reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

jejku ale się naczytałam ciężko tak za wami nadażyć
Nuśka ty się niemartw ja tez zazwyczaj jak mam chwilęto was nie ma i się zastanawiam czy to z mojego powodu heheheh
a co do pracy to już się nie lenie taki ze mnie pracuś i ciągle mi ktoś coś podrzuca
maraniko trzymaj się i oby Tymo wyzdrowiał szybciutko, nie wiem od czego to zależy że jednych choróbska imają się częściej niż innych

reklama
[]najprostrza metoda jest z tej strony
Lilypie : Free Baby Birthday Card
na koncu pojawia ci sie kod do forum, kopiujesz i wklejasz ten kod do twojego podpisu ( forum-ustawienia- ustawienia podpisu

Tak właśnie zrobiłam, pojawił sie póki co link w podpisie( zresztą chyba widać)...
nie wiem Dziewczyny...ja chyba jakaś niekumata jestem jeśli o to chodzi...:zawstydzona/y:

Sorki za to zamieszanie ale to moje pierwsze forum...jestem kompletnie zielona...a o suwaczkach to w ogóle nie słyszałam....dopiero tu sie z nimi spotkałam!

Udało się!!!! Dzięki. Wcześniej próbowałam inne tez wklejać( tak jak piszesz) ale sie nie udawało...a tu proszę, jaka niespodzianka!!!!

U mnie tez imprezowy rok. 3 wesela + roczek. Na razie wole o tym nie myśleć,bo trochę to wszystko pociągnie,a ja juz nie pracuje,obecnie jestem na chorobowym. Na roczek postanowiliśmy,że odłożymy ten tysiąc ze skarbówki.
Chudnąć nie musze,bo karmię caly czas i wagą nie będę się chwalić:-D
Mój problem to włosy!! Jak tak dalej pójdzie to na te wesela będę musiała perukę sobie sprawić. MASAKRA

Dziewczyny,szczepiłyście dzieciaki na pneumokoki i megingokogi(?)? Ja cały czas mam dylemat. Z jednej strony,gdyby coś nie daj Boże się stało,to nie wybaczylabym sobie,że nie zaszczepiłam. Z drugiej strony ze szczepionkami jest tak,że często pobudzają te wszystkie dziadostwa. Dlaczego po szczepieniu na grypę chorujemy na nią??

[]najprostrza metoda jest z tej strony
Lilypie : Free Baby Birthday Card
na koncu pojawia ci sie kod do forum, kopiujesz i wklejasz ten kod do twojego podpisu ( forum-ustawienia- ustawienia podpisu

Tak właśnie zrobiłam, pojawił sie póki co link w podpisie( zresztą chyba widać)...
nie wiem Dziewczyny...ja chyba jakaś niekumata jestem jeśli o to chodzi...:zawstydzona/y:

Pocieszę Cię Martho,ja tez motałam się z tym jak dzika.
Teraz zastanawiam się jak dodaje się fotki. Jak jedną dodam to mi poprzednia znika...

Pierwsze koty( znow o kotach???:-D:-D:-D) za ploty, dziewczyny!
najlepiej przez odpalanie fotek z tej strony:
ImageShack® - Image Hosting
Justyna - nie chcesz sie chwalic waga bo szprycha pewnie jestes wrrrrr:wściekła/y:;-):-D...podzielam opinie o szczepionakch "na wszystko"! tez nie szczepilam na w/w wlasnie z powodu pobudzania "dziadostw"

JUSTYNA ja zawsze wklejam tak
wchodze na ta stronke ImageShack® - Hosting
tam wybieram zdjecie ustawiam rozmiar 320na240 i wciskam host it
na dole po chwili pojawiaja ci sie kody kopiuje ten ostatni i wklejam na BB przed wklejeniem linku wpisac nalezy [img] a na koncu linku [/img] bez spacji mam nadziej ze cos z tego zrozumialas
co do szczepionek to ja szczepie na pneumokoki juz dwie szczepionki hanifka miala...

reklama
Hruda- ja też lubie papieroski, ale juz sie strasznie źle po nich czułam...więc wykorzystałam moment.... nie mówię jednak,że nie wrócę...ale mam mam nadzieje,że wytrwam!!!

Do góry