reklama
Masz wszystko w naszym dziale jak zrobic suwaczek w linkach Dziewczyna świetnie wytłumaczyła. W razie czego masz moje GG 574883 to Ci pomoge dopóki mały śpijeśli możecie to napiszcie pls jak zrobić takie suwaczki i jak to tu wkleić?? thx z góry :-)
Takl wiec nastepnym razem jak w polsce b ede licze na jakies spotkanko zeby bylo sprawiedliwie to moze w Rybniku :-)
HRUDZIA witaj
A ja dzis kupilam hanifce Multi Sanostol bede jej podawala w okresie jesienno zimowym bo wiadomo sloneczka mniej witaminy d tez juz nie podajemy tylko fluoretan
HRUDZIA witaj
A ja dzis kupilam hanifce Multi Sanostol bede jej podawala w okresie jesienno zimowym bo wiadomo sloneczka mniej witaminy d tez juz nie podajemy tylko fluoretan
monia_l
Wrześniowe mamy'07
mi pasujeTakl wiec nastepnym razem jak w polsce b ede licze na jakies spotkanko zeby bylo sprawiedliwie to moze w Rybniku :-)
Takl wiec nastepnym razem jak w polsce b ede licze na jakies spotkanko zeby bylo sprawiedliwie to moze w Rybniku :-)
HRUDZIA witaj
Za spotkaniem jestem jak najbardziej
MULTI jest dobre ja podaję i jednemu i drugiemu Ale mi się suwaczki mylą z datami urodzin dzieci
Kiedy mi się przypomni :-)Etka a podajesz przed czy po jedzeniu czy to obojetne kiedy
Dobra lecę po Olkę bo 14 się zbliża a mały jeszcze śpi Idę go obudzić
reklama
Podziel się: