reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Ale tu dziś pusto I Agulki dziś nie było
Padam na pysk.:-(
Co za dzień. W skrócie: obca baba mi powiedziała, ze męcze dziecko, musiałam przewijać dziecko za rogiem kościoła, gdzie dodatkowo zrobil jesczze jedna kupę na siebie, swoje ubranko, czyste pieluszki, musialam go wiezc w tym nowiuskim wczoraj kupionym foteliku z goła dupą, a w domu na okrasę poślizgnęłam sie i wyrabałam się na plery. Orzeł był bardzo efektowny.
Nuśka - Tobi to moim zdaniem bardzo dobry fotelik, wyzej stoi w rankingach i wogole jest prima sort. Ten moj chicco jest prawie tak dobry (a prawie robi roznice ) tylko ze o polowe tanszy.
Nuśka - Tobi to moim zdaniem bardzo dobry fotelik, wyzej stoi w rankingach i wogole jest prima sort. Ten moj chicco jest prawie tak dobry (a prawie robi roznice ) tylko ze o polowe tanszy.
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Pisałyście o tym emailu od Mlaka? Więc gościu sprawdzony. Przygotowuje progran dla Rozmów w Toku. Rozmawiałam z nim dzisiaj i cóż... Nie nadaję się,bo moje dziecko jest grzeczne, nie stwarza żadnych problemów wychowawczych. Pytał o spanie, kąpanie, zakazy, ataki histerii.
Przywiozłam dzisiaj tonę śliwek i będę robiła jutro powidła. Wg nowego sposobu, ponoć nie trzeba miszać, nie przypala się, nie pryska. Zobaczymy.
Mateusz dostał 200zł i cały czas myślałam o kupnie hamera na akumulator,ale tak wymyśliłam,że kupię mu skarbonkę i na razie pieniążki tam powędrują. Jutro jedziemy na zdjęcia,chyba,że coś się zmieni.
Klavell kupiliście Hanifce laptopa. Jak się nim bawi? Jest zainteresowana? Tak zastanawiam się,czy nie kupić mu na imieninki (21.09) skoro tak garnie się do naszego.
Chyba podziębiłam małego,bo kaszle i noskiem ciągnie. Niby nie mocno,ale mam nadzieję,że w nic większego się to ne przerodzi. Z resztą jutro jedziemy na roczny bilans i szczepienie to zobaczymy co najmądrzejsza pani doktor powie.
Przywiozłam dzisiaj tonę śliwek i będę robiła jutro powidła. Wg nowego sposobu, ponoć nie trzeba miszać, nie przypala się, nie pryska. Zobaczymy.
Mateusz dostał 200zł i cały czas myślałam o kupnie hamera na akumulator,ale tak wymyśliłam,że kupię mu skarbonkę i na razie pieniążki tam powędrują. Jutro jedziemy na zdjęcia,chyba,że coś się zmieni.
Klavell kupiliście Hanifce laptopa. Jak się nim bawi? Jest zainteresowana? Tak zastanawiam się,czy nie kupić mu na imieninki (21.09) skoro tak garnie się do naszego.
Chyba podziębiłam małego,bo kaszle i noskiem ciągnie. Niby nie mocno,ale mam nadzieję,że w nic większego się to ne przerodzi. Z resztą jutro jedziemy na roczny bilans i szczepienie to zobaczymy co najmądrzejsza pani doktor powie.
majandra
To ja dziękuję. Nie znoszę tego programu, gnoją tam ludzi na maksaPisałyście o tym emailu od Mlaka? Więc gościu sprawdzony. Przygotowuje progran dla Rozmów w Toku. Rozmawiałam z nim dzisiaj i cóż... Nie nadaję się,bo moje dziecko jest grzeczne, nie stwarza żadnych problemów wychowawczych. Pytał o spanie, kąpanie, zakazy, ataki histerii.
Ale tu dziś pusto I Agulki dziś nie było
Dzięki, że któraś zauważyła.
Nie było mnie bo kumpel w końcu przyszedł i "naprawił" te cudo, dzięki, któremu mogę się z Wami łączyc.
Teraz juz będzie dobrze, ale miałam pietra, bo sformatował go i wgrał nowy system i myslałam, że zdjęc nie ma, bo nie mogłam znaleźc. Na szczęście znalazłam. Muszę zrobic porądek i wywołac wszystkie.
A u nas mały szpital. Adaś zawalony, całą wczorajsza noc miał gorączkę i jescze dzis przed spaniem 38 stopni. Katar okropny. Ale myślę, że za dwa dni juz będzie lepiej. A Maja w końcu jutro do przedszkola , bo tylko lekki katar jej został. Co najgorsze to dzis mnie zaczyna rozkładac i już nos mam zapchany.
Ok ide poczytac.
kludii tak, na stole czy na podlodze kladziesz te rzeczy i ciekawe czego dzizius sie chwyci :-) Ale robi sie to w roczek!
A my bylismy dzis na szczepieniu, za miesiac mamy kolejne na pneumokoki( w Irl wprowadzili je za darmo do kalendarza szczepien dla dzieci).
Poplakala sie, ale dostala zaraz batonika i humor je odrazu wrocil :-)
A my bylismy dzis na szczepieniu, za miesiac mamy kolejne na pneumokoki( w Irl wprowadzili je za darmo do kalendarza szczepien dla dzieci).
Poplakala sie, ale dostala zaraz batonika i humor je odrazu wrocil :-)
reklama
majandra
NuŚka, gratulacje dla szwagierki:-) A córeczka całkiem całkiem
A my dziś niewyspani, bo Maciuś obudził się gdzieś o 3 i nie chciał u siebie zasnąć, płakał okropnie, więc po jakiejś godzinie męczarni usnął u nas.
A my dziś niewyspani, bo Maciuś obudził się gdzieś o 3 i nie chciał u siebie zasnąć, płakał okropnie, więc po jakiejś godzinie męczarni usnął u nas.
Podziel się: