reklama
Hej.
Donkat niestety trzeba się zalogowac, ale nic nie szkodzi jeśli nie...
Klavell a nie mówiłam, byś nie robiła, hihihi dobrze, że ta znienawidzona @ już jest
A ja siedziałam w słoikach. Za bardzo mi to nie wychodziło, bo mały usnął dziś tylko na 45 min około 16.
Zaledwie zrobiłam sałatkę z ogórków a tu mi mama przywozi kabaczki i jeszcze ogórasy zerwałam. Dopiero co skończyłam szatkowac te ogórasy i zostawie posolone do jutra.
A chciałam pochwalic się, że mój mały mężczyzna odważył się i się puścił. Zrobił to jak byliśmy wszyscy w domu, dosłownie 15 min po przyjeździe J. Przeszedł kuchnię. jupi
Donkat niestety trzeba się zalogowac, ale nic nie szkodzi jeśli nie...
Klavell a nie mówiłam, byś nie robiła, hihihi dobrze, że ta znienawidzona @ już jest
A ja siedziałam w słoikach. Za bardzo mi to nie wychodziło, bo mały usnął dziś tylko na 45 min około 16.
Zaledwie zrobiłam sałatkę z ogórków a tu mi mama przywozi kabaczki i jeszcze ogórasy zerwałam. Dopiero co skończyłam szatkowac te ogórasy i zostawie posolone do jutra.
A chciałam pochwalic się, że mój mały mężczyzna odważył się i się puścił. Zrobił to jak byliśmy wszyscy w domu, dosłownie 15 min po przyjeździe J. Przeszedł kuchnię. jupi
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Potrzebuję profesjonalnej porady informatycznej,bo S mnie kapierdoli. Mateusz coś mi zrobił przy kompie i obraz mam w poprzek monitora. Co mam zrobić????
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Dobra, opanowane
Zrobilam test polozylam na pralke by odczekac na wynik i w tym czasie dostalam @ nie zdazylam wyniku odczytac :-)JUPI nie jestem w ciazy
Ale masz wyszkoloną tą swoją @ na wyjeździe spokój cisza dopiero w domku się pojawiła;-);-)
a dlaczego nie cale zycie?
u nas spelnial on role schowka na jedzenie, kamere, aparaty, telefony i wszystko to co trzeba bylo schowac przed sloncem i piaskiem. ogolnie bardzo sie przydal.
A my kupiliśmy taki pół- namiot na plażę i ..... nie umiemy go złożyć tzn dali za mało jeden kij dali dwa długie a powinno być jeden długi i dwa krótkie:-( a paragonu nie mama gdzieś posiałam:-(
Klevell - ufff:-)...Juz wkrotce, jak wroce do kieratu zony i kochanki tez bede czakac jak na szpilkach na @
Donkat - powodzenia w pakowaniu
...bo ja juz wymiekam. Musze spakowac swoje i Stasia rzeczy w dwoch wresjach- angielskiej i jamajskiej I kupka Staska jest wieksza niz moja...musze mu przeciez wziac 4 pary szortow, no nie?
Nuska - pewnie ze bede klikac na BB, nie wiem jak podczas wycieczki ( czy w hotelu maja lacze netowe w pokojach) ale od czwartku bede na biezaco:-)
No nie dziwie się jak Ty tylko eko wcinasz same warzywka mięska nie a Stasiek to lubi pojeść;-);-) żartowałam
A z tym pakowaniem to masz racje dla Staśka to trzeba zabrać całą szafę nigdy nie wiadomo co się przyda a lepiej mieć więcej niż żeby czegoś zabrakło. A mam pytanie ile pieluszek tych do kąpieli zabierasz dla małego?? Bo ja nie wiem ile zabrać na urlop.
luandzia1
Entuzjast(k)a
A my kupiliśmy taki pół- namiot na plażę i ..... nie umiemy go złożyć tzn dali za mało jeden kij dali dwa długie a powinno być jeden długi i dwa krótkie:-( a paragonu nie mama gdzieś posiałam:-(
a gdzie kupiłaś ten namiot bo ja też chcę taki kupić przed wyjazdem nad morze
buuu znowu sprawdzałam prognozę pogody i w sobotę i niedzielę na helu ma lać dziewczyny z pomorza czy jakiś tamtejszy "góral" nie przepowiada poprawy pogody
reklama
JA też chcę wziąć jedzenie swoje tzn słoiczki dla młodego . A na śniadania co będziesz tam dawać?Nuska - dopiero w UK kupimy Huggiesy swimmersy..i pewnie wezmiemy cale opakowanie...no i zgrzewke sloikow dla Stachulca bo ja tam jamajczykom nie wierze
A pieluszek też mam paczkę tylko nie wiem czy wystarczy bo za dużo tam ich nie ma.
JA kupiłam w hurtowni takiej z zabawkami w Gdynia ale widziałam też je w Auchan-iea gdzie kupiłaś ten namiot bo ja też chcę taki kupić przed wyjazdem nad morze
buuu znowu sprawdzałam prognozę pogody i w sobotę i niedzielę na helu ma lać dziewczyny z pomorza czy jakiś tamtejszy "góral" nie przepowiada poprawy pogody
A z pogodą to ciężko wyczuć ostatnio od piątku zapowiadali że będzie ochłodzenie i beeee a jest ładnie więc nie wierz tak do końca w prognozy a tak w ogóle to ja słyszałam że druga połowa sierpnia ma być ładna
Podziel się: