donkat
Fanka BB :)
hej mamuski!!!:-)
czy widzicie , o tkorej ja pisze? wtsalam o 6.00, bo przywizeli nam wegeil i musialam dopelnic obowiazkow gospopdyni. oni zawsze przyjezdzaja wczesnie, ale zeby az taaak? juz stweirdzilam, ze sie nie bede kladal, bo wtedy efekt bedzie jesscze gorszy jka sie rozespie a nie dospie. dlatego tez obnralam buraczki na barszczyk no i nadrabiam zaleglosci na BB.
larcia, najlepszy sposob na poprawe humoru
u mnie jest tak samo. ja chodze i wynajduje flak(brzuch) , opony, dupsko, a P i tak twierdzi, ze jestem piekna i sie slini na moj widok i juz!!! to podbudowywuje, choc chcialabym byc dla wiekszej ilosci audytorium pociagajaca-hahaha
hrudzia dobrze pisze, ze tez duzo zalezy od ubioru. czasem stane przed lustrem i sie gapie na siebie z podziwem, nastepnie w inych ciuchach az mnie odwraca do tylu, bo patrzec nie mozna taka slonina!
justyna, ale ty tylko masz ten balsam, czy go juz uzywalas? balsam powinien delikatnie zlapac i nadac odcien opalenizny. tylko trzeba zastosowac
Kasiu, nie ma nic zlego w tym, ze chcesz byc najlpesza mama dla kubusia, tym bardziej,ze jka piszesz tobie tego brakowalo, tylko ze wlasnie przesadzajac mozesz wyrzadzic krzywde i sobie i jemu. najgorzej jak sie oboje od siebie uzaleznicie. bedzie to trudne dla was na dluzsza mete. nie badz zaborcza w stosunku do synka, nikt go nie odbierze i na pewno nie ejst w stanie skrasc jego serca barsziej niz mama(przynjamniej teraz):-)
co do kiecek, to zawsze tak jest, ze jak chcemy cos kupic, to nie ma:-(
ja mowie mojemu P, ze 35mln to za duzo na jedna osobe, bo to nawet niezdrowo i ze pewnie by sie zmienil, oszalal itp. on na to, ze nie, ze w koncu by zapewnil byt rodzinie a nie roztrwonil w1dzien! ja twierdze, ze to jednak zbyt duza suma. ale 5mln moglabym wygrac
czy widzicie , o tkorej ja pisze? wtsalam o 6.00, bo przywizeli nam wegeil i musialam dopelnic obowiazkow gospopdyni. oni zawsze przyjezdzaja wczesnie, ale zeby az taaak? juz stweirdzilam, ze sie nie bede kladal, bo wtedy efekt bedzie jesscze gorszy jka sie rozespie a nie dospie. dlatego tez obnralam buraczki na barszczyk no i nadrabiam zaleglosci na BB.
kupilam sobie dzis butki i torebke :-) na dworze upal, nie ma czym dychac!spadam na filma z M. Milego wieczoru
larcia, najlepszy sposob na poprawe humoru
To super męża masz!
Aneczka tak jakoś jest,że jeśli podobamy się sobie to uwierzymy np. w każdy komplement. No, ja tak mam. Mój S mówi,że jemu się podobam i jestem cały cza sdla niego pociągająca, każe mi nosić krótkie spódniczki i dekolty do pępka. Ale z czym do ludu:-( Cycki obwisłe, jeden mniejszy od drugiego, giry białe,bo też za cholerę nie mogę ich opalić chociż całe lato łażę w krótkich spodenkach. Wiemy,że coś tam mamy kiepskiego i nie czujemy sie atrakcyjne. Ud takich najgorszych nie mam, za to brzuch Jak opalić białe giry?? Nawet solarium ich nie bierze. Mam balsam z samoopalaczem Jonsona,ale jakoś nie mam do niego przekonania. Hrudzia, jakiego dobrego używasz?
