reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Dzien dobry a co tu tak pusto z rana?
Jestem po nie przespanej nocy.Mala plakala i ostatecznie wyladowala u mnie,jakies dziwne rzeczy mi sie snily.Pozatym moj kot nauczyl sie skakac na klamki i otwierac drzwi i co i rusz przychodzil do mnie z tym swoim warkotem i mnie budzil.
Zaraz jemy sniadanko i ruszamy w miasto
chociaz nie wiem bo sie zaczyna chmurzyc:baffled:

reklama
Witam się i ja!
Od rana czytam co napłodziłyście przez ten czas jak mnie nie było. Wiem obiecałam że zajrzę i figa w sobotę ranek spędziłam u siostry a jak wróciłam popłudniu z pogrzebu przyjaciela moich rodziców to już nic mi się nie chciało tak mi jakoś smutno było :-(W niedzielę udało mi się wyciągnąć M na zakupy do Wrocławia i po całym dniu z Tuśką i buszowaniu po sklepach padłam na pyszczek. Wczoraj była taka piękna pogoda że prawie cały dzień spędziłyśmy na dworze a jak mała spała to wzięłam się za chałupkę bo już nie wyglądała:no:. A dziś znowu w pracy:-(

monia głosik oczywiście oddany

Atru spóźnione ale szczere gratulacje z okazjo rocznicy

Ja tez się witam, ale zaraz uciekam, bo wiecie jak to jest kiedy chłop w domu.

Mały zaczął lepiej sypiać, ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii wczoraj i dziś spaliśmy do 7.

Może zajrzę wieczorem ,chyba, że nie.

Monia głoski oddany

z dobrych wiadomości to na mój wniosek firma przeliczyła mi wynagrodzenie za okres chorobowego i macierzyńsiego i dziś dostałam wyrównanie ale super cały 1000 i nie wiem co z tym zrobić mam tyle potrzeb i pomysłów że sama już nie wiem
jutro jade sama do miasta odebrać Szymka wyniki (małą podrzucę bratowej) to obskoczę parę skepów bo szukam dla siebie butków na jesień i chciałabym obejrzec kozaczki co i jak się nosi braki mam w spożywce i w bieliźnie więc może coś upłynnie z 1000
Odżałuj, odżałuj i zaszalej. Pewnie ostatnimi czasy nic sobie konkretnego nie kupiłaś. Mamusi też należy się coś od życia.

Ale pogoda się zrąbała:wściekła/y: Wieczorem wyprałam z myślą,że rano powieszę na dworze i tu kicha... Ubieram młodego i idę na krótki spacerek. Choć nie bardzo mi się chce. Ale mam lenia. Totalnego. Chyba jekiegoś redbula muszę łyknąć na dopałkę:dry:

No Agulka wiedziałam że na Ciebie można liczyć :-)myślałam że tu już z nudów w pracy padnę a tu niespodzianka chociaż sobie popatrzę bo co pozostało:-D:-D

Witajcie ja nie wiem co to ze mna sie dzieje na BB zagladam ale pisac nie mam ochoty nie mam weny poprostu mi sie nie chce czy wy tez tak macie czy to tylko mi sie cos stalo???
Zauwazylam ze tak sie jakos opuscilam i ochota mi przeszla po tych wszystkich przebojach jakie mialam...
U nas dobrze zdrowi jestesmy 3.11 szkole zaczynam hani do opiekunki oddaje i nie wiem jak to bedzie ze wstawaniem bo moje dziecko ostatnio spiochem sie zrobilo spac idzie po 20:00 kolo 21:00 a wstaje o 9:00-9:30 i jak ona przewaznie mnie budzila tak zlapalam sie na tym ze to ja teraz wstaje wczesniej niz ona :-)
Pozdrawiam wszystkie BBony

Klavell to tylko pozazrościć moja mała miała taki okres że też ładnie spała ale do 8 ale tak gdzieś od dwóch miesięcy jak pośpi do 7 to cud zazwyczaj pobódka ok 6:30

reklama
Witajcie dziewczyny.Ja po dluzszej przerwie sie witam.
Tesciowa juz poleciala,bylo bardzo fajnie i przyjemnie.
Do tego zapsol mi sie laptop a na tym co pisze to jest walnieta ladowarka i w kazdej chwili moze nie rozlaczyc.
Chciala bym jeszcze cos poczytac i napisac wiecej ale co chwile mi sie lampka zapala od ladowarki ze jest juz pusta i zaraz mnie rozlaczy.

Jeszcze tak szybciautko u nas ok,czujemy sie dobrze i bardzo goraco was wszystkie pozdrawiam.

Do góry