reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

No właśnie teraz najważniejsza jest dla mnie moja rodzina i nie mam zamiaru się tym przejmować dłużej przecież Tusia ma kochającą jedną babcię która świata poza nią nie widzi i jakby nie było dwóch super dziadków i najważniejsze kochających rodziców więc miłości jej z pewnością nie zabraknie a to dla dziecka najważniejsze.:tak:

reklama
A co tu tak pusto?

Witam jakaś zmęczona dzisiaj jestem dobrze że mąż mi dużo pomaga bo samej ciągnąć to wszystko(praca, dom, sprzątanie, paranie, gotowanie i do tego czas dla smyka ) oj byłoby ciężko:happy2: Tygrysku chylę czoła jak Ty znajdujesz czas na ogród:confused::baffled: ale dosyć narzekania bo powiem szczerze nie jest tak źle myślałam że będzie trudniej.

Justyna
oj nie za dobrze z tym Twoim teściem

Hrudzia
co tam u Was?

Agulka
jak Adaś????

Atru jak sytuacja w pracy?? Jak "sympatyczna " koleżanka uspokoiła się troszkę?

Carioca czekamy na odpowiedni suwaczek:):)

Majandra kiedy mąż wraca? Jak MAciuś?

Anetas a rozmawiałaś z mamą na ten temat może warto???? Chociaż czy ja wiem u mojej siostry jest to samo tylko że teściowa wyróżnia wnuki od jednego syna a od drugiego są jej obojętne.

Ostatnia edycja:
A gdzie Wy?

Na Wspolnej ogladacie czy co? Ostatnio zrezygnowalismy prawie wszystkich kanalow, mamy tylko te podstawowe i sie wciagam w Na wspolnej i w Brzydulę. Jakoś o odpowiednich porach lecą, że akurat mozna obejzec. Aha i rano w Labiryncie, to dopiero rewelka.

Justyna - ciężka sprawa, brzmi niewesoło, ale może to krwawienie to jednak przejdzie bez wiekszych konsekwencji, szkoda że tesc musi to wszystko przecierpiec i przechodzic :-(

Majandra - to fantastyczna wiadomosc, bardzo ciesze sie ze neurolog juz Was nie chce :-D Wiem co czujesz :happy:

Luandzia, Agulka - co u dzieciaczków?

Starając sie o Staska stosowalam tą metodę pomiaru temperatury właściwej (czyli pomiar codziennie rano, dowcipnie), bardzo mi to pomogło, wiec od jutra bede znowu mierzyc. A dzis wieczorem trzebaby z mezem potrenować :-)

reklama
Do góry