reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam,
Staś podczas swojego przyjęcia wybrał ołowianego żołnierzyka, który symbolizował zawody mundurowe (policjant, strażak, celnik, ale będę całe życie pracować żeby nie został żołnierzem). Oprócz tego miał wyłożone na tacy: biblię dla dzieci (symbolizowała poświęcenie się Bogu), strzykawkę (lekarz), okulary (naukowiec). Miałam mu dać jeszcze portwel (że biznesmen) ale zapomniałam :happy: Wymyśliłam sobie sama te przedmioty, z premedytacją nie dałam mu kieliszka.

Majandra - Stas zasnął po ok. 15 min takiego nieprzekonuwującego płaczu. Dzis ma drzemke, tez z 10 minut marudzil, ale nie plakal zani8m usnal. Wiem, ze nie jest szczesliwy teraz z tego samotnego zasypiania, ale jakbym sie teraz poddala, to by nie wiedzial czym sie ten swiat rzadzi.
Kludi - ladny prezent, troche drogi. Ale pomysl, zeby kupowac to co sie u siebie sprawdzilo bardzo dobry. Ty tez dostawalas takie duze prezenty?

reklama
nie ma nic na zamknietym Majandra - wiec mam nadzieje, ze po prostu juz z Ciebie schodzi :happy: Nie smuć się, jesteś bardzo fajna babka, tylko strasznie w siebie nie wierzysz. My w Ciebie wierzymy, wiec jesli chcesz sie wygadac, to pisz, wiesz ze zawsze mozesz liczyc na dobre slowo, albo motywujacego kopniaka :-D

Witam :-)
nuska, czemu sie nie meldujesz po weselu i nie wklejasz fotek?
tak fajnie bylo, ze teraz odpoczywasz?:-D:szok:

A fajnie było dużo pysznego jedzenia, super orkiestra, ogólnie imprezka udana co do fotki to owszem wkleję jak jakąś zdobędę bo zapomniałam aparatu zabrać:-p tak mi się spieszyło na imprezkę ;-) a Igorek został ze szwagierką jeszcze nie urodziła wczoraj została w szpitalu i leży na patologii bo coś się zaczyna ale to jeszcze nie to, biedna nie zazdroszczę a jest już tydzień po terminie.
A i wiecie co małego przed weselem musiał mąz znieść do szwagierki bo wyłam jak bóbr ja już tak mam nie wiem jak ja wrócę do tej mojej pracy przecież ja cały dzień przeryczę:-:)zawstydzona/y: z tęsknoty za nim.

Nuśka Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu. Dużo miłości

O dziękuję pamiętałaś jak miło :-):-):-) Tobie również wszystkiego naj naj naj no i jak najszybciej zamieszkajcie w nowym domku tego wam życzę

Doti - wlasnie dzis zakupialm ten fotelik. Podjechalam jednak do sklepu, nie na allegro. Z tego co mowil sprzedawca, to pod wzgledem bezpieczenstwa prezentuje sie bardzo dobrze, komfort jazdy juz wyprobowalismy - jest bardzo dobrze.

A co zadecydowało ze Maxi Cosi Tobi przegrała z Chicco ??? Pytam bo jesteśmy zdecydowania na Maxi a może nie warto ??????

Dziewczyny ja wczoraj byłam cały dzień bez netu:szok: jaka porażka jakby mnie ktoś odciął od świata brrrr a to wszystko za sprawą mojego teścia który robił porządek w ogródku przed domem i powycinał parę nie potrzebnych kabli :-D:-D:-D ale dzisiaj juz wszystko działa jak widać jestem w swoim żywiole:-)

Dziewczyny nie mam na nic czasu.Podczytuje forum czasami ale na odpisanie czasu brak.Teraz jestem na stronie z konfliktem na mamacafe.Agulka glos oddany a zdjecie Adasia najsliczniejsze:tak:
Klavell sto lat sto lat kochana.

Sorki ze tylko tak na moment wpadlam,ale lece doczytac zaleglosci puki mala spi.

Co Atru nie wiem a z Harsharani chyba wszystko dobrze bo zdjecia nowe na nk sie pojawiaja

a my dzis u lekarza bylysmy hanifka jednak przeziebiona katerek do gardla splywa stad kaszelek
o nozki pytalam i powiedzial ze narazie nie ma sie czym martwic powinny sie wyprostowac
w ogole to zadko jakos na bb zagladam musze sie sprezyc i poprawic

Niestety to forum nie jest dla mnie, muszę się z Wami dziewczyny pożegnać. Wszystko przez jakąś podłą piz..., która na innym forum podszywała się pode mnie, kopiowała moje posty, wklejała tam, a co gorsza wymyślała jakieś niestworzone historie o mnie, moim mężu i dziecku, wykorzystała też zdjęcia Matka, które tu zamieściłam. Przypadkiem mój kolega odwiedził tamto forum i wszystko mi pokazał. To jakaś paranoja. Nie zostawię tak tej sprawy i ten babsztyl pożałuje... ale nie będę też udzielała sie na Waszym forum, usunęłam swoje posty i żegnam Was. Uważajcie na siebie i swoje dzieciaczki, żeby i Was nikt tak perfidnie nie wykorzystał...
:szok::szok::szok: co to znowu za historia?? a wiesz kto to mógł być? i po co to robił??

Co do Atruviell, to wcześniej Wam pisałam, ze ma poważną awarię kompa, a Harsh też coś pisała, że wychodzi za mąż, jest szczęśliwa i nie ma na nic czasu:tak::-D

reklama
Niestety to forum nie jest dla mnie, muszę się z Wami dziewczyny pożegnać. Wszystko przez jakąś podłą piz..., która na innym forum podszywała się pode mnie, kopiowała moje posty, wklejała tam, a co gorsza wymyślała jakieś niestworzone historie o mnie, moim mężu i dziecku, wykorzystała też zdjęcia Matka, które tu zamieściłam. Przypadkiem mój kolega odwiedził tamto forum i wszystko mi pokazał. To jakaś paranoja. Nie zostawię tak tej sprawy i ten babsztyl pożałuje... ale nie będę też udzielała sie na Waszym forum, usunęłam swoje posty i żegnam Was. Uważajcie na siebie i swoje dzieciaczki, żeby i Was nikt tak perfidnie nie wykorzystał...

:crazy::no::szok: nie podoba mi się to, ludzie chyba nie mają co robić z czasem zeby kogoś kopiować i po co???? Przykro mi

Do góry