reklama
izabela352
Fanka BB :)
hej hej hello!
reszta watkow nadrobiona, na glowny jak zwykle brak czasu...
ide pod prysznic i jeszcze zajrze na BB.
o k*! wlasnie mi sie przypomnialo, ze mialam dzisiaj prasowac! no coz... mowi sie trudno i zyje sie dalej ;-)
reszta watkow nadrobiona, na glowny jak zwykle brak czasu...
ide pod prysznic i jeszcze zajrze na BB.
o k*! wlasnie mi sie przypomnialo, ze mialam dzisiaj prasowac! no coz... mowi sie trudno i zyje sie dalej ;-)
tmadzik po lewej stronie sa drzwi? W jakim programie to zrobiłas, bo by mi sie też przydał.
Łóżeczko na miejscu szafy, szafa wzdłuż ściany pionowo od ściany górnej , a łóżko też pionowo między łóżeczkiem a szafą
Łóżeczko na miejscu szafy, szafa wzdłuż ściany pionowo od ściany górnej , a łóżko też pionowo między łóżeczkiem a szafą
izabela352
Fanka BB :)
oki, jestem juz ale sie zmywam bo tez rano wstaje wczesnie, jak majandra
dobranoc
dobranoc
Dotarlam...ale z trudem i bluzgami bo co rusz komp mi sie zawieszal albo wylaczal
Monia - oddalam!
No i tez ide spac.
:-)Dziekuje!Hrudzia piękniutkie jesienne zdjęcie masz w podpisie.
Problem to nie jest ale czy sie chce to inna sprawa.Hrudzia przecież kołderka to taki worek;-) Wiem, wiem, dla niektórych przyszycie guzika jest problemem (np. moja siostra).
Monia - oddalam!
No i tez ide spac.
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
kurcze B w pracy a ja nie mogę zasnąć
pozmywane ogarnięte no i pora spać bo na pewno o 6 mnie moje małe stworzonka obudzą ale oczy mi się wogóle nie kleją
dzień zleciał jakoś szybko w pracy średnio na jeża znów było troszkę nerwów i słabo działający system buuuuuuuuuu
z dobrych wiadomości to na mój wniosek firma przeliczyła mi wynagrodzenie za okres chorobowego i macierzyńsiego i dziś dostałam wyrównanie ale super cały 1000 i nie wiem co z tym zrobić mam tyle potrzeb i pomysłów że sama już nie wiem
jutro jade sama do miasta odebrać Szymka wyniki (małą podrzucę bratowej) to obskoczę parę skepów bo szukam dla siebie butków na jesień i chciałabym obejrzec kozaczki co i jak się nosi braki mam w spożywce i w bieliźnie więc może coś upłynnie z 1000
pozmywane ogarnięte no i pora spać bo na pewno o 6 mnie moje małe stworzonka obudzą ale oczy mi się wogóle nie kleją
dzień zleciał jakoś szybko w pracy średnio na jeża znów było troszkę nerwów i słabo działający system buuuuuuuuuu
z dobrych wiadomości to na mój wniosek firma przeliczyła mi wynagrodzenie za okres chorobowego i macierzyńsiego i dziś dostałam wyrównanie ale super cały 1000 i nie wiem co z tym zrobić mam tyle potrzeb i pomysłów że sama już nie wiem
jutro jade sama do miasta odebrać Szymka wyniki (małą podrzucę bratowej) to obskoczę parę skepów bo szukam dla siebie butków na jesień i chciałabym obejrzec kozaczki co i jak się nosi braki mam w spożywce i w bieliźnie więc może coś upłynnie z 1000
reklama
Mam prośbę Może któraś z was ma pomysł jak w pokoju 2,7x4,05 zmieścić łożko (160x200) szafę (200x66) + łożeczko. Nie mam kompletnie pomysłu
Czy to program z Ikei?
Moja propozycja jest taka:
1. szafa tam gdzie stoi, łóżko obok szafy (zagłówkiem do sciany tej górnej), a łózeczko na przeciwko szafy (chyba że okno jest nieszczelne).
2. Łóżko tam gdzie stoi, szafa dosunięta w prawo (stoi przy górnej ścianie, bokiem do prawej ściany), pomiedzy lozkiem a szafa zostaje 94 cm wiec calkiem manewrowo. A łózeczko wtedy na miejscy szafy.
Dzień dobry Babony!
Ostatnia edycja:
Podziel się: