reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

DOTI ty z bielska ja czesto tam bywalam kiedy...mam tam znajomych dokladnie w Buczkowicach mialam chlopaka kiedys...
widac ze weekend bo pusto tu jakos...ja tylko jedna boroczka przed kompem siedze...czekam na meza i jak przyjedzie to gdzies na spaecr pojdziemy bo slonko ladnie swieci

reklama
no nareszcie posprzątane
no prawie
a już myślałam że nigdy już do pracy nie dotre bo się gdzieś przykleje
dziecię małe nakarmione, duże u cioci i wujka a mi jeszcze zostało tylko pozmywac sterte naczyń
Klavell fajnie że mąż wcześniej wróci i pójdziecie na spacer razem B dzis do 23 pacuje tzn o 23 będzie w domku ale za to niedziela wolna jedna z nielicznych więc jutro sniadanko kościółek obiadek i może wyciągne go na spacerek albo porpostu będziemy leniuchwać razem przed tv juz nie pamietam kiedy tak było

Qurcze, pół dnia netu nie miałam, myślałam, że nie nadrobię czytania a tu tylko Tygrysek zajrzała od mojego ostatniego wpisu:eek::baffled:;-)

No ale cóż, weekendy nigdy nie były na naszym wątku zbyt żywiołowe. Posiedzę sobie jeszcze, poczytam trochę...

Witam wieczorowa pora ja znow mam nocke z glowy o 1:00 pobudka no i nie wiem kiedy uda sie malej zasnac narazie siedzi w lezaczku wpatruje sie we mnie wielkimi slepiami i sie smieje no i pospiewuje a ja nie wiem czy mam sie cieszyc czy plakac ze mam tak zywe i radosne dziecko terrorystka mala
A tu jeszcze zadowolone z zycia moje dziecko o 2:00 w nocy oczka zmrozone nie dlatego ze spac jej sie chce tylko lampa z aparatu troszke ja razila
dsc00728nq6.jpg
dsc00731wo0.jpg

chciałam o 22 coś napisać ale nnie mogłam na BB wejść
Klavell widzisz ne ty jedna nie śpisz w nocy, B tak napalił e wika obudziła się na piciu a i Szyma się spompował do łóżka właśnie dziś kiedy mu pierwszy raz nie ubrałam pieluchy bo odkąt wrócił ze szpitala to mu się tylko raz zdarzyła mokra pielucha ale sukces że się obudził i poczuł że coś zmalował

Witajcie mamusie, ja tylko na chwile.
Omek już na nogach od rana bo to ranny ptaszek. Teraz spiewa kołysanki dla tatki a ja mam chwilkę na forum. Pewnie wszystkiego nie nadrobie ale przynajmniej napisze co u nas. W ciągu ostatniego tygodnia wieeele się działp. Po pierwsze, o czym juz pisałam jest ząbek. Wczoraj chciałam go pokazać mężusiowi. Patrzymy a tu drugi się świeci. Szok jakie to dzicko jest szybkie :-)
Omar ma już za sobą pierwsze jabłuszko. Od tygodnia już je dostaje. Wczoraj próbował marcheweczke. Dla mnie to ona średnio smaczna a maluszek ją uwielbia. Rozpłakał się jak się zorientował że dostanie tylko odrobinkę na spróbowanie.
OOOO chyba już tatke uśpił bo woła mamusie.
Lece
Miłej niedzieli zyczę!

Witajcie kobitki!
Co ja tu czytam, ząbkowanie wrześniówkowych maleństw ruszyło na całego. Gratulacje dla posiadaczy pierwszych (i drugich) perełek!:-) U Olafka na dolnym dziąsełku też widać już dwa białe punkciki ale jeszcze są schowane pod dziąsłem, tylko patrzeć jak ujrzą światło dzienne. Hruda jak tak baleyage? Ja wczoraj w końcu się wybrałam do fryca ale jestem nie do końca zadowolona. Pasemka ok, ale podkład czyli reszta włosów wyszła za ciemna, a mówiłam szanownej pani, że brunetką nie chcę być i chciałam żeby wyglądało w miarę naturalnie..ehhh Zapłaciłam 150 pln i wyszłam z salonu z ustami w podkówkę. Na szczęście mężowi się podoba, więc chociaż mam takie pocieszenie. A właśnie, dzisiaj mój ślubny kończy 31 lat, a junior też z 17. i kończy 5 m-cy:-) Tak więc kończąc życzę wszystkim udanej niedzieli i zmykam, bo niedługo wpada rodzinka na torta, mniam:-D

reklama
Shinead To złóż swoim chłopakom najserdeczniejsze życzonka i porządnie ich ucałuj.

Ale tu pustki, jest czas, żeby wszystko nadrobić :sorry2:

Do góry