reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Idę spać, bo padam na cycki, tzn. na pozostałości z cycków.:zawstydzona/y::-( Dobranoc.

Agulka, napiszę tu, bo już mi się nie chce wchodzić na wątek piersiowy: dobrze, że Adaś sam zrezygnował, przynajmniej nie masz wyrzutów sumienia.:tak:

Tak, tak, o to mi chodzi. Ja ten ustnik przełożyłam do zwykłej butelki, bo mi z tej Canpolu leciało. A Tobie nie?
A to to Ci chodziło. To powiem, że się zgapiłam i ten nie pasuje do Balonika i butlę musiałam nową zakupic. Ale teraz kupiłam inny ustnik do balonika taki szeroki ale nie z dziurkami tylko z pionową kreską. Qrcze nigdzie w necie nie mogę tego znależc.

A Igor pije wodę i soki z ustnika aventu na razie z tego sylikonowego po roku jest już ten twardy, to mu zmienię.
I tu moje pytanie w czym ten treningowy jest lepszy od Aventu???????

O właśnie zauważyłam że "padłaś na ......":-D:-D:-D więc może odpowiesz mi jutro.

A Igor pije wodę i soki z ustnika aventu na razie z tego sylikonowego po roku jest już ten twardy, to mu zmienię.
I tu moje pytanie w czym ten treningowy jest lepszy od Aventu???????

O właśnie zauważyłam że "padłaś na ......":-D:-D:-D więc może odpowiesz mi jutro.
Jeszcze przeczytałam Twojego posta i odpowiem i padam:-);-)
Ten kubek? AVENT Kubek 200 ml z uchwytem HIT 2001! wg.miesięcz. Mamo to ja w Akcesoria Kubki TOMI.PL dziecięce wózki, meble, ubranka, foteliki samochodowe

Rozmawiałam z logopedą i ona twierdzi, że te wyprofilowane są lepsze dla zgryzu.

mam mieszane uczucia co to tych twardych ustnikow, osobicieie twierdze ze maja gorszy wplyw na uzebienie niz miekkie, ale oczywiscie nie jestem specjalistą. Pewnie po prostu powinno sie jak najszybciej przejsc do picia z kubeczka.

Ja rowniez ide spac, milej nocki.

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry