majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Ainaheled, nie polecam rumianku, u nas po rumianku pogorszylo sie, lepsza jest sol fizjologiczna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jakie kropelki dawałaś? Bo ja byłam u okulisty i mi kazał podawać kropelkiCześć dziewczyny,znowu mnie nie było kupę czasu,nie ma szans na nadrobienie czytania wszystkiego co tam u Was .
Mój Mateusz rośnie jak na drożdżach,ale mam kilka problemów, np z ropiejącym oczkiem.Dostałam kropelki od pediatry ale wogóle nie pomogły, teraz mu masuje regularnie i przemywam rumiankiem,jest jakby odrobinkę lepiej,ale nie przechodzi. Chyba będziemy musieli się wybrac do okulisty i to chyba prywatnie, bo państwowo sa straszne terminy i daleko,a ja bez samochodu :-(.
.
Majandra - nieźle z tymi twoimi znajomymi. Taka moda karmienia to obowiązywała trzydzieści lat temu. No chyba, że nie karmiła piersią, wtedy to rozumiem, bo ja też staram się "zmuszać" mojego pasibrzucha do co najmniej trzy godzinnych przerw pomiędzy posiłkami. Głównie dlatego, że mleko modyfikowane dłużej i trudniej się trawi, a więc żołądek potrzebuje dłuższych okresów "odpoczynku".
No juz dobrze sie czuje dziekuje za slowa otuchy, a co do twojego meza to poczucie humoru to on ma))Klavell
jest mi przykro, że ktoś w ten sposób powiedział o Twoim dziecku. Mała jest prześliczna, a to że ktoś w ten sposób mówi, świadczy tylko o tym, jakim jest prostakiem i nie ma sensu się tym przejmować.
Ta ostatnia czesc mojego poprzedniego posta jest oczywiscie autorstwa mojego meza ktory dobral sie do mojego komputera ale niech ma zakochany tata.....