reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniówkowe mamy

witam!

pogoda w kratkę. Wczoraj zaczęło lać właśnie o 16.00!!!! Ale i tak udało mi sie posadzić pomidorki, ostatni raz już pomalować szafki i ławke. Już się nie mogę doczekać mojego tarasiku, jak wszystkie kwiatki ładnie się rozrosną.

Śpię dziś na siedząco...

Julitka jutro ma test z całego półrocza. Aż się boje, bo w domu jak ćwiczy, to tak nie myśli i takie byki sadzi, że...

Monia
, jak Wam bez Oli? dziwnie pewnie. Mateuszek nie tęskni?

Aguś, dzieci z wycieczki zadowolone, a Tobie się podobało?

Znowu duuuszno i parno, oj, jka zacznie lać, to az strach :szok:

reklama
Witam.
Donus zadowolone dzieci i my też, serio było fajnie:tak: Jak skoczysz to strzel fotkę tarasiku:tak::sorry:
Test?????? ..........mmmmmmy chyba nie mamy takiego, choć nie jestem pewna. 2 czerwca zebranie to się okaże.
Własnie facet z budowy dróg był u mnie z wiadomościa by juz od jutro nie wieżdzac na posesję i wystawić auto przed, bo zaczynaja drogę robić.
Młody zasamrkany, mówi przez nos, oczy załzawione.......... jeszcze nie wiem czy jutro pójdzie......... może tylko na te tańce przed ratuszem zawiozę.

Monia Oli pewnie sie podoba?
Aneta zaginęła z NOWĄ pracownicą? Jak wybór szefowej taki jak Wasz?
U nas wczoraj było ponad 23 stopnie a dziś zaledwie 12 wrrrrrrrrrrrrrr.......... pomidorki dziś też planuję wsadzić do ziemi, ale to jak zawioze młoda na tańcę a J odbierze, bo teraz mają wydłuzone z powodu tych wystepów.

Witam
pogoda brzydka pada i pada :wściekła/y:
Oli się bardzo podoba zachwycona ale juz telefon z płaczem był że ktoś jej znaczki zabrał:sorry:płakała jakby niewiadomo co się stało a to tylko 3 znaczki znikneły:-Dale na szczęście kolega miał wiecej wiec jej dał i już było ok:tak:podglądamy ich z innymi mamami na kamerkach z plaży i deptaka i wczoraj nawet udalo nam sie ich trafic na deptaku :-) Mateusz jak narazie nic nie teskni cieszy się spokojem bo jak są razem to wiecznie kłótnie:sorry:
Donuś powodzenia na teście dla Julitki:tak:na pewno będzie 6 :-)
Agulka zdrówka dla Adasia

Witam.
Młody pójidze dzis do szkoły, ale zawioze go tylko na lekcje, odpuściłam świetlicę:tak: Ma tylko gluty po pachy a tak poza tym nic. Dziś moje pociechy tańczą przed ratuszem.

Hej!

patrzę z nadzieją w okno, zeby słonko sie przebiło, bo dziś o 15.00 u nas w szkole są biegi i Julitka startuje. Oby tylko nie było deszczu...Popołudnie mam więc dziś zaplanowane, bo to taki przy okazji piknik rodzinny.

Moje zamotane dziecko nie pamiętało, czy wczoraj mieli test. Aj, ona momentami jest taka nieprzytomna!!

Koleżanka mi teraz powiedziała, ze jej syn ma się już nauczyć tabliczki mnożenia do 30. U Was też już to mają?

Jutro znowu nas czeka pracowita sobota...czasu na wszystko brakuje!

Aguś, Adaś lubi tańczyć? ma dryg? Julitka nie ma, ale lubi :-D:-D

Monia, emocje są u Oli wzmożone w takiej sytuacji, więc o byle co może być ropzacz. Najważniejsze, że jest zadowolona :)

Miłego weekendu!

Witam po weekendzie :)
Ola nadal bardzo zadowolona juz nie płacze o głupoty.... tylko co dzwoni to słyszę,, mamo jest super, mamo jest bardzo fajnie,, I aż mi lepiej ze wszystko ok :)bo jeden chłopiec bardzo tęskni codziennie płacze juz nawet chciał żeby rodzice po niego przyjechali...
Weekend nam minął nawet nawet szkoda tylko ze pogody lepszej nie było. W sobotę na urodzinach byliśmy A wczoraj przed obiadkiem wybraliśmy się na rolki ja z Matim jeździłam D nie jeździ... a potem Kościół, wybory i lody :)
Dziś znów z Mateuszem jadę do chirurga stosujemy juz maść 2 miesiące Ale nic się za bardzo nie powiększa obawiam się żeby mi nie dał na zabieg spytam może sa mocniejsze maści (chodzi o sprawy chłopięce )
Donus I jak w piątek pogoda się utrzymała? Biegi się odbyły? Jeśli chodzi o tabliczkę mnożenia to u nas jeszcze się nie uczą jak dobrze kojarzę to Ola dopiero w 2klasie miała.

Witam
Super Monia że Oli się podoba:tak:.
U nas pogoda cudna wczoraj była, dzis tez niczego sobie:tak:. O 17 mamy koncert dla Mamy z Rebelii, młody tańczy stary i nowy układ a młoda dwa stare.
O 14;30 jest próba generalna, więc latania dzis znów sporo.
Jutro jest zebranie u starszej w sprawie proponowanych ocen końcowych.
Adaś nie ma tabliczki mnożenia, Maja w 1 klasie miała, ale szli wtedy innym systemem.
Donus Adas lubi tańczyć i jakiś rytm trzyma:-D Jak tam Julitka, pewnie znów była 1:happy:

Anetaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
???????????????////

Witajcie kobietki!

jakaś apatia mnie ogarnęła i nic mi się nie chce...Przemęczona zyciem jestem :-D

Monia, daj znać, jak tam z Mateuszkiem. Ani sie obejrzycie,a Ola już będzie w domku :-)

Aguś, Julitka nie zajęła pierwszego miejsca, bo teraz biegli z IIgą klasą i tamte dziewczyny podobnież się bardzo rozpychały, a moje dziecię nie potrafi jeszcze tak wlaczyć . Julitka była 6-ta, ale pierwsza ze swojej klasy, więc i tak jesteśmy dumni :)

Miłego dnia i pożyczcie mi trochę sił witalnych :-p

Witajcie kobietki!

jakaś apatia mnie ogarnęła i nic mi się nie chce...Przemęczona zyciem jestem :-D

Monia, daj znać, jak tam z Mateuszkiem. Ani sie obejrzycie,a Ola już będzie w domku :-)

Aguś, Julitka nie zajęła pierwszego miejsca, bo teraz biegli z IIgą klasą i tamte dziewczyny podobnież się bardzo rozpychały, a moje dziecię nie potrafi jeszcze tak wlaczyć . Julitka była 6-ta, ale pierwsza ze swojej klasy, więc i tak jesteśmy dumni :)

Miłego dnia i pożyczcie mi trochę sił witalnych :-p
no i to najwazniejesze, gratki dla Julitki. Przesyłam pozytywną energię.:tak:

reklama
Do góry