reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
Chyba grypa i gardło ja boli, dobrze że to ten tydzień bo w przyszłym jedzie na obóz
luandzia1
Entuzjast(k)a
Do Wisły, w szkole dobrze, więcej jest pracy z Helenką która jest w pierwszej klasie
monia_l
Wrześniowe mamy'07
O to bliziutko jedzie Helenka tez jedzie ?
Duzo nauki maja w pierwszej klasie? Czy poprostu trzeba z nia przysiasc ? Ja pamietam to u nas luzy byly w pierwszej klaasie teraz w sumie Mati w 2 a I tak wydaje mi sie ze malo czasu na nauke poswieca a radzii sobie super. To w 4klasie Ola juz ma sporo nauki ciagle jakies sprawdziany kartkowki duzo zadan ....
Duzo nauki maja w pierwszej klasie? Czy poprostu trzeba z nia przysiasc ? Ja pamietam to u nas luzy byly w pierwszej klaasie teraz w sumie Mati w 2 a I tak wydaje mi sie ze malo czasu na nauke poswieca a radzii sobie super. To w 4klasie Ola juz ma sporo nauki ciagle jakies sprawdziany kartkowki duzo zadan ....
luandzia1
Entuzjast(k)a
To zależy chyba od nauczyciela Helenka ma bardzo dużo nauki i dużo trzeba robić w domu Zuzia też Ale większość robią w szkole bo mają lekcje od 8.15 do 14 nawet 15 . Zuzia też pływa w klubie więc ma sporo treningów więc i czasu mało zostaje.
luandzia1
Entuzjast(k)a
Na obóz jadą razem.
luandzia1
Entuzjast(k)a
Tak Ale jeżdżenia sporo, a wy gdzieś się wybieracie?
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
A nie pisalam ... sprawa wypadku ciagnie sie nadal w zeszlym tygodniu D mial rozprawe I juz myslelismy ze bedzie koniec zw sprawa bedzie umorzona niestety gllupia baba wyskoczyla ze chce 10tys odszkodowania....I D sie nie zgodil bo wzial wszystko na siebie podwarunkiem ze wszystko bedzie umorzone I koniec. No I wzial adwokata I sprawa dalej sie bedzie ciagnac
Podziel się: