reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam,

u nas dzis listopadowo-bbbrrr!!!
Wczoraj też było brzydko. Monia u nas też z kościele nie było miejsca dla wszystkich. My o tym wiedzieliśmy i widząć deszcz za oknem....przyjechaliśmy pod koniec mszy...Nie tylko my wpadlismy na taki pomyśł, bo mnóstow osoób dochodziło jeszcze po nas. Wcale nie żałuje, bo ksiądz uprzedzał, ze w kościele zmieszczą się tylko dzieci, rodzice i może chrzestni a reszta na dworze, tylko ze na tym dworze nie było nagłosnienia!!!!!!! Po cóż więc stać 1,5godz?????

Oj, ale popracowaliśmy w sobotę na podwórku...teraz musze kupić farbę do drewna i zaimpregnować pozrądnie ławeczkę, bo wymyśliłam jej miejsce nie pod daszkiem, jak było wcześniej.

reklama
witam po weekendzie
my mielimy imprezowy bo w sobotę urodziny teścia a w niedzielę komunia.Był kiedyś temat o stawce ile na komunię ....my daliśmy 700zł D jest chrzestnym . Za tydzien czeka nas jeszcze jedna impreza -D druga chrześniaczka ma bierzmowanie.

Komunia ok.chociaż na początku się tak nie zapowiadało w koślciele a raczej przed bo w srodku dla gości nie było miejsca bo to malutka kaplica i w srodku siedzieli tylko komunijni z rodzicami i kilka babć a resztę gości przed kaplicą.....myślałam że mi ngi odpadną,,,,,gdybym wiedziała to bym szpilek nie ubierła:-pnóg nie czułam:rofl2:Olę biedna też buty poobcierały......
Mati jak widzi że na komunie dostaje sie takie fajne prezenty to nie może sie doczekac swojej i marzy co on dostanie ....nie idzie mu wytłumaczyc że to nie o to chodzi bo on i tak swoje:sorry:a w kościele to on diabeł i mówimy mu że z takim zachowaniem to on do komunii nie pójdzie.....

Monia piszesz o Adasiu :sorry::sorry: u nas tak samo:tak:

Witam.
U nas tez była pogoda bleee wczoraj, ale kościół był spory więc udało nam nawet zająć miejsca w ławce:tak:, Msza szybciutka, godzinka i po uroczystości.
Chrzesniak spodziewał się zegarka ( wrrrrrrrrrrr szwagierka mu powiedziała, ale po co wrrrrrrrrrrrrrrrrr????????) więc jak zobaczył duże pudło to trochę się zdziwił, ........... taki duzy zegarek:szok: nie wyprowadzałam go z błędu , dodałam tylko że jest ogromny na ścianę i to jeszcze z kukułką :-D:-) uwierzył nawet do siostry zagadywał z pytaniem: tylko gdzie my taki wielki powiesimy ...... dziś wiem że chłopak zadowolony i to bardzo, z zegarka i z wieży:tak:

U nas dzis ładniejsza pogoda niż przez ostatnie kilka dni.

donuś kiedys pytałaś o koszty wycieczki jako opiekun .............. tak my płacimy za wejścia, za przejazd już nie. Za równo tydzień będzimy wycieczkować:-) oby pogoda była dobra

Ostatnia edycja:
Witam,

oj, połamana jestem, bo @ przyszła...

Jutro mam zebranie w szkole, ale nie chce mi się iśc, bo tam nie ma nic ciekawego, tylko wiecznie to samo, a o dziecku nic się nie dowiaduję.

Denerwuje mnie PGE, bo zmieniałam taryfę, źle ustawili mi zegar i od zeszłej śrdoy nalicza tylko taryfę dzienną a nie przełącza się na nocną. Zgłosiłam i czekam an łaskawy powrót " fachowców":baffled: od siedmiu boleści!

