reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam,

u nas dzis listopadowo-bbbrrr!!!
Wczoraj też było brzydko. Monia u nas też z kościele nie było miejsca dla wszystkich. My o tym wiedzieliśmy i widząć deszcz za oknem....przyjechaliśmy pod koniec mszy...Nie tylko my wpadlismy na taki pomyśł, bo mnóstow osoób dochodziło jeszcze po nas. Wcale nie żałuje, bo ksiądz uprzedzał, ze w kościele zmieszczą się tylko dzieci, rodzice i może chrzestni a reszta na dworze, tylko ze na tym dworze nie było nagłosnienia!!!!!!! Po cóż więc stać 1,5godz?????

Oj, ale popracowaliśmy w sobotę na podwórku...teraz musze kupić farbę do drewna i zaimpregnować pozrądnie ławeczkę, bo wymyśliłam jej miejsce nie pod daszkiem, jak było wcześniej.

reklama
witam po weekendzie
my mielimy imprezowy bo w sobotę urodziny teścia a w niedzielę komunia.Był kiedyś temat o stawce ile na komunię ....my daliśmy 700zł D jest chrzestnym . Za tydzien czeka nas jeszcze jedna impreza -D druga chrześniaczka ma bierzmowanie.

Komunia ok.chociaż na początku się tak nie zapowiadało w koślciele a raczej przed bo w srodku dla gości nie było miejsca bo to malutka kaplica i w srodku siedzieli tylko komunijni z rodzicami i kilka babć a resztę gości przed kaplicą.....myślałam że mi ngi odpadną,,,,,gdybym wiedziała to bym szpilek nie ubierła:-pnóg nie czułam:rofl2:Olę biedna też buty poobcierały......
Mati jak widzi że na komunie dostaje sie takie fajne prezenty to nie może sie doczekac swojej i marzy co on dostanie ....nie idzie mu wytłumaczyc że to nie o to chodzi bo on i tak swoje:sorry:a w kościele to on diabeł i mówimy mu że z takim zachowaniem to on do komunii nie pójdzie.....

Monia piszesz o Adasiu :sorry::sorry: u nas tak samo:tak:

Witam.
U nas tez była pogoda bleee wczoraj, ale kościół był spory więc udało nam nawet zająć miejsca w ławce:tak:, Msza szybciutka, godzinka i po uroczystości.
Chrzesniak spodziewał się zegarka ( wrrrrrrrrrrr szwagierka mu powiedziała, ale po co wrrrrrrrrrrrrrrrrr????????) więc jak zobaczył duże pudło to trochę się zdziwił, ........... taki duzy zegarek:szok: nie wyprowadzałam go z błędu , dodałam tylko że jest ogromny na ścianę i to jeszcze z kukułką :-D:-) uwierzył nawet do siostry zagadywał z pytaniem: tylko gdzie my taki wielki powiesimy ...... dziś wiem że chłopak zadowolony i to bardzo, z zegarka i z wieży:tak:

U nas dzis ładniejsza pogoda niż przez ostatnie kilka dni.

donuś kiedys pytałaś o koszty wycieczki jako opiekun .............. tak my płacimy za wejścia, za przejazd już nie. Za równo tydzień będzimy wycieczkować:-) oby pogoda była dobra

Ostatnia edycja:
Witam,

oj, połamana jestem, bo @ przyszła...

Jutro mam zebranie w szkole, ale nie chce mi się iśc, bo tam nie ma nic ciekawego, tylko wiecznie to samo, a o dziecku nic się nie dowiaduję.

Denerwuje mnie PGE, bo zmieniałam taryfę, źle ustawili mi zegar i od zeszłej śrdoy nalicza tylko taryfę dzienną a nie przełącza się na nocną. Zgłosiłam i czekam an łaskawy powrót " fachowców":baffled: od siedmiu boleści!

