reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

oj jak ja cie rozumiem...
monia- ja tez czasem czuje sie strasznie samotna. mimo, ze moj M duzo czasu spedza w domu to wiecznie ma cos do zrobienia, wiecznie wszystko w biegu bo jeszcze to, jeszcze tamto. w rezultacie ja tez jestem czesto sama. czasem jak sie z kims spotkam to czuje sie jak ufoludek... ludzie o czyms rozmawiaja a ja nie wiem o co chodzi! :szok: nawet nie mam czasu zeby wiadomosci posluchac :sorry2:

Może kiedyś wybierzemy się gdzieś wieczorem na miasto jak dzieci pójdą spać i mężowie będą w domu choćby do kina na początek :-)

reklama
Aneczka - mnie tez slonce nie lubi i dlatego chodze na solarium raz w tygodniu( lampy sa bardziej przyjazne;-)) i lykam juz dryga dawke beta-karotenu ale efektow nie widac...Ale uwielbiam samooplacze!
Co do ubran i galarety na udach - albo cwiczyc albo ja polubic:sorry2:...i czasem dobrze skrojone dzinsy czy spodnica dodaje pewnosci i seksapilu. Ja ma dwie pozornie takie same pary dzinsow - w jednych czuje sie jak i wygladam gruba krowa a w drugich jak szprycha...moze przesortuj garderobe...no takie proste banalne porady od Hrudzi;-):-)

...nie mam humoru bo z moja babcia jest niewesolo i jutro jade do rodzicow pelnic dyzur nad jej opieka:-(...no ale kobita ma 86 lat:sorry2:

hej kobietki!! witam sie i zegnam, bo cos padnieta jestem!!

nie piszcie duzo, bo jutro nie wyrobie:-D:-D

milej nocki!!

Hruda no tak garderoba i swiatlo robia cuda:) hehe chetnie znow zajadalbym sie beta karotenem a na te udziska jakis inneov ale cholera wie czy mozna to brac jak sie karmi...podejzewam ze nie i to mnie w jakis sposob hamuje bo jestem do tylu z tymi wszystkimi capivitami i drozdzami...
od dzis ostro biore sie za siebie bo trzeba cos zrobic z tym dolem...
za to ty pieknie sie opalasz pamietam foke z naszej klasy gdzie stoisz slicznie opalona w jeanach:)
Trzymam kciuki za Twoj pobyt u babci, musisz miec duzo sily bo jednak jest to przygnebiajace jakby nie bylo...zycze jej duzo zdrowia

Ja się witam i żegnam. Padam na pysk. Adaś dziś dał popalic, ale to przez te zębiska i upał. Dopiero co skończyłam zaprawiac ogórki - 22 litrowe słoiki. Masakra jak się tym razem wysypały, Pa

hejka a ja znów ledwo po łebkach doczytałam co u was
a u nas:
1. Wika już na całego chodzi, i ma już 6 ząbków
2. wczoraj i dziś byliśmy nad jęziorkiem i było git Wika tak ładnie się pluskała i wogóle się nie bała wody, tylko nie rozumiem czemu się nie opaliłam szok słonko mnie omija wielkim łukiem

co do swojego ciała to ja od 5 lat nie lubię patrzeć w lustro ale ciągle nie mam tyle samozaparci ażeby sobie odmówić smakołyków i zmienić dietę i usprawiedliwiam swoją nie taką już figurę i ble ciałko ciążami bo jak wczoraj się przyjżałąm kobietką i dziewczyną na plaży to każdej coś brakowało do ideału i nie zauważyłam takiej pięknej laski żeby mój B mógł oko zawiesić i rozbrajają mnie dziewczyny po naście albo 20 lat o kształtach krąglejszych od moich szok cola fastfood i chipsy wychodzą
co do tego jak sobie radzę z domkiem dziećmi i pracą to uczciwie przyznam że sobie nie radzę, fakt Wika jest pogodną dziewczynką ale za to Szymek to mały rozbójnik a dotego praca zwierzątka i B prawie jak dziecko chociaż powoli już go sobie wychowuje, i zawsze coś jest nie tak w domku albo nie ma nic do jedzenia (chociaż to ostatecznść i tylko wtedy jak mam wyjazdy) częściej nei pozmywane naczynia czy nie poskładane pranie a prasuje dopiero jak czegoś potrzebuję schinead nie przejmuj się ja sama się dziwię że jeszcze funkcjonuje i że dom nie zarósł brudem ale nie odmawiam sobie mąłych przyjemności czyli małe piwo, BB, czy jazda na rowerze
uwielbiam was kobietki i nie wiem co bym teraz robiła jakbym nie znalazła BB szok

