reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
No właśnie sprawdziłam prognozę i na Helu ma cały tydzień lać i generalnie zimno ciekawe czy moja siostra o tym wie dzisiaj wyjeżdża do Władysławowa... Ja jadę 15 zobaczymy jak będzie może się już wypada w pierwszej połowie sierpnia i potem będzie ładnie :-p:-p:-p

Na s BBony na zasłużonym wypoczynku pogoda rozpieszcza. Będzie ładnie, może nie upalnie, ale nie deszczowo.:tak::tak:;-):-):-D

Ok spadam w końcu za tą kablówke zapłacic, bo poprzednio nie dotarłam, a mogą wyłączyc. A tego bym nie chciała. Narka

Witajcie...
Nerk nie boli ale siusiu mi sie jeszcze chce choc nie tak czesto...moze herbatka zurawnowa dzialac zaczyna...rano maz dzwonil zarejstrowac mnie do lekarza i pani mnie zapisala na 15 wrzesnia:szok::szok::szok: normalnie nie wierze z przeziebionym pecherzem i bolaca nerka wizyta za poltora miesiaca...dobrze ze mi przechodzi powoli

:szok::szok::szok: a my narzekamy na naszą służbę zdrowia...dobrze że już lepiej się czujesz

Klavell jak Ty to robisz, że tyle zdjęc wklejasz na NK, przecież tam jest limit m-czny, w jakim formacie masz te zdjęcia, że aż tak dużo ich się mieści.

aha to juz wiem, Klevellka na pewno tak ma.
Nie ja nic nie place za te zdjecia mam na aparacie ustawiony najmniejszy rozmiar VGA a gdy fotki jeszcze obrabiam to wychodza jeszcze mniejsze i tak jak dzis dodalam tyle zdjec a zuzylam tylko 508 kB i zostalo mi jeszcze 515 kB wiec moge dodac jeszcze raz tyle :tak:

Hruda - owocnych łowów na targu, moze jakies fajne kolczyki dorwiesz, albo cos w tym stylu. Ze Staskiem idziesz?

Agulka - znam to, potrzebuje czulosci, a moj maz tez twierdzi, ze go caly dzien nakrecam, a wieczorem chce tylko buzi. Jak to mowi "obiecanki cacanki a głupiemu staje" :-p:sorry2::dry:
Dobre:-D:-D:-D
A na jarmark, jak wszedzie, z moim kompanierem...ktory wlasnie zaczyna jeczec:wściekła/y::baffled:
Witam nigdy nie byłam na tym Jarmamrku może się wybiorę bo on jest chyba do 17 tak ?
:tak:

hey kobietki!

Nie bylo mnie z 2 dni, bo komputer cos zaczyna nawalac, a po 2 i tak nie mialam czasu. Wczoraj spedzilam calutki dzien w korkach,od 12 do 16!!!!!Dzis bede miala gosci, wpadne pod wieczor.milego dnia

Wczoraj pojechałam do mamy,bo ten czarny kundel z rozpaczy zawali mi całe mieszkanie sichą:wściekła/y: A że komputer jest w2 pokoju niż mały spał to nie chciało mi się doczołgać.
Dzisiaj moi wracają więc jak mały się wyśpi i zje obiad spadamy do siebie. Na naszą kochaną wioseczkę, do chłodnego mieszkanka. Normalnie lato w mieście to HORROR!!
Ja juz swoj kostiumik z allegro sprawdzilam w terenie i wygladam i czuje sie...dobrze. Wazne ze mialam mozliwosc zwrotu gdyby jednak wymiary byly nie od konca dopasowane.
Hmm, a jakieś photo?

justyna, sorry, nie zauwazylam, ze odpisalas, dzieki:-)
Wysłąłąm jeszcze raz jak przeczytałam,że nie dostałaś:-D:-D

Witajcie...
Nerk nie boli ale siusiu mi sie jeszcze chce choc nie tak czesto...moze herbatka zurawnowa dzialac zaczyna...rano maz dzwonil zarejstrowac mnie do lekarza i pani mnie zapisala na 15 wrzesnia:szok::szok::szok: normalnie nie wierze z przeziebionym pecherzem i bolaca nerka wizyta za poltora miesiaca...dobrze ze mi przechodzi powoli
No więc macie tak boską służbę zdrowia jak my. Normalnie w tym czasie to człowiek zdąży zemrzeć.

W zeszłym roku S nie mógł wziąść urolopu latem więc pojechaliśmy na 1 dzień do Władka. Z prognozy wynikało,że będzie chłodniej jak u nas.Ucieszyłam się,bo gdzie z wielkim brzuchem wtakią spiekotę,a tak? Fajnie. Oczywiście mądra pała-JA nie pomyślałam,że nad morzem wszystko wygląda inaczej i było piździsko,że hej! Do tego popadywało co rusz. Ale co tam, zrobiliśmy sobie wycieczkę półwyspem helskim i zwiedziliśmy wszystkie możliwe bunkry.

Aaa, kupiłam małemu mleko Bebiko Smaczny Sen 2. Zobaczymy jak się sprawdzi, dam mu po kąpaniu. Ma w sobie kleik kukurydziany i ryżowy. Na bank wychodzi taniej niż Bebilon + kaszka

Nikogo nie ma -- to oczywiste. wyszłam pozbierac pranie i chciałam pojeździc z małym na rowere, ale gdzie tam. Nie da rady jest tak strasznie gorąco, że aż parzy.

U nas na podwórku nie ma żadnego cienia.
W niedzielę chciałam jechac nad morze a ma padac., buuuuuuuu

reklama
o maaatko...:shocked2:
jarmark? tylko mnie wkurw....il i tyle:wściekła/y:. Zylion ludzi a ja z tym wozkiem co rusz komus "skrobalam marchewki":zawstydzona/y::-D. Moja znajoma ma wywalone na takie okolicznosci ale mnie to meczy. Zjadlam pyszne lody gdzie jakis czas temu wykryto salmonelle...a co tam, dzis mi wszystko jedno:cool2:...aaaa kupilam J bokserki w czache...bo to taki niespelniony rockers hehe i zdjec zrobilam 0 bo moj szanowny kompaniero oczywiscie dal mi popalic kilka razy swoim jeczeniem i histeria
...ide dalej sie roztapiaaaaac:cool2:pa

Ostatnia edycja:
Do góry