reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

je je udało się hihi :-D

Zuzka dalej spi, ja po obiadku już :-p mam jeszcze troszke czasu zeby odpocząć a popoludniu do lekarza od "spraw kobiecych" kurcze troszke sie boje :-( ostatnio bylam w tamtym roku na badaniach po porodzie :dry: no ale nic zobaczymy.... Kiedys przecież chodzilam co 2 tygodnie jak w ciazy bylam hehe:-D wiec chyba nic strasznego mnie nie czeka mam nadzieje :)

coz tu siebac! ja tak sie w ciazy przyzwyczailam do rozkladania nog przed obcymi facetami (oj, gdyby to moj P czytal):-D:-D:-D ze po porodzie, nie liczas wizyty obowiazkowej, bylam juz kilka razy :-D:-D:-D

reklama
coz tu siebac! ja tak sie w ciazy przyzwyczailam do rozkladania nog przed obcymi facetami (oj, gdyby to moj P czytal):-D:-D:-D ze po porodzie, nie liczas wizyty obowiazkowej, bylam juz kilka razy :-D:-D:-D
hihihi ja też sie w ciazy przyzwyczailam do "rozkladania nog" hehehe ale teraz juz moj lekarz kttory prowadzil mi ciaze niestety wyjechal za granice buuu:-( hehe no i ide do jakiejs nowej babeczki, chociaz osobiscie wolalabym faceta :-D:-D:-D

Cześć Dziewczyny!
Właśnie "odkryłam" Wasze forum. Mój synek Mateusz też urodził się we wrześniu 2007, a dokładnie 7 września i lada moment skończy roczek. Jeżeli mogę to chętnie do Was dołączę. Pozdrawiam
witaj i się wkręcaj, bo ja jestem juz uzależniona

klaudii dobrze Ci idzie wkrecanie sie do nas. oby tak dalej

Mam jeszcze jedno pytanko do Was apropo forum hehe :-)
Jak zrobić hmmm jak to opisac.. ten taki łańcuch co niektóre z Was mają ile zostało czasu do urodzinek dziecka, albo ile jesteście juz po slubie itd.?? Kurcze jestem jeszcze troche zielona hihi ale pomożecie :-) juz nauczylam sie dodawac kilka cytatow w jednym poscie tak wiec wszystko idze w dobra strone a teraz juz mykam bo mala wstala, a i jeszcze ten lekarz...

Bede wieczorkiem papa

Cześć Dziewczyny!
Właśnie "odkryłam" Wasze forum. Mój synek Mateusz też urodził się we wrześniu 2007, a dokładnie 7 września i lada moment skończy roczek. Jeżeli mogę to chętnie do Was dołączę. Pozdrawiam

witaj i pisz!!
juz mamy wrzesniaczka z 07.09:-)

witaj i się wkręcaj, bo ja jestem juz uzależniona

klaudii dobrze Ci idzie wkrecanie sie do nas. oby tak dalej

:tak::tak::tak:

Mam jeszcze jedno pytanko do Was apropo forum hehe :-)
Jak zrobić hmmm jak to opisac.. ten taki łańcuch co niektóre z Was mają ile zostało czasu do urodzinek dziecka, albo ile jesteście juz po slubie itd.?? Kurcze jestem jeszcze troche zielona hihi ale pomożecie :-) juz nauczylam sie dodawac kilka cytatow w jednym poscie tak wiec wszystko idze w dobra strone a teraz juz mykam bo mala wstala, a i jeszcze ten lekarz...

Bede wieczorkiem papa
chodzi ci zapewne o suwaczek mozesz go zrobic tutaj Suwaczki - Fidoo
i kod jaki ci sie pojawi bodajze pierwszy wklej w ustawianiach podpisu

reklama
Może na początek napiszę coś więcej o sobie i moim synciu. No więc tak - siedzę sobie z moim Czortem w domu i uprawiam: zabawianie, czytanie, przewijanie, karmienie, gotowanie, sprzątanie, pranie.. itd. ale od października idę na studia, chociaż jakoś nie jestem tak do końca przekonana czy chcę..
Mój mały czorcik Mati jest bardzo ciekawy świata i wszystko co napotka na swojej drodze pakuje prosto do pyszcza, raczkuje, a hitem jest ostatnio chodzenie za jedna reke, albo pchanie wózka, sam robi kilka kroczków, ale jak zauważy, że niczego się nie trzyma to siada. Mój Młodzieniec nie ma za to jeszcze ani jednego ząbka i pewnie bardzo by mnie to martwiło, ale mi ponoć pierwszy ząb wyszedł jak miałam 1,5 roku, także czekamy...
Narazie to tyle, nie chce Was zanudzać na samym początku mojem obecności tutaj :-)

wiesz co jak przeczytałam Twojego posta to tak jakbym moją Zuzankę widziała hehe:-) moja robi wszystko tak sam hihi no jedyne co ich rozni to chyba to ze moja ma juz (albo dopiero) 2 ząbki. a co bedziesz studiowac? bo ja wlasnie tez myslalam o studiach ale chyba zaczne od lutego:-)

chodzi ci zapewne o suwaczek mozesz go zrobic tutaj Suwaczki - Fidoo
i kod jaki ci sie pojawi bodajze pierwszy wklej w ustawianiach podpisu

Ok postaram się to zrobić, ale chyba potem bo teraz czasu nie mam za bardzo :) ale dzieki wielkie buziaki :-)

Do góry