reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Dziewczyny znacie moze jakies domowe sposoby na przeziebiony pecherz bo ja nie wyrobie od poniedzialku do kibelka latam co 15 minut siku caly czas mam wrazenie pelnego pecherza nigdzie wyjsc ni moge bo zaraz do ubikacji musze nie wiem jak moglam go sobie przeziebic na niczym zimnym nie siedzialam mozliwe ze to przez sobote jak weszlam do zimnego moza po kolana

Dziewczyny znacie moze jakies domowe sposoby na przeziebiony pecherz bo ja nie wyrobie od poniedzialku do kibelka latam co 15 minut siku caly czas mam wrazenie pelnego pecherza nigdzie wyjsc ni moge bo zaraz do ubikacji musze nie wiem jak moglam go sobie przeziebic na niczym zimnym nie siedzialam mozliwe ze to przez sobote jak weszlam do zimnego moza po kolana

i to wystarczy. Wiem, że dobre są nasiadówki( tzn moczyc pupę w bardzo ciepłej wodzie z naparem chyba kory dębu) ale nie jestem pewna na 100%

ALE TU PUSTKI, IDę NA SPACEREK POSZUKAC TEGO AVOKADO

My mamy chyba jakąś dziwną porę spania,bo nigdy o tej godzinie nikogo nie ma:dry:
Byliśmy w Gnieźnie na kontroli i tak jak myślałam oczko jest dobre. Cieszę ssię.
Agulka - Locoid Crelo, emulsja

My mamy chyba jakąś dziwną porę spania,bo nigdy o tej godzinie nikogo nie ma:dry:

Ja jestem bo Stanislaw raczyl sie wkoncu polozyc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Czy jest TU jeszcze jakies spokojne wrzesniatako co nie jeczy, buczy, skrzeczy, wymusza, histeryzuje, wrzeszczy, piszczy etc?Pocieszcie mnie ze :tak::tak::tak:
Nuska - Twoj Igorek byl chyba najspokojniejszy? dalej trzyma fason?​

Ja na momencik
sok żurawinowy:tak:
Tez tak słyszałam

Ja jestem bo Stanislaw raczyl sie wkoncu polozyc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Czy jest TU jeszcze jakies spokojne wrzesniatako co nie jeczy, buczy, skrzeczy, wymusza, histeryzuje, wrzeszczy, piszczy etc?Pocieszcie mnie ze :tak::tak::tak:
Nuska - Twoj Igorek byl chyba najspokojniejszy? dalej trzyma fason?[/left]
U nas dzisiaj drzemka przerywana atakami płaczu, ze aż sie biedactwo zanosiło.
A teraz bawi sie z kuzynka i tatuśkiem i standardowo gardzi jedzeniem:baffled:

Dziewczyny nadbiegam poinformowac o rewelacji!
Kupilam takie okularki na allegro, polecam! Stasiek wlasnie w nich siedzi w misce wody na podworku.
OCHRONNE OKULARY PRZECIWSŁONECZNE Baby BANZ DO 2L (406067348) - Aukcje internetowe Allegro

U nas by się nie spawdziły. Adaś ściąga wszystko co jest na głowie i nogach. Czasami ludzie podchodza do małego i pytają: gdzie masz buciki, jakie golaski,..... Mamusia nie kupiła żadnych sandałków,,,, szlak mnie trafia.
On wszystko ściąga. Nawet czapę wiązaną jakoś udaje mu się ściągnąc

U nas by się nie spawdziły. Adaś ściąga wszystko co jest na głowie i nogach. Czasami ludzie podchodza do małego i pytają: gdzie masz buciki, jakie golaski,..... Mamusia nie kupiła żadnych sandałków,,,, szlak mnie trafia.
On wszystko ściąga. Nawet czapę wiązaną jakoś udaje mu się ściągnąc
A jak ma jakąś przeszkodę w ściągnięciu to jest wrzask nie z tej ziemi:baffled:- przynajmniej u nas:sorry2:

reklama
Do góry