No właśnie teraz najważniejsza jest dla mnie moja rodzina i nie mam zamiaru się tym przejmować dłużej przecież Tusia ma kochającą jedną babcię która świata poza nią nie widzi i jakby nie było dwóch super dziadków i najważniejsze kochających rodziców więc miłości jej z pewnością nie zabraknie a to dla dziecka najważniejsze.
reklama
*Iwoneczka*
Fanka BB :)
Zpewne wszystkie wieczorem zajrza A my idziemy po M Do wieczorka :**
A co tu tak pusto?
Witam jakaś zmęczona dzisiaj jestem dobrze że mąż mi dużo pomaga bo samej ciągnąć to wszystko(praca, dom, sprzątanie, paranie, gotowanie i do tego czas dla smyka ) oj byłoby ciężko Tygrysku chylę czoła jak Ty znajdujesz czas na ogród ale dosyć narzekania bo powiem szczerze nie jest tak źle myślałam że będzie trudniej.
Justyna oj nie za dobrze z tym Twoim teściem
Hrudzia co tam u Was?
Agulka jak Adaś????
Atru jak sytuacja w pracy?? Jak "sympatyczna " koleżanka uspokoiła się troszkę?
Carioca czekamy na odpowiedni suwaczek
Majandra kiedy mąż wraca? Jak MAciuś?
Anetas a rozmawiałaś z mamą na ten temat może warto???? Chociaż czy ja wiem u mojej siostry jest to samo tylko że teściowa wyróżnia wnuki od jednego syna a od drugiego są jej obojętne.
Witam jakaś zmęczona dzisiaj jestem dobrze że mąż mi dużo pomaga bo samej ciągnąć to wszystko(praca, dom, sprzątanie, paranie, gotowanie i do tego czas dla smyka ) oj byłoby ciężko Tygrysku chylę czoła jak Ty znajdujesz czas na ogród ale dosyć narzekania bo powiem szczerze nie jest tak źle myślałam że będzie trudniej.
Justyna oj nie za dobrze z tym Twoim teściem
Hrudzia co tam u Was?
Agulka jak Adaś????
Atru jak sytuacja w pracy?? Jak "sympatyczna " koleżanka uspokoiła się troszkę?
Carioca czekamy na odpowiedni suwaczek
Majandra kiedy mąż wraca? Jak MAciuś?
Anetas a rozmawiałaś z mamą na ten temat może warto???? Chociaż czy ja wiem u mojej siostry jest to samo tylko że teściowa wyróżnia wnuki od jednego syna a od drugiego są jej obojętne.
Ostatnia edycja:
A gdzie Wy?
Na Wspolnej ogladacie czy co? Ostatnio zrezygnowalismy prawie wszystkich kanalow, mamy tylko te podstawowe i sie wciagam w Na wspolnej i w Brzydulę. Jakoś o odpowiednich porach lecą, że akurat mozna obejzec. Aha i rano w Labiryncie, to dopiero rewelka.
Justyna - ciężka sprawa, brzmi niewesoło, ale może to krwawienie to jednak przejdzie bez wiekszych konsekwencji, szkoda że tesc musi to wszystko przecierpiec i przechodzic :-(
Majandra - to fantastyczna wiadomosc, bardzo ciesze sie ze neurolog juz Was nie chce Wiem co czujesz
Luandzia, Agulka - co u dzieciaczków?
Starając sie o Staska stosowalam tą metodę pomiaru temperatury właściwej (czyli pomiar codziennie rano, dowcipnie), bardzo mi to pomogło, wiec od jutra bede znowu mierzyc. A dzis wieczorem trzebaby z mezem potrenować :-)
Na Wspolnej ogladacie czy co? Ostatnio zrezygnowalismy prawie wszystkich kanalow, mamy tylko te podstawowe i sie wciagam w Na wspolnej i w Brzydulę. Jakoś o odpowiednich porach lecą, że akurat mozna obejzec. Aha i rano w Labiryncie, to dopiero rewelka.
Justyna - ciężka sprawa, brzmi niewesoło, ale może to krwawienie to jednak przejdzie bez wiekszych konsekwencji, szkoda że tesc musi to wszystko przecierpiec i przechodzic :-(
Majandra - to fantastyczna wiadomosc, bardzo ciesze sie ze neurolog juz Was nie chce Wiem co czujesz
Luandzia, Agulka - co u dzieciaczków?
Starając sie o Staska stosowalam tą metodę pomiaru temperatury właściwej (czyli pomiar codziennie rano, dowcipnie), bardzo mi to pomogło, wiec od jutra bede znowu mierzyc. A dzis wieczorem trzebaby z mezem potrenować :-)
Agulka mi w polsce lekrka od Fabiana poradzila ze jak goraczka nie schodzi po Ibum to za godzine podac cos z paracetamolem.
mi też
A gdzie Wy?
Oj trenuj kochana trenuj co potrenujesz to Twoje
reklama
A witam witam i co z naszym wieczornym wyjściem jak Ty teraz trenować będziesz;-);-)cześć Nuśka
Idę powiesić pranie ............ może jeszcze wrócę
Podziel się: