reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniówkowe mamy

Monia, robię postępy na rolkach ...

Super oby tak dalej :) a spodobało Ci się to sprawia Ci to frajdę ?

Witam u nas szaro buro i ponuro.....
dzieci w szkole sobie fajnie radzą nie mogę narzekac
na treningi Mati nadal chodzi mimo że jest najsłabszy w drużynie nie poddaje sie i nie zniechęca
a tak po za tym u nas wszystko po staremu dalej jeżdżę autem od teścia sprawa dalej na policji się ciągnie (masakra od czerwca) a auto stoi nie mozemy go ruszyc żeby cos naprawic albo cos....

reklama
Witam kobietki!

Aguś,jakie wrsolych swiat? Sama to ja przsz jakis czas pisalam... Wezmy sie w garsc i bedzie tu wiekszy ruch.

U nas ze szkola tez ciezko. Julitka w domu odrabia lekcje z wielkim bolem, najchetniej by sie tylko bawila. A maja duzo zadawane.

Na karate chodzi ochoczo. Podobaha mi sie te zajecia.

Agus, z kretami nie wygrasz, ja tez ich nie lubie! Teraz to nawrt nie wiem,czy sa u nas,bo po pracy nie mam czasu ogladac trawy.
Czuje wielkie zmeczenie zyciem: praca, lekcje, dom, karate...wszystko na mojej glowie...

Monia, ba razie trudno powiedziec,czy mi jazda na rolkacv sprawia frajde,bo tylko po podworku jezdzilam,ale podoba mi sie.

Luandzia,podziwiam obowiazkowosc Zuzi.

Wychowawczyni Julitki jesy w ciazy,oby odeszla jak najszybciej,bo mamy jej dosc!

Agus, oj,ale fajowo J.! Tez chce na Kanary!

Monia,kiepsko,ze sprawa z samochodem tak dlugo sie ciagnie. Dobrze,ze mozesz uzywac auta tescia
Ja,poki co, jestem b.zadowolina z Cromki.

Pozdrowionka!

Witam cisza tu....
U nas ok Dzieci można powiedzieć ze zdrowe
Jesli chodzi o nauke Mati bardzo się poprawił jeśli mam porównać 1 a 2 klasę. Lekcje odrabia sam nie potrzebuje pomocy. Na sprawdziany sie nie uczy a o dziwo przynosi 5 i 6 :) jeśli chodzi o piłkę to też się poprawił zaczyna dorownywac kolegom :)
Agulka jak tam J na Kanarach?
Dziewczyny piszcie co u Was????????

Witam kobietki!

Też mi smutno, że już nas mało łączy... Chyba zbieganie robi swoje...

My mamy imprezowy weekend, wczoraj Julitka miała urodziny kolegi, potem my mieliśmy gości, teraz krótki odpoczynek i jedziemy na imieniny siostry P.

W szkole bez zmian, raz lepiej, raz gorzej. Wszystko zależy od koncentracji i skupienia.

Święta się zbliżają wielkimi krokami, w tym roku planujemy wreszcie duuuuużą choinkę.

WItam
Donuś mi znów marzy się żywa choina bo zawsze mamy sztuczną...no swięta tuż tuż trzeba sie za prezentami juz rozglądac.Tylko jak zwykle problem co??????????
Co Wy kupujecie???????
Sprawa z autem rozwiązała się na naszą niekorzysc z niewinnego stał się winny wypadku;( przekroczył predkośc miał wiecej niż 50 km/h i to wpłyneło na niekorzyśc D:( no trudno ....
wczoraj z Mateuszem rozpoczeliśmy odczulanie na trawy i teraz co tydzień przez 8 tygodni bedziemy jeździć na szczypienia.Ola bedzie odczulana na roztocza i ona bedzie miec 13 szczepień wiec czeka mnie cotygodniowe wizyty u alergologa .

Hejka dziołchy.

Co u nas? MMMMMm wszystko po staremu, nic sie nie zmieniło. Córka mi dorasta, co mnie przeraża:szok: bo to takie maleństwo było a teraz baba ........ nadal zdolna, Adaś troche mniej ale nie mogę narzekać i nie moge porównywać bo krzywdę dziecku zrobię. Jak na jego możliwości to jest ok, Pani do Kangurka go nawet w tym roku zgłosiła:tak:
Niedługo święta i dużo wolnego od szkoły. Ferie zaczynamy 1 lutego .

Pozdrawiam

reklama
Hejka!

Dziękuję Monia i Aguś za życzenia.

Wróciłam niedawno z wywiadówki. Och jak ja tego nie lubię! Nie możemy zgłosić żadnych uwag czy pretensji, bo baba od razu się oburza i staje okoniem. Och,trafiła nam się wychowawczyni!

W swieta bedzie u nas 24osoby z okazji 90tych urodzin babci P. A ja jeszczd nic mie posprzatalam!

Monia, szkoda ze sprawa nie poszla po waszej mysli.

Ja co tydzien biegam do ortopedy. Wspolczuje Ci cotygodniowych wizyt.

Aguś, znowu mamy razem ferie :)

Do góry