reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Etka, gabids - dziękuję za życzenia w imieniu swoim i mojej małej rodzinki:tak:. Są tak piękne, że nie pozostaje mi nic innego, jak pożyczyć wam tego wszystkiego ze wzajemnością.:-D:-D:-D

reklama
o kurcze ale tu pusto.....
wszystkie juz świętują, albo ostro sprzątają i pichcą, ja melduje że u nas w domku czuć już święta, ciasta popieczone, co trszeba ugotowane, posprzątane, choinka ubrana, domek ustrojony
dziękuję za życzenia i tak jak Atru życzę Wam Kobietki tego samego z wzajemnością

To ja również dziękuję za życzenia oraz również Wam życzę spokojnych ciepłych oraz rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia oraz samych dobrych chwil w nowym 2008 roku.

Tygrysku Pusto tu pusto za to po świętach każda będzie opowiadać jak było i znów będzie wesoło. Zobacz co dla Ciebie znalazłam

i ja dołączam się do życzeń świątecznych, niech upłyną miło i rodzinnie w atmosferze szczęścia i radości.
Niech Wam nie zabraknie magii świąt

Wszystkie mamusie szykują się już zapewne więc mało jest czasu na forum. Ja też się ostatnio nie odzywałam. Wczoraj kupiliśmy kanape z fotelami więc już można się wprowadzać. Prawdopodobie od razu po świętach się przeprowadzimy więc przez jkilka dni mnie nie będzie. Ale po nowym roku już będę miała internet, jupi.
Nie wiem czy to święta czy ostatnio bardziej męczę małego (wyjeżdzaliśmy do moich rodziców a wczoraj był z nami w mieszkaniu) ale mały ostatnio lepiej w nocy sypia. Ma dłuższe przerwy a tym samym ja się wysypiam, w końcu :-D

reklama
Witajcie wpadlam napisac ze do polski dojechalismy cali i zdrowi hanifka ladnie zniosla podroz i slicznie spala pierwsza noc poza domem zasnela o 10 i wstala o 7:30 i raz tzlko sie obudzila na karmienie normalnie szok bo w domu nawet tak ladnie nie spala...o godzinie 14 ma dzis chrzcinz wiec uciekam sie szykowac...jeszcze raz wszystkiego dobrego na te swieta wam zycze...

Do góry