reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam i ja.
W sobotę na ognisku troche mnie przewiało, teraz są tego skutki--------- umieram, zatoki i palący ból w klatce a jak kaszle to mam wrażenie że zaraz mnie od środka rozsadzi.
Młodemu od połowy czerwca ten katar nie przeszedł, jak był u dziadków był już kryzys, potem jakoś zaleczyłam ale cały czas miał cos w nosie....... wczoraj poszłam do lekarza bo ileż to można,,,,,,,,,,,,,,,, chłopak ma na cos alergię:wściekła/y::wściekła/y: będziemy badać i cos więcej robic w tym kierunku jak wyleczymy zapalenie nosa.... za tydzień mamy wizytę.

Młoda szczęśliwa wróciła z Włoch, jej grupa zajęła w swojej kategorii 2 miejsce a w sumie przywieźli 2 pierwsze i 2 drugie miejsca.:tak:

Donuś jaki wielki macie ten basen? pochwal się, my rozłożyliśmy w tym roku ostatni raz mały, za rok trzeba będzie pomyśleć o innym. Jak tam Julitka?

Monia pozdrawiam.
Aneta hop siup?
Majandra fajnego urlopu i wypoczynku życzę.
Luandzia widziałam fotki z obozu dziewczyn................... masakra jak zajeb>ście.

Pozdrawiam

Żyjemy żyjemy
Pogoda coś się poprawia w koncu tylko jeszcze ten wiatr jest
Narazie nie urlopujemy D ciągle pracuje żeby wyjść na prostą... może w weekend jak będzie ładnie to wybierzemy się do Zoo albo na basen do Czech.
Sprawa wypadku i auta nadal nie wyjaśniona... Sprawę przejął Kryminalny odział.... I oni mają ok 2 miesiące czasu I ani auto naprawić ani o odszkodowanie nie starać.... więc nadal jeżdżę autem od teściów

Witam kobietki!!!

oooo, kiedyś pisałam i widze, że mi nie wskoczył ten post....

Już połowa wakacji, leci szybko!!! Z jednej strony źle, ale z drugiej to może i dobrze, bo kompletnie nie jesteśmy z P. zadowoleni z nas, jako rodziców. Julitka była tydzień na półkolonii i tyle jej uciechy. Poza tym siedzi w domu. Nie ułozyło nam sie to wszystko tak, jak sobie planowaliśmy. W nadchodzącą niedziele jedziemy wszyscy na tydzień w góry.

Hej Kobietki!

Jak przygotowania do szkoły?

U mnie rewolucja w pracy: zakładają nam kamery! Jestem przerażona!

Poza tym wraca ta nasz franca-ulubionakolezanka!

Co u Was?

Hej Kobietki!

Jak przygotowania do szkoły?

U mnie rewolucja w pracy: zakładają nam kamery! Jestem przerażona!

Poza tym wraca ta nasz franca-ulubionakolezanka!

Co u Was?

Hejka.
U nas wszytko ok. Niespodzianka sie udała, dzieci w szoku ale przeszczęśliwe z wylotu. BYŁO zaje,,,,ście.......... Przed lotem zaliczylismy ZOO I Afrykarium wrocławskie.

Pozdrawiam

Hejka
Donus i jak tam po zmianach w pracy?
Agulka wcale się nie dziwię ze dzieci byli w szoku ja też bym była jak by ktoś Mi taką niespodziankę zrobił ☺
U nas ok. Zosi juz nie pilnuje -poszła do przedszkola ☺wiec ja mam feraz teoretycznie wiecej czasu na wszystko.
W szkole na razie ok na razie z chęcią siadają do lekcji. Chociaż Mateuszowi juz 2 razy kartka z zeszytu poleciała więc się teraz chłopak stara
Sprawa auta nadal trwa....
Pozdrawiam

Hejka
Gdzie wy wszystkie się podziewacie????
Aneta, Justyna, Agulka, Donuś, Majandra i reszta meldowac się pisać jak tam dzieciaczki w szkole i wogole co u Was... Wakacje się skonczyly więc wracać na BB :)

reklama
Do góry