reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
czesc dziewczyny ja wlasnie przyjechalam ze szpitala , mialam bardzo intensywne wymioty ale teraz jest juz lepiej no moze tylko to ze nic nie moge jesc:-( ale zrobil mi usg i slyszalam bicie serduszka dzidziusia:-) podobno wszystko jest ok bardzo sie ciesze

Kurcze..ja nie wiem co sie dzieje... jakby to napisac..pisalam juz na watkach.. listopad'06..styczen'07... ale kurcze nigdy sie nie zdarzylo zeby az 6 dziewczyn poronilo...
Tolka, bardzo mi przykro...

w ogole ja tez rycze.. bo mi ginka powiedziala ze moja szyjka macicy w oplakanym stanie..ze mozliwe ze bede lezec przez reszte ciazy..i w ogole do dupy ten dzien...
Z pozytywnych rzeczy to to... ze moje male do mnie machalo obiema lapkami i nawet noga ;)

tolka - bardzo mi przykro, wiem co czujesz... trzymaj się jakoś, jestem z Tobą całym sercem i służę radą i pomocą...
harsharani - najważniejsze, że dzidzia zdrowa... trudno, najwyżej będziesz miała leżącą ciążę... :/ jasne, że to nic przyjemnego ale jak mus to mus... a może szyjka się jeszcze zregeneruje???

Ja po wizycie u ginka, wszystko super, dzidzia ma 3,56 cm a termin porodu mi sie przesunął na 31.08 no ale zostanę z Wami bo to się będzie zmieniało jeszcze pewnie 10 razy... ;)

pozdrowionka dla wszystkich!!!

Gosik - duża! Cały pęcherzyk ciążowy prawie zapełnony!

Hasharani - najwazniejsze ze pomachała czym umiało :) Masz zdjęcia? Będziesz musiała chyba poodpoczywac. A propos Twojego wczesniejszego pytania - to ja mam wyjątkowo spokojną pracę, nie znam nikogo kto by miał spokojniejsza, nudne biurowe siedzenie.

Bardzo mi przykro Tolka, nawet sobie nie wyobrażam jak możesz się czuć.
Miałam nadzieję, że już jesteśmy na takim etapie, że nam to już nie grozi... Oby już nasze grono nie uszczuplało.

Tolka
Dla każdego wschodzi zawsze jakieś słońce
Kiedy przebywasz w ciemnościach, spójrz w górę.
Tam czeka na ciebie słońce.
Ono nie omija nikogo.
Ciebie też nie ominie, jeżeli nie schowasz się w cień.

sercehe1.jpg

No i ja tez byłam wczoraj u ginekologa z moimi obawami.
Dostałam Duphaston na wzmocnienie ciąży i zalecenie żeby się nie przemęczać. Na szczęście moja praca też jest w miare spokojna i wszyscy wspólpracownicy wiedza o miom stanie i opiekuja się mną troskliwie:)
Na szczęście plamienie ustało i mam nadzieje że te hormony mi pomogą....

reklama
Hasharani, bądź dobrej myśli, zobaczysz że będzie dobrze.
Gosik, na prawdę masz dużą Fasolkę:-) Gratuluję
Ja ten tydzień siedzę w domku, mam odpoczywać..Co staram się robić, ale wiecie, że w domu kobieta zawsze znajdzie jakieś zajęcie dla siebie;-)

Do góry