reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Mam prośbę :) Może któraś z was ma pomysł jak w pokoju 2,7x4,05 zmieścić łożko (160x200) szafę (200x66) + łożeczko. Nie mam kompletnie pomysłu :(

beztytuuyw7.jpg

reklama
hej hej hello!
reszta watkow nadrobiona, na glowny jak zwykle brak czasu...
ide pod prysznic i jeszcze zajrze na BB.
o k*! wlasnie mi sie przypomnialo, ze mialam dzisiaj prasowac! no coz... mowi sie trudno i zyje sie dalej ;-)

tmadzik po lewej stronie sa drzwi? W jakim programie to zrobiłas, bo by mi sie też przydał.

Łóżeczko na miejscu szafy, szafa wzdłuż ściany pionowo od ściany górnej , a łóżko też pionowo między łóżeczkiem a szafą

tmadzik Szafa taj jak stoi tylko przy samej ścianie do lewej strony , łóżko na tej samej ścianie co szafa tylko pionowo i do końca ściany prawej, a łóżeczko w lewym dolnym rogu

Dotarlam...ale z trudem i bluzgami bo co rusz komp mi sie zawieszal albo wylaczal:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Hrudzia piękniutkie jesienne zdjęcie masz w podpisie.
:-)Dziekuje!
Hrudzia przecież kołderka to taki worek;-) Wiem, wiem, dla niektórych przyszycie guzika jest problemem (np. moja siostra:-p).
Problem to nie jest ale czy sie chce to inna sprawa. :sorry2:
Monia - oddalam!

No i tez ide spac.

Myślałam, że tylko ja nie śpię a tu Hrudzia i Justyna buszują.
Będę zmykać, choć nie muszę , bo J wstaje do małego rano, ale chcę bo padam na ryjek.

Papatki

kurcze B w pracy a ja nie mogę zasnąć
pozmywane ogarnięte no i pora spać bo na pewno o 6 mnie moje małe stworzonka obudzą ale oczy mi się wogóle nie kleją

dzień zleciał jakoś szybko w pracy średnio na jeża znów było troszkę nerwów i słabo działający system buuuuuuuuuu
z dobrych wiadomości to na mój wniosek firma przeliczyła mi wynagrodzenie za okres chorobowego i macierzyńsiego i dziś dostałam wyrównanie ale super cały 1000 i nie wiem co z tym zrobić mam tyle potrzeb i pomysłów że sama już nie wiem
jutro jade sama do miasta odebrać Szymka wyniki (małą podrzucę bratowej) to obskoczę parę skepów bo szukam dla siebie butków na jesień i chciałabym obejrzec kozaczki co i jak się nosi braki mam w spożywce i w bieliźnie więc może coś upłynnie z 1000

reklama
Mam prośbę :) Może któraś z was ma pomysł jak w pokoju 2,7x4,05 zmieścić łożko (160x200) szafę (200x66) + łożeczko. Nie mam kompletnie pomysłu :(

beztytuuyw7.jpg

Czy to program z Ikei?

Moja propozycja jest taka:
1. szafa tam gdzie stoi, łóżko obok szafy (zagłówkiem do sciany tej górnej), a łózeczko na przeciwko szafy (chyba że okno jest nieszczelne).
2. Łóżko tam gdzie stoi, szafa dosunięta w prawo (stoi przy górnej ścianie, bokiem do prawej ściany), pomiedzy lozkiem a szafa zostaje 94 cm wiec calkiem manewrowo. A łózeczko wtedy na miejscy szafy.

Dzień dobry Babony!

Ostatnia edycja:
Do góry