W piatek Julitka idzie na urodziny kolegi-zapalonego piłakrza. kupiłam mu album o Messim, taki przeznaczony dla dzieci. Jako ze moja gwiazda od jakiegoś czasu też jest zakochana w Messim, to teraz co wieczór siedzi i czyta :-D:-D. Do piatku trochę zdąży :)

Witam.
Donuś oby szybko twoją sprawę załatwili. U nas na zebraniach tak samo, wszystko o niczym a o dziecko nic, ale my zawsze zostajemy po...... i dopytujemy:tak: Teraz w poniedziełk więcej się dowiem na wycieczce;-)
Moja gwiazda idzie w sobotę do kolezanki na urodziny.

Hej!

Byli wczoraj panowie z energetyki o godz.....20,30! ja z umyta głową, no ale cóż! okazało sie, ze zepsuł się zegar i dziś maja przyjechać i wymienic.
Aguś, a Wy macie tę taryfę G12 (dwutaryfową)?

Ja też staram się zawsze po zebraniu spytać o Julitkę, ale nie ma za bardzo jak, bo wszyscy sie tłocza przy biurku, zamieszanie, podsłuchiwanie...Pójdę dziś jednak, bo na zebraniach pani pokazuje testy.

Tydzien prawie minął, a ja w każde popołudnie mam COŚ i nic nie zrobiłam na podówrku, co planowałam :baffled: A ślimaki mają się dobrze, aż za nadto!!!:angry:

Aguś, ładnje pogody na wycieczkę zyczę!!

Hej!

Byli wczoraj panowie z energetyki o godz.....20,30! ja z umyta głową, no ale cóż! okazało sie, ze zepsuł się zegar i dziś maja przyjechać i wymienic.
Aguś, a Wy macie tę taryfę G12 (dwutaryfową)?

Ja też staram się zawsze po zebraniu spytać o Julitkę, ale nie ma za bardzo jak, bo wszyscy sie tłocza przy biurku, zamieszanie, podsłuchiwanie...Pójdę dziś jednak, bo na zebraniach pani pokazuje testy.

Tydzien prawie minął, a ja w każde popołudnie mam COŚ i nic nie zrobiłam na podówrku, co planowałam :baffled: A ślimaki mają się dobrze, aż za nadto!!!:angry:

Aguś, ładnje pogody na wycieczkę zyczę!!

Donuś mamy jedną taryfę. Mam nadzieje że będzie ładna pogoda.

U nas dziś pogoda w kratke, co 10min inna:sorry:

Nic mi sie nie chcę, latałam dzis po limpach w poszukiwaniu spodenek dla młodej ale nic nie ma........ a dziewczę mi rośnie:baffled:

Witam po weekendzie

W sobotę mieliśmy piękna poogdę to i poszalałam na podwórku. Mam ostatnio wenę twórczą, tylko siły i wolny czas nie nadążają...:rofl2::-D

bardzo dużo pracy mnie też teraz czeka w domu, ale nie ptzrytłaczam się myslami, jakoś po kolei damy rade :)

Jak tam u Was?

witam
Ola pojechała dziś na Zieloną szkołe.....nie bedzie jej 2 tygodnie ...........oby szczęśliwie dojechali i pogodę zeby mieli.
Najbardziej to sie tej podróży boję
Mati dziś też miał wycieczkę aż 10km od nas :) :-Ddo banku,straży i na plac zabaw;-)

reklama
Witam i ja.
Przezyliśmy ta wycieczkę, dzieciaqki łoj matko nie ogarnięte jeszcze, ale dałyśmy radę:tak: Nikt nie zwracał:sorry::no: a to rzadko się zdarza:eek:
Pogoda byłaby super gdyby tak nie wiało i to zimnym wiatrem. Słoneczko cały czas świeciło, dzieci zadowolone. Skutkiem szleństw i potu i wiatru jest to że ledwo zawiozłam młodego do sszkoły, to Pani dzwoni by go zabrac, bo źel się czuje a tym bardzije, bo w czwartek i poniedziałek ma wystepy z tańców, a tam trzeba być.
Musiałabym na kosiarce polatać, bo dzis u nas pieknie i ciepło

Monia
dasz radę bez córuni przez te 2 tygodnie, pewnie wróci zachwycona

Ostatnia edycja:
Do góry