reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam.
Widzę, że za dużo nie nastukałyście. U mnie "wojna" z J. nic nie było tylko kłótnia na górze ( a dzieciaki na dole śpią). Czasami jest tak że chciałbym się tylko przytulic, pocałowac, podrapac po pleckach ...... i to wszystko. A on , że mu cały dzień dawałam wskazówki, że...... , wiecie co będzie. Kurna ja się uparłam, że mi się nie chce, a on obraza majestatu. A szkoda gadac. Przynajmniej poszłam wcześnie spac i sie wyspałam.
Idę Was poczytac.

A w nocy i tak się przytulił. hehehehe

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.
Widzę, że za dużo nie nastukałyście. U mnie "wojna" z J. nic nie było tylko kłótnia na górze ( a dzieciaki na dole śpią). Czasami jest tak że chciałbym się tylko przytulic, pocałowac, podrapac po pleckach ...... i to wszystko. A on , że mu cały dzień dawałam wskazówki, że...... , wiecie co będzie. Kurna ja się uparłam, że mi się nie chce, a on obraza majestatu. A szkoda gadac. Przynajmniej poszłam wcześnie spac i sie wyspałam.
Idę Was poczytac.
oj tak bywa...a co jak czasem role sie odmieniaja i to on jest zmczony? heheh
Znalazlas te avokado?

Ide dzis na Jarmark Dominikanski...chce i sie jak psu kichac ale obiecalam kolezance ze przejdziemy sie zobaczyc rekodziela, pchli targ i obowiazkowa konsumpcja pieczonego ziemniaczka...ale jak pomysle o tych tlumach:wściekła/y::baffled:
A tak w ogole Dzien Dobry!

Ide dzis na Jarmark Dominikanski...chce i sie jak psu kichac ale obiecalam kolezance ze przejdziemy sie zobaczyc rekodziela, pchli targ i obowiazkowa konsumpcja pieczonego ziemniaczka...ale jak pomysle o tych tlumach:wściekła/y::baffled:
A tak w ogole Dzien Dobry!

Witam nigdy nie byłam na tym Jarmamrku może się wybiorę bo on jest chyba do 17 tak ?

Hrudzia - znalazłam, ale na reklamówce, to dobry znak bo wiem, że przynajmniej było. Liczę ze przy następnej dostawie będzie.
A na jarmark też bym się wybrała.

Bry! Moj maz dzisiaj do nas przybywa, jeaaaa!!!!! Jezu jak sie ciesze!

Hruda - owocnych łowów na targu, moze jakies fajne kolczyki dorwiesz, albo cos w tym stylu. Ze Staskiem idziesz?

Agulka - znam to, potrzebuje czulosci, a moj maz tez twierdzi, ze go caly dzien nakrecam, a wieczorem chce tylko buzi. Jak to mowi "obiecanki cacanki a głupiemu staje" :-p:sorry2::dry:

Klaviel - jak sytuacja na nerkowym froncie?

Luandzia - Jurata, bardzo dobre miejsce, duzo do robienia, czyste wody, tylko troszke wieje. Zycze super wypoczynku. Na te flaki kupilam sobie specyfik Dax Cosmetics do pielegnacji biustu. I myje pod prysznicem gąbką taką dość ostrą, ale na naprzemienne prysznice chłodny/cieply.

Donkat - ja podaje ze smoka, niektore dziewczyny z niekapka, na poczatek podawaj plyny z niekapka, a potem zobacz czy bedzie dobrze podawac tez mleczko.

Spadam po zakupy, w niedziele mamy chrzciny.

Luandzia - Jurata, bardzo dobre miejsce, duzo do robienia, czyste wody, tylko troszke wieje. Zycze super wypoczynku. Na te flaki kupilam sobie specyfik Dax Cosmetics do pielegnacji biustu. I myje pod prysznicem gąbką taką dość ostrą, ale na naprzemienne prysznice chłodny/cieply.
.

Dzięki żeby tylko nie padało :dry: no ale pogoda nad morzem jest nieobliczalna więc trudno przewidzieć trochę żałuję że niu udało się pojechać w pierwszej polowie sierpnia

Dzięki żeby tylko nie padało :dry: no ale pogoda nad morzem jest nieobliczalna więc trudno przewidzieć trochę żałuję że niu udało się pojechać w pierwszej polowie sierpnia
Luandzia nie zaluj, nie żaluj po podobno od jutra w calej POLsce ma padać:-(
Witam.
Idę Was poczytac.

a ja wczoraj mimo zmęczenia jakoś nie potrafilam mu odmówić bo się jakoś tak bardzo się staral i byl taki kochany:blink::-p

Klavell jak tam nerki bolą jeszcze??? bylaś już u lekarza???

Witajcie...
Nerk nie boli ale siusiu mi sie jeszcze chce choc nie tak czesto...moze herbatka zurawnowa dzialac zaczyna...rano maz dzwonil zarejstrowac mnie do lekarza i pani mnie zapisala na 15 wrzesnia:szok::szok::szok: normalnie nie wierze z przeziebionym pecherzem i bolaca nerka wizyta za poltora miesiaca...dobrze ze mi przechodzi powoli

a ja wczoraj mimo zmęczenia jakoś nie potrafilam mu odmówić bo się jakoś tak bardzo się staral i byl taki kochany:blink::-p

u nas też się starał , nawet kwiatki wczoraj przyniósł dla mnie i dla córci ( żadnej okazji nie było) a małemu kupił samochód:tak::szok::szok:
no ....ale jak pisałam na zamkniętym, .... ja na siłę NIE:baffled::no::no:

Klavell jak Ty to robisz, że tyle zdjęc wklejasz na NK, przecież tam jest limit m-czny, w jakim formacie masz te zdjęcia, że aż tak dużo ich się mieści.

Ostatnia edycja:
reklama
Luandzia nie zaluj, nie żaluj po podobno od jutra w calej POLsce ma padać:-(

No właśnie sprawdziłam prognozę i na Helu ma cały tydzień lać i generalnie zimno ciekawe czy moja siostra o tym wie dzisiaj wyjeżdża do Władysławowa... Ja jadę 15 zobaczymy jak będzie może się już wypada w pierwszej połowie sierpnia i potem będzie ładnie :-p:-p:-p

Do góry