W piatek Julitka idzie na urodziny kolegi-zapalonego piłakrza. kupiłam mu album o Messim, taki przeznaczony dla dzieci. Jako ze moja gwiazda od jakiegoś czasu też jest zakochana w Messim, to teraz co wieczór siedzi i czyta :-D:-D. Do piatku trochę zdąży :)

Witam.
Donuś oby szybko twoją sprawę załatwili. U nas na zebraniach tak samo, wszystko o niczym a o dziecko nic, ale my zawsze zostajemy po...... i dopytujemy:tak: Teraz w poniedziełk więcej się dowiem na wycieczce;-)
Moja gwiazda idzie w sobotę do kolezanki na urodziny.

Hej!

Byli wczoraj panowie z energetyki o godz.....20,30! ja z umyta głową, no ale cóż! okazało sie, ze zepsuł się zegar i dziś maja przyjechać i wymienic.
Aguś, a Wy macie tę taryfę G12 (dwutaryfową)?

Ja też staram się zawsze po zebraniu spytać o Julitkę, ale nie ma za bardzo jak, bo wszyscy sie tłocza przy biurku, zamieszanie, podsłuchiwanie...Pójdę dziś jednak, bo na zebraniach pani pokazuje testy.

Tydzien prawie minął, a ja w każde popołudnie mam COŚ i nic nie zrobiłam na podówrku, co planowałam :baffled: A ślimaki mają się dobrze, aż za nadto!!!:angry:

Aguś, ładnje pogody na wycieczkę zyczę!!

Hej!

Byli wczoraj panowie z energetyki o godz.....20,30! ja z umyta głową, no ale cóż! okazało sie, ze zepsuł się zegar i dziś maja przyjechać i wymienic.
Aguś, a Wy macie tę taryfę G12 (dwutaryfową)?

Ja też staram się zawsze po zebraniu spytać o Julitkę, ale nie ma za bardzo jak, bo wszyscy sie tłocza przy biurku, zamieszanie, podsłuchiwanie...Pójdę dziś jednak, bo na zebraniach pani pokazuje testy.

Tydzien prawie minął, a ja w każde popołudnie mam COŚ i nic nie zrobiłam na podówrku, co planowałam :baffled: A ślimaki mają się dobrze, aż za nadto!!!:angry:

Aguś, ładnje pogody na wycieczkę zyczę!!

Donuś mamy jedną taryfę. Mam nadzieje że będzie ładna pogoda.

U nas dziś pogoda w kratke, co 10min inna:sorry:

Nic mi sie nie chcę, latałam dzis po limpach w poszukiwaniu spodenek dla młodej ale nic nie ma........ a dziewczę mi rośnie:baffled:

Witam po weekendzie

W sobotę mieliśmy piękna poogdę to i poszalałam na podwórku. Mam ostatnio wenę twórczą, tylko siły i wolny czas nie nadążają...:rofl2::-D

bardzo dużo pracy mnie też teraz czeka w domu, ale nie ptzrytłaczam się myslami, jakoś po kolei damy rade :)

Jak tam u Was?

witam
Ola pojechała dziś na Zieloną szkołe.....nie bedzie jej 2 tygodnie ...........oby szczęśliwie dojechali i pogodę zeby mieli.
Najbardziej to sie tej podróży boję
Mati dziś też miał wycieczkę aż 10km od nas :) :-Ddo banku,straży i na plac zabaw;-)

reklama
Witam i ja.
Przezyliśmy ta wycieczkę, dzieciaqki łoj matko nie ogarnięte jeszcze, ale dałyśmy radę:tak: Nikt nie zwracał:sorry::no: a to rzadko się zdarza:eek:
Pogoda byłaby super gdyby tak nie wiało i to zimnym wiatrem. Słoneczko cały czas świeciło, dzieci zadowolone. Skutkiem szleństw i potu i wiatru jest to że ledwo zawiozłam młodego do sszkoły, to Pani dzwoni by go zabrac, bo źel się czuje a tym bardzije, bo w czwartek i poniedziałek ma wystepy z tańców, a tam trzeba być.
Musiałabym na kosiarce polatać, bo dzis u nas pieknie i ciepło

Monia
dasz radę bez córuni przez te 2 tygodnie, pewnie wróci zachwycona

Ostatnia edycja:
Do góry