reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Hej.
Donkat niestety trzeba się zalogowac, ale nic nie szkodzi jeśli nie...
Klavell a nie mówiłam, byś nie robiła, hihihi dobrze, że ta znienawidzona @ już jest

A ja siedziałam w słoikach. Za bardzo mi to nie wychodziło, bo mały usnął dziś tylko na 45 min około 16.:szok:
Zaledwie zrobiłam sałatkę z ogórków a tu mi mama przywozi kabaczki i jeszcze ogórasy zerwałam. Dopiero co skończyłam szatkowac te ogórasy i zostawie posolone do jutra.

A chciałam pochwalic się, że mój mały mężczyzna odważył się i się puścił. Zrobił to jak byliśmy wszyscy w domu, dosłownie 15 min po przyjeździe J. Przeszedł kuchnię. jupi:-D:-D:-D

Aha dziś J odebrał już autko na urodzinki dla Adasia. Na szczęście wywiózł do firmy, bo jakby był w domu to już bym mu go dała. A to ma byc niespodzianka, prawda?

Zrobilam test polozylam na pralke by odczekac na wynik i w tym czasie dostalam @ nie zdazylam wyniku odczytac :-D:-):laugh2:JUPI nie jestem w ciazy

Ale masz wyszkoloną tą swoją @ na wyjeździe spokój cisza dopiero w domku się pojawiła;-);-):-D:-D:-D

a dlaczego nie cale zycie?

u nas spelnial on role schowka na jedzenie, kamere, aparaty, telefony i wszystko to co trzeba bylo schowac przed sloncem i piaskiem. ogolnie bardzo sie przydal.

A my kupiliśmy taki pół- namiot na plażę i ..... nie umiemy go złożyć tzn dali za mało jeden kij dali dwa długie a powinno być jeden długi i dwa krótkie:-( a paragonu nie mama gdzieś posiałam:rofl2::baffled::-(

Klevell - ufff:-)...Juz wkrotce, jak wroce do kieratu zony i kochanki tez bede czakac jak na szpilkach na @:szok::tak:
Donkat - powodzenia w pakowaniu:tak::szok:
...bo ja juz wymiekam. Musze spakowac swoje i Stasia rzeczy w dwoch wresjach- angielskiej i jamajski:szok:ej I kupka Staska jest wieksza niz moja...musze mu przeciez wziac 4 pary szortow, no nie?:-p:laugh2:
Nuska - pewnie ze bede klikac na BB, nie wiem jak podczas wycieczki ( czy w hotelu maja lacze netowe w pokojach) ale od czwartku bede na biezaco:-)

No nie dziwie się jak Ty tylko eko wcinasz same warzywka mięska nie a Stasiek to lubi pojeść;-);-):-D:-D:-D:-D żartowałam

A z tym pakowaniem to masz racje dla Staśka to trzeba zabrać całą szafę nigdy nie wiadomo co się przyda a lepiej mieć więcej niż żeby czegoś zabrakło. A mam pytanie ile pieluszek tych do kąpieli zabierasz dla małego?? Bo ja nie wiem ile zabrać na urlop.

Nuska - dopiero w UK kupimy Huggiesy swimmersy..i pewnie wezmiemy cale opakowanie...no i zgrzewke sloikow dla Stachulca bo ja tam jamajczykom nie wierze:baffled::-p:laugh2:

A my kupiliśmy taki pół- namiot na plażę i ..... nie umiemy go złożyć tzn dali za mało jeden kij dali dwa długie a powinno być jeden długi i dwa krótkie:-( a paragonu nie mama gdzieś posiałam:rofl2::baffled::-(

a gdzie kupiłaś ten namiot bo ja też chcę taki kupić przed wyjazdem nad morze
buuu znowu sprawdzałam prognozę pogody i w sobotę i niedzielę na helu ma lać dziewczyny z pomorza czy jakiś tamtejszy "góral" nie przepowiada poprawy pogody:-p

reklama
Nuska - dopiero w UK kupimy Huggiesy swimmersy..i pewnie wezmiemy cale opakowanie...no i zgrzewke sloikow dla Stachulca bo ja tam jamajczykom nie wierze:baffled::-p:laugh2:
JA też chcę wziąć jedzenie swoje tzn słoiczki dla młodego . A na śniadania co będziesz tam dawać?
A pieluszek też mam paczkę tylko nie wiem czy wystarczy bo za dużo tam ich nie ma.

a gdzie kupiłaś ten namiot bo ja też chcę taki kupić przed wyjazdem nad morze
buuu znowu sprawdzałam prognozę pogody i w sobotę i niedzielę na helu ma lać dziewczyny z pomorza czy jakiś tamtejszy "góral" nie przepowiada poprawy pogody:-p
JA kupiłam w hurtowni takiej z zabawkami w Gdynia ale widziałam też je w Auchan-ie
A z pogodą to ciężko wyczuć ostatnio od piątku zapowiadali że będzie ochłodzenie i beeee a jest ładnie więc nie wierz tak do końca w prognozy a tak w ogóle to ja słyszałam że druga połowa sierpnia ma być ładna

Do góry