u mnie jest tak samo. ja chodze i wynajduje flak(brzuch) , opony, dupsko, a P i tak twierdzi, ze jestem piekna i sie slini na moj widok i juz!!! to podbudowywuje, choc chcialabym byc dla wiekszej ilosci audytorium pociagajaca-hahaha
hrudzia dobrze pisze, ze tez duzo zalezy od ubioru. czasem stane przed lustrem i sie gapie na siebie z podziwem, nastepnie w inych ciuchach az mnie odwraca do tylu, bo patrzec nie mozna taka slonina!
justyna, ale ty tylko masz ten balsam, czy go juz uzywalas? balsam powinien delikatnie zlapac i nadac odcien opalenizny. tylko trzeba zastosowac
Witam się kobietki :-)
Majandra to kiepsko :-( muzyka trzyma cała zabawe i jak jej brak wesele do .... ja to nawet nie potrzebuje jedzenia bo i tak zazwyczaj na weselach bardzo mało jem, ale muza jest dla mnie wszystkim i oczywiście towarzystwo. Na weselu koleżanki wynudziłam się jak mops. Szczęscie, że z Nami byli znajomi i robiliśmy sobie zdjecia bo i naczej chyba wyszlibysmy po obiedzie.
Hruda a ja myslalam, że ty za 15 dni wyruszasz do raju - jamajka.
Sninead bardzo dobrze Cię rozumiem bo samej brakuje mi godzin i 24 na dobe to za mało dla mnie. Wcześniej robiłam jak dziewczyny. Cały dzień wolne to powoli zrobiło się wszystko. Zazrdoszcze Hrudzie takiego podejscia bo ja raczej należe do tych nadopiekunczych matek, co już już czuje, że odbija się to na mnie. Kuba jak widzi, że jestem w domu nie odstępuje mnie na krok a jak ktoś chce go ode mnie zabrać jest ryk
Może ta sytuacja z moją mama sprawiła, że chciałam i che oddać Kubie całą siebie. Tak bardzo chce być dobrą mamą dla Kubusia bo ja tego nie miałam, lub może nie potrafiłam lub nie umiałam docenić
Jutro wyruszamy z rodzinką na zakupy. Obkupujemy na lato całą Naszą trójkę czy uwierzycie, że w całym Z-ciu nie ma jeansowej spódnicy 3/4????!!! Muszę jechać gdzieś dalej bo uparłam się na nią i koniec!!!!
Tak sobię mysle o tych 35 ml do wygrania i powiem Wam, że nie chciałabym wygrać ani milionika ;-) czemu??? Wiadomo co by się ze mną, z Nami stało. Może odbiłaby Nam palma i stalibyśmy się snobami nie do zniesienia. A może My jako rodzina, związek przestalibyśmy istanieć. Nie powinnam gdybać, ale tak jak teraz dobrze Nam :-)
Kasiu, nie ma nic zlego w tym, ze chcesz byc najlpesza mama dla kubusia, tym bardziej,ze jka piszesz tobie tego brakowalo, tylko ze wlasnie przesadzajac mozesz wyrzadzic krzywde i sobie i jemu. najgorzej jak sie oboje od siebie uzaleznicie. bedzie to trudne dla was na dluzsza mete. nie badz zaborcza w stosunku do synka, nikt go nie odbierze i na pewno nie ejst w stanie skrasc jego serca barsziej niz mama(przynjamniej teraz):-)
co do kiecek, to zawsze tak jest, ze jak chcemy cos kupic, to nie ma:-(
ja mowie mojemu P, ze 35mln to za duzo na jedna osobe, bo to nawet niezdrowo i ze pewnie by sie zmienil, oszalal itp. on na to, ze nie, ze w koncu by zapewnil byt rodzinie a nie roztrwonil w1dzien! ja twierdze, ze to jednak zbyt duza suma. ale 5mln moglabym wygrac