reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniówkowe mamy

Tolka pozdrawiam Cie gorąco, trzymaj się dzielnie i myśl pozytywnie, ściskam:*
Harsharani - ja też mam dosyc ciezką prace cały czas na nogach prawie niby nie jest fizyczna ale dużo chodzenia a ja jestem ciągle taka zmęczona ze ledwo żyje nawet nie miałam siły ostatnio poczytac forum, że już nie wspomne o napisaniu czegos. Troche sie martwie zeby mi to latanie w te i z powrotem w pracy nie zaszkodziło ale póki co jest ok a ja wykorzystuje kazda okazje zeby posiedziec bezczynnie i odpoczac... Mysle ze jak powiem szefowi ze jestem w ciazy to nie beda mnie tak uganiac ale to nowa praca wiec stwierdzilam ze im te rewelacje oglosze w przyszlym miesiacu.
jezeli pracujesz legalnie to mysle ze jak powiesz pracodawcy ze jestes w ciazy to da ci prace w ktorej nie bedziesz sie meczyc i nie moze cie zwolnic bo moglabys go pozwac, mozesz tez po powrocie do UK pojsc do lekarza i jezeli masz zagrozona ciaze to raczej nei bedziesz miec problemu ze zwolnieniem lekarskim i powinnas wtedy dostawac jakas kase, powodzenia i niech sie wszystko rozwiaze pozytywnie (czego zycze wszystkim dziewczynom i sobie) te wszystkie poronienia sa naprawde przerażające, żal smutno i przykro...

reklama
Ja się witam z rańca bo idę dziś do lekarza:-) Nareszcie będę mieć książeczkę i pewnie mi da na wyniki skierowanie,choc morfologię i mocz zrobiłam i wcale one takie rewelacyjne nie wyszły:-( Bo żeby od początku mieć już anemie to nie dobrze:eek: Ale pewnie żelazo przepisze bo w aptee niestety nie dała bo nie miałam recepty:-(

A rano jak wstaję to bardzo mi się kręci w głowie i na szybkiego biorę tabletkę witaminkową i dopiero mogę pójść sobie do toalety.Mam nadzieję że to się już niedługo skończy bo oszaleję:szok:

dzięki za rady, nie mam słów na tą naszą służbę zdrowia, tolka mnie też tak dziwnie traktowali jak rodziłam w 2003 więc nic się nie zmieniło, a powiem że poród nie był lekki i po 12 godzinach parcia zakończył się cesarskim cięciem najpier przy znieczuleniu w kręgosłup a później w narkozie,nikt nic nie tłumaczył nic a opieka personelu na pałę.
Tolcia trzymaj się cieplutko i prubuj za jakiś czas znowu napwno sie uda

wiecie dziewczyny, teraz sie bardzo duzo slyszy o poronieniach,bo kobiety dowiaduja sie o ciazy bardzo wczesnie.... kiedys dopiero po 2-3 miesiacach albo nawet pozniej dopiero mialy pewnosc,ze sa w ciazy... niezaleznie jakie to jest tragiczne dla kazdej z nas natura robi wlasna "selekcje"... rowniez teraz sie wiecej o tym mowi... kiedys byl to swego typu temat tabu....

Czesc Tolka23
Chyba ten w bol jajnikach to normalne, bo samej mi sie to zdarza i jest to dosc nieprzyjemne. Podobnie jak Tobie, bol sie odzywa, jak szybko sie zrywam z pozycji lezacej.
Pozdrawiam, damy sobie rade

czesc dziewczyny! jestem Magda i ciesze sie, ze mozemy razem tu byc i dzielic sie naszymi radami i radosciami:-) ja mam termin na 30 wrzesnia 2007....ciesze sie bardzo. Wam rowniez gratuluje bardzo, bardzo serdecznie! Ale fajnie, co? :-)))) tylko teraz milion pytan w glowie i trzeba wszystkiego dobrze sie dowiedziec,...np. co jesc, czego nie... a czego absolutnie NIE:-) no i inne takie:-) Na rzie chcialam sie tylko przywitac:-)

reklama
czesc dziewczyny, juz was dodaje do listy :)
Przede wszystkim gratuluje rowniez.
Co do pytan to walcie smialo bo my juz tyle sie naczytalysmy i tyle nagadalysmy ze normalnie kazda z nas prawie jak encyklopedia:p
Oczywiscie zartuje :p Ale witam...

no i juz jestescie :)

Do góry