reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Shinead, najlepszego dla Twoich chłopaków :-)

Hruda, no właśnie, jak włoski? Pokazuj bez względu na efekt :tak: Ja z mojej fryzury nadal jestem bardzo zadowolona, wystarczy że wysuszę włosy i już są ułożone OK. Naprawdę dobry fryzjer mi się trafił, w tym tygodniu wysyłam tam mamę :tak: Tylko kolor jednak trzasnę sama, bo mi szkoda 100 za farbowanie co miesiąc.

My sobie siedzimy w domku, jest fajnie :-) Wieczorkiem idziemy ze znajomymi na Lejdis, byłyście? Właśnie wczoraj bardzo się ucieszyłam, bo ci nasi przyjaciele, którzy ponad rok starali się o dzidziusia, są w ciąży! Będzie wrześnióweczka 2008! :-):-):-)

reklama
Witajcie, ja tez zobaczylam u Stasia coś na kształt pierwszego ząbka - coś się wykluwa :-)

Doti - nie byłam na Lejdies, powiedz czy fajne. Ja mialabym tez ochote na te "Rozmowy Nocą" moze jak wroce to sie z mezem wybiore. Dwa tygodnie temu poszlam z kolezankami do kina, ale skonczylo sie na tym ze wyladowalysmy w knajpie, tak sie ukulturowałyśmy.
Hruda - my to sie mozemy umawiac do Multikina na te saense z dziecmi! Ja bym chetnie pojezdzila, zawsze czlowiek cos obejzy i do doroslej osoby sie odezwie.
Ruda-Iza - nie nazekaj na pustki tylko pisz :-)
Shinead - no to pewnie dzis strzeli korek od szampana?
Atru - co tam u Was, ostatnio nas zaniedbujesz :( Mam nadzieje ze wszystko ok, bo cos mi sie wydaje ze humoru nei masz...
Tygrysku, Klaviel - bidulki pewnie teraz oczy na zapałki?

U Łukasza się dwa klują i już nie mogę się doczekać. Maruda z niego niesamowity :-(

Byłam na Lejdis! Bardzo mi sie podobały!!! Miłe, fajne i dowcipne! :-D

Carioca napisała:
Atru - co tam u Was, ostatnio nas zaniedbujesz :( Mam nadzieje ze wszystko ok, bo cos mi sie wydaje ze humoru nei masz...

Jestem, jestem, moje drogie. Ale od wczoraj net mi się chrzani (małżonek wziął się za zmianę softu i sieć szlag trafił), raz jest raz nie ma. Wczoraj przez chwilę miałam, weszłam na Wrześniówki a tu klops... serwer BB przestał działać. A co u nas? Tymkowi wykluwają się chyba z 4 zęby na raz:szok::szok::szok: Idą mu boczne u góry z obu stron, normalnie widać, jak się wyrzynają wzdłuż dziąsła, a dołowi się jeszcze nie zdążyłam przyjrzeć. Jakoś tak od d... strony się zaczyna. A poza tym Tymek przez to wszystko marudny jak nie wiem co. Biegunka chyba przeszła, a raczej nie wiem, jaka teraz jest kupa, bo od wczorajszej nocy nie zrobił. Pierdki też zelżały więc pewnie nasze rewolucje żołądkowe spowodowane były jednak winogronami. Qurcze, aż boję się podać małemu coś nowego. Cała półka słoiczków, a ja nie wiem co mu dać, bo marchewka z ryżem się skończyła, jabłka i winogron nie toleruje, a zupki warzywnej jeszcze boję się mu dawać:-:)unsure:. A może spróbować..?

Shinead - jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Olafka no i oczywiście serdeczne życzenia dla męża:tak: A z tych kreseczek to pewnie na dniach zrąbią się już ząbki. Ale fajnie!

Doti, Asia - też słyszałam, że Lejdis są fajnym filmem. Ponoć podobne do Testosteronu. Ten ostatni film oglądałam i średnio mi sie podobał, za to byłam na sztuce w teatrze w J. Górze i zrobiła na mnie niesamowite wrażenie. Wolę zdecydowanie wersję teatralną.

Ja nie widziałam "Testosteronu" więc nie mam porównania.
Wiesz, ja Łukaszowi daje już warzywne zupki, tylko te bez mięsa. zajada aż mu się uszy trzęsą.
Ogólnie jest nieźle ale kupy są rzadziej i bączki go bardziej przez to męczą + zęby = masakra :-/
Jak mu dałam jabłuszek żeby rozrzedzić (im więcej owoców tym częstsze kupy podobno) to brzuszek go bolał :-(

Same zupki to wszystkie "najmłodsze" już wypróbowałam i jest super!

ja tez jestem :)
Tylko jakos ostatnio nie mam okazji zeby wejsc na bb. Komp na innym pietrze domu,a do tego Olaf absorbujacy.

Postaram sie zrobic sobie odwyk od odwyku i czesciej pisac :)

No i kolejny ząbek u Maciusia. Śmiesznie będzie wyglądał, bo wyszły mu dwie dolne jedynki.

Atruviell, Twój Tymek to może jutro całą uzębioną szczęką Cię przywita
:-D:-D:-D

ooo jak milo, mimo niedzieli sporo z Was sie uaktywnilo...dobra nasza!:-):-):-)
ja wciaz walcze o spokoj z synalkiem...ale zebow brak...zazdoszcze wam ze perelki waszych pociech ujrzaly swiatlo dzienne...ja nie widze nawet kreseczek:-(
Moje nowe balejage jest na watku zamknietym...podoba mi sie! Dowiedzialam sie od fryzjerki ze mam wiecej wlosow niz kiedykolwiek - super! biorac pod uwage teorie ze po porodzie wlosy czesto wygladaja nienajlepiej i rzadzieja.

reklama
Witajcie poniedzialkowo
Melduje się z pracy, ufff nie zablokowali stronki z forum :) jupi. Teraz musze popracowac, odezwe się później.

Do góry