza i Mati jak lekarz stwierdzil jest tylko przeziembiony no i Ola również:baffled:mam im narazie podawać tylko flegamine i krople do nosa:tak:ale widze że Mateuszkowi się pogarsza:-(
ja dziś idę na spotkanie klasowe z lceum:-)ale się cieszę bo wkońcu się wyrwę z domku a D zostanie z dziećmi:tak:
a na moje glosy w konkursach też możecie liczyć:tak:wy glosowaliście na Mateuszka to czemu ja bym miala nie glosować;-)

monia, baw sie dobrze!
lubie takie spotkania. u nas bylo liecalne tylko 1, choc oczywiscie mielismy sie spotykac czesciej. trudno sie jednak zorganizowac:-(

Pisałam Ci to gdzieś jak się zapisałaś na forum. :tak:

u nas pogoda taka sobie ale jedziemy na plenerową imprezę nad Zalew :-) Choć na chwilkę.
Pooglądamy sobie nasze aktualne marzenie czyli campery :rofl2:

a co to CAMPERY? pojecia nie mam nawet z czym to skojarzyc:zawstydzona/y:

Ale tu dzisiaj puścutko ale co się dziwić wekend mężowie w domu to czas dla rodzinki a nie na forum a ja bidula kwitnę w pracy:-(

Chciałam się Was zapytać o tzw wątek zamknięty?Domyślam się że to taka strefa dla wtajemniczonych ale chciałam zapytać co należy zrobić żeby dostąpić zaszczytu do niej wstąpienia?Wiem że ciekawość to pierwszy stopieńdo piekła jak mawia moja mama ale cóż ja już taki ciekawski typ jestem.

Ostatnia edycja:
Anetasa, trzeba spełnić pewne warunki przez nas ustalone i mieć pełną akceptację wszystkich dziewczyn, które mają dostęp do tego wątku. Rozumiem, że chciałabyś się do niego dostać? W takim razie musimy to przedyskutować na zamkniętym. ;-):tak:

reklama
Ale tu dzisiaj puścutko ale co się dziwić wekend mężowie w domu to czas dla rodzinki a nie na forum a ja bidula kwitnę w pracy:-(

Chciałam się Was zapytać o tzw wątek zamknięty?Domyślam się że to taka strefa dla wtajemniczonych ale chciałam zapytać co należy zrobić żeby dostąpić zaszczytu do niej wstąpienia?Wiem że ciekawość to pierwszy stopieńdo piekła jak mawia moja mama ale cóż ja już taki ciekawski typ jestem.

anetasa, po ostatnih niemilych przygodach z intruzami na forum zaczelysmy sie zastanawiac nad "kryteriami" przyjmowania nowych uczestniczek do watku zamknietego, zeby nie bylo niemilych niespodzianek. tam opisujemy bardziej szczegolowo swoje zycie, czlonkow rodziny, nasze problemy.
aby dostac dostep do watku jest brany pod uwage staz czlonkowski, liczba postow i ilosc pokazanych zdjec swoich i rodziny.:happy2:

Do góry