reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

hejka, ale się zdrażniłam jeszcze przed świętami osobiście złożyłam deklaracje w banku w dziale kredytowym żeby na kredyt hipoteczny potrącali z konta nie 1 a 15 każdego miesiąca i Pańca powiedziała że tak będzie już od stycznia, super ucieszyłam się o w ten sposób wygospodarowałam bez porzyczania kase na OC i wiecie co się stało, ja dzisiaj na konto zaglądam a tam 0,00, SZOK gały mi wylazły, na końcie naewd nie było tyle na tym koncie żeby pokryło całą rate za dom i takim sposobem przez nieodpowiedzialnego pracownika ja nie mam na OC i na życie a i będą się pultać ci od kredytów że opóźniam się ze spłatą bo B dopiero 8 będzie miał wypłatę, kurcze muszę od kogoś pożyczyć kase a kto ci 2 stycznia po świętach pożyczy???????, tylko się pohlastać.

teraz coś miłego, Szyma poszedł wreszcie od miesiąca do przedszkola, hihihurra
mam nadzieje że pochodziu już tam bez dłuższej przerwy

reklama
Wlasnie na naszej klasie zgadalam sie z kolezanka z klasy z podstawowki i dowiedzialam sie,ze ona predko nie chce dzieci miec, a ma juz 27 lat. W lipcu wziela slub i na razie chca sie soba nacieszyc. Moze jestem ograniczona,ale dla mnie malzenstwo bez dzieci to nie rodzina. A jak ktos odklada dzieci na pozniej to na ogol nic z tego nie wychodzi. My planujemy miec jeszcze jedno dziecko,ale to za jakies 3 lata. Choc jeszcze nic nie jest pewne.;-)

Witam w nowym 2008 roku !

Sylwester byl... przed TV :-D. Juz za 4 jedziemy do Polski, od dzis zaczynamy mega pakowanie :-)
Dzis tez bylismy na szczepinieu- pneumokoki i meningokogi - bez placzu sie nie obeszlo :-( teraz nasze serduszko drzemie

Zdecydowalismy ze do polski bierzemy spacerowke bo spedzimy tam 2 miesiace ! :-)

Majandra - powiem Ci ze jak mialam 27 lat to tez nie myslalam o dzieciech, dla mnie bylo za wczesnie zeby zostac mama, jeszcze nie czulam w srodku pragnienia bycia mama...a przeciez z moim jestesmy juz ponad 10 lat. Dopiero poczulam "TO COS" w wieku 29 lat :-) Kolezanke jak chwyci.... to bedzie sie wila przed swoim jak piskorz...tylko jeszcze tego ona nie wie ;-)

Ok , lece na obiadzik

Ps. przez miesiac schodlam 5 kg ! :-)

malagorzatka najlepsze zyczonka dla córci
My na szczepienie w poniedziałek idziemy.,wyobraz sobie ze w wigilie dostałam list ze mam szczepienie 17 grudnia.....data wysłania 11 grudnia....Royal Meil.....no coment.
A jak udało Ci się zrzucić 5 kilo?(gratulacje)
majandra u Ciebie nasza klasa się wyswietla dzisiaj? Bo u mnie nie:confused:

A-ha czyli teraz się utwierdziłam w przekonaniu ze mój M maczał w tym rączki zeby nasza klasa się nie wyświetlała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zaraz sprawdze w ustawieniach.

Majandro i Gabidns - dzieki za zyczonka

Gabids - u mnie od rana nie chodzi nasza-klasa :( z tego co slyszalam to maja "cos robic" by poprawic funkcjonowanie portalu, m.in wymiana serwerow i mowili ze moga byc problemy "w odbieraniu" :-)
Jak schudlam ???? Nie wiem....:) ale najlepsze jej dla mnie jedzenie MALYMI porcjami. Nie najadam sie do syta. Nie mysl sobie ze nie jem slodyczy :-D no i zupy (nie zaprawiane) gora ! Ale jeszcze mi brakuje do wagi sprzed ciazy 5-6 kg :-)

reklama
Do góry