Atru uznannie za podejście do dietki ta kopenhaska to nie dla mnie ale szacuneczek

A przyplątał się na chama. Nie chcialam go mowilam, zeby sobie odpuscil, bo go nie chce i już. Ale on jednak dążył i chodził i dzwonił i ....... dostał czego chciał. Może dlatego teraz się bardzo kochamy. A pomaga mi itp.... dlatego ,że w jego rodzinie całay czas zapierdalała jego mama a ojciec ją jeszcze poganiał ( mieli gospodarę). On NIC nie robił. A mój J uważa, że kobiety i tak najwięcej robią dla rodziny więc mi pomaga jak tylko może.:tak:
To super męża masz!
Aneczka tak jakoś jest,że jeśli podobamy się sobie to uwierzymy np. w każdy komplement. No, ja tak mam. Mój S mówi,że jemu się podobam i jestem cały cza sdla niego pociągająca, każe mi nosić krótkie spódniczki i dekolty do pępka. Ale z czym do ludu:-( Cycki obwisłe, jeden mniejszy od drugiego, giry białe,bo też za cholerę nie mogę ich opalić chociż całe lato łażę w krótkich spodenkach. Wiemy,że coś tam mamy kiepskiego i nie czujemy sie atrakcyjne. Ud takich najgorszych nie mam, za to brzuch:zawstydzona/y: Jak opalić białe giry?? Nawet solarium ich nie bierze. Mam balsam z samoopalaczem Jonsona,ale jakoś nie mam do niego przekonania. Hrudzia, jakiego dobrego używasz?

reklama
Witam się kobietki :-)

Majandra to kiepsko :-( muzyka trzyma cała zabawe i jak jej brak wesele do .... ja to nawet nie potrzebuje jedzenia bo i tak zazwyczaj na weselach bardzo mało jem, ale muza jest dla mnie wszystkim i oczywiście towarzystwo. Na weselu koleżanki wynudziłam się jak mops. Szczęscie, że z Nami byli znajomi i robiliśmy sobie zdjecia :dry::happy2:bo i naczej chyba wyszlibysmy po obiedzie.

Hruda a ja myslalam, że ty za 15 dni wyruszasz do raju - jamajka. :-D

Sninead bardzo dobrze Cię rozumiem bo samej brakuje mi godzin i 24 na dobe to za mało dla mnie. Wcześniej robiłam jak dziewczyny. Cały dzień wolne to powoli zrobiło się wszystko. Zazrdoszcze Hrudzie takiego podejscia bo ja raczej należe do tych nadopiekunczych matek, co już już czuje, że odbija się to na mnie. Kuba jak widzi, że jestem w domu nie odstępuje mnie na krok a jak ktoś chce go ode mnie zabrać jest ryk :dry:

Może ta sytuacja z moją mama sprawiła, że chciałam i che oddać Kubie całą siebie. Tak bardzo chce być dobrą mamą dla Kubusia bo ja tego nie miałam, lub może nie potrafiłam lub nie umiałam docenić :dry:

Jutro wyruszamy z rodzinką na zakupy. Obkupujemy na lato całą Naszą trójkę :-D czy uwierzycie, że w całym Z-ciu nie ma jeansowej spódnicy 3/4????!!! :wściekła/y: Muszę jechać gdzieś dalej bo uparłam się na nią i koniec!!!!

Aneczka witaj :-D

U Nas też skwar i duchota. Nie ma czym oddychać!!!! Ale wolę już taką pogodę niż zimno i deszczowo.

Asiulka gratuluję koleżance. A Tobie powiem tak "nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło" ja zawsze trzymam się tych słów i na dobre zawsze mi wychodzi :-D

Tak sobię mysle o tych 35 ml do wygrania i powiem Wam, że nie chciałabym wygrać ani milionika :tak:;-) czemu??? Wiadomo co by się ze mną, z Nami stało. Może odbiłaby Nam palma i stalibyśmy się snobami nie do zniesienia. A może My jako rodzina, związek przestalibyśmy istanieć. Nie powinnam gdybać, ale tak jak teraz dobrze Nam :-)

Do góry