Hehehe nawet widac na fotkach w twoim podpisie jak Adas sciaga kowobojski kapelusz...moj tez chyba by nie zdzierzyl gogli.U nas by się nie spawdziły. Adaś ściąga wszystko co jest na głowie i nogach. Czasami ludzie podchodza do małego i pytają: gdzie masz buciki, jakie golaski,..... Mamusia nie kupiła żadnych sandałków,,,, szlak mnie trafia.
On wszystko ściąga. Nawet czapę wiązaną jakoś udaje mu się ściągnąc
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
ja na to dostałam receptę,ale podejżewam,że bez recepty powinnaś dostać. Kosztowało to dokładnie 9.97zł
Justi pamiętasz ile to kosztowało i kupuje się w aptece????
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Widok musi być zabujczy Zdjęcie poprosimyDziewczyny nadbiegam poinformowac o rewelacji!
Kupilam takie okularki na allegro, polecam! Stasiek wlasnie w nich siedzi w misce wody na podworku.
OCHRONNE OKULARY PRZECIWSŁONECZNE Baby BANZ DO 2L (406067348) - Aukcje internetowe Allegro
Widok jest zabojczy , zdjecie niestety dopiero od poniedzialku moge wkleic.
Moj Stas jest zupelnie normalnym dzieciaczkiem i sciaga wszystko co mozliwe, okularki tez probowal od razu, ale go zajelam zabawka i zapomnial ze ma je na nosku
Moj Stas jest zupelnie normalnym dzieciaczkiem i sciaga wszystko co mozliwe, okularki tez probowal od razu, ale go zajelam zabawka i zapomnial ze ma je na nosku
Witam witam
Tak na przeziębiony pęcherz sok żurawinowy i dużo pić ale u mnie kończy się przeważnie na tabletkach :-( i pamiętaj jak raz to załapałaś to uważaj na siebie bo jesteś bardziej na to podatna.
Czy ja wiem też czasami ma swoje za uszkami choć raczej zdarza się mu to rzadko taka wersja dla początkujących;-) ale co ostatnio zauważyłam że im starszy tym bardziej cwany i próbuje wymuszać .
Okularki rewelacja
sok żurawinowy
Tak na przeziębiony pęcherz sok żurawinowy i dużo pić ale u mnie kończy się przeważnie na tabletkach :-( i pamiętaj jak raz to załapałaś to uważaj na siebie bo jesteś bardziej na to podatna.
Ja jestem bo Stanislaw raczyl sie wkoncu polozyc
Czy jest TU jeszcze jakies spokojne wrzesniatako co nie jeczy, buczy, skrzeczy, wymusza, histeryzuje, wrzeszczy, piszczy etc?Pocieszcie mnie ze
Nuska - Twoj Igorek byl chyba najspokojniejszy? dalej trzyma fason?[/left]
Czy ja wiem też czasami ma swoje za uszkami choć raczej zdarza się mu to rzadko taka wersja dla początkujących;-) ale co ostatnio zauważyłam że im starszy tym bardziej cwany i próbuje wymuszać .
Dziewczyny nadbiegam poinformowac o rewelacji!
Kupilam takie okularki na allegro, polecam! Stasiek wlasnie w nich siedzi w misce wody na podworku.
OCHRONNE OKULARY PRZECIWSŁONECZNE Baby BANZ DO 2L (406067348) - Aukcje internetowe Allegro
Okularki rewelacja
donkat
Fanka BB :)
tak czytalam wasze posty o piciu z butelki/ kubka itp i sie zmartwilam, bo julitka w sumie pija tylko z butelki. zniekapka niby umie, ale nie bardzo lubi, bo jej za duzo leci.czy w sytuacacji, gdy ma dopiero 1zab, to tez jest niezdorwe dla jej zgryzu i juz sie powinno wyeliminowac smoczeklkowy??
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
To może być od pęcherza. Albo masz zapalenie nerek albo kamicę, ale raczej to pierwsze. Jak nie przejdzie do jutra, to do lekarza. I nie lecz się sama domowymi sposobami, bo możesz pogorszyć swój stan. Nie bierz też ciepłych kąpieli.A mnie boli lewa nerka kurcze i to jak mocno...
reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
Ja jestem bo Stanislaw raczyl sie wkoncu polozyc
Czy jest TU jeszcze jakies spokojne wrzesniatako co nie jeczy, buczy, skrzeczy, wymusza, histeryzuje, wrzeszczy, piszczy etc?Pocieszcie mnie ze
Nuska - Twoj Igorek byl chyba najspokojniejszy? dalej trzyma fason?[/left]
Zuzka jest bardzo grzeczna rzadko płacze (trochę przy ząbkach) w histerię jeszcze nigdy nie wpadła ale nie wiem czy to jest powód do radości bo podobno każde dziecko musi dać w kość i chyba lepiej jak jest małe niż później:-) taka lokalna mądrość ludowa
Dziewczyny nadbiegam poinformowac o rewelacji!
Super te okulary tylko nie wiem czy Zuzka zaraz by ich nie ściągnęła bo generalnie tak jak u Agulki denerwuje ją wszystko co na głowie i nogach też mnie wkurza jak wszyscy mówią jakie biedne dziecko mama nie kupiła butów (zwłaszcza teściowa) ale co ja mam zrobić jak ona nie lubi i koniec....
może jednak kupie jej te okulary na próbę jak pojedziemy nad morzę mam nadzieję że będzie ładna pogoda jeszcze tylko dwa tygodnie :-) nie mogę się już doczekać dzisiaj obeszliśmy z W pół Bielska bo chciałam sobie kupić strój kąpielowy i kupiłam ale dużo droższy niż planowałam ...ale na te moje cycki nic nie pasuje kiepsko ostatnio wyglądają ...czy jest szansa że jak przestanę karmić to ich stan trochę się poprawi???
Podziel się: