reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

O matko to nasze wieczorne wyjscie mi zupelnie z glowy wyparowalo :sorry2: Chociaz przyznam ostatnio srednio mi sie chce imprezować.

a i ja pojde pranie powiesic, co mi tam, niech strace.

reklama
Nuśka nie rozmawiałam z mamą o tym i nie mam nawet takiego zamiaru. Ja to jestem taki zawzięty typek i nie w moim stylu kogoś prosić o takie rzeczy nie chce to nie ale kiedyś będzie tego żałować zresztą już teraz doświadcza czasem że Natalka zdecydowanie ją ignoruje i woli iść do kogoś innego.

Mój mały żarłoczek powraca:-):tak: Zjadł dziś drugie danie ze smakiem i kolacja w miarę mu poszła:-)

NuŚka, mąż wraca w sobotę późnym popołudniem. Ale jutro jadę z rodzicami na rehabilitacje i do dermatologa, a potem mama zostaje do soboty, więc jakoś wytrzymam;-):tak:

Carioca, a Wy już całkiem "zrehabilitowani"?;-)

Aneta, wiesz, że jeszcze role się mogą odwrócić? Tzn. synek siostry "kopnie" babcię w d..., wtedy babcia zrozumie co straciła źle traktując Twoją Natalkę.

Ostatnia edycja:
Anetasa - to musi być cholernie przykre ...

Majandra - tak mowi rehabilitantka, ale decyzje o zakonczeniu rehabilitacji podejmuje lekarz rehabilitacji, wiec nas zapisala na wizyte.

Majandra też tak myślę tym bardziej że z małego niezły czort rośnie. Zobaczymy czas pokaże co będzie nie zamierzam się tym przejmować mam ważniejsze rzeczy w życiu do zrobienia i nie ma co się tym smucić zwłaszcza że moja Tusieńka codziennie przyspaża mi wiele radości:tak: więc mam się czym cieszyć. Dzisiaj np poraz pierwszy sama zadzwoniła do mamy do pracy tzn bawiła się telefonem M i jakoś tak wyszło ale byłam szczęśliwa jak usłyszałam ajo tylko szkoda że zaraz potym się rozłączyła:-D

majandra no to sliczniutko gratulacje. A u nas odwrotni, Filip je tylko sniadanie obiad i kolacje (ale za to w duzych porcjach...), o drugich sniadaniach i podwieczorkach nie chce slyszec.. :(

reklama
Dzieki jutro sie znow przypomne nie trzeba na wszystkie glosowac wystarczy na jedno zeby jak najwiecej glosow zebralo :-) moze w koncu cos uda mi sie wygrac :-)

Do góry