reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam wakacyjnie.
Ja swój urlop zaczęłam od leżźenia w łóżku prawie cały dzień, jakieś choróbsko mnie dopadło, zatoki i łeb .............myślałam że umrę, ale dzis jest lepiej. Maja dojechała szczęśliwie i sie teraz bawi i "warsztatuje" w piątek jest festiwal. Wczoraj miała mały kryzys i chciała do domku, ale dziś już jest lepiej. Młody od niedzili u dziadków, trochę zakatarzony ale jakby cos się działo gorszego mają dzwonić.

Nie spodziewałam się że Adaś zostanie wyróżniony i nagrodzony przez p. dyr., ale się bardzo cieszę:tak: młoda zakończyła 4 klasę z 2 najwyższą średnią w szkole........ 5,73:-) więc jesteśmy dumni.
Nasze wakacje wisiały na włosku i juz myślałam że stracimy zaliczkę albo jak zmienimy termin to sporo dopłacimy do wypadu ale wszystko się poukładało i lecimy.......... dzieci oczywiście nie wiedzą.:no:

Pozdrawiam i życze słonecznych dni.

reklama
Witam wakacyjnie :)

Ja się odstresowywałam po całym roku szkolnym jeszcze w sobotę: byłam na Sabacie Czarownic w Kielcach. Podobniez widać nas było w TV, bo siedzieliśmy 5 rzędów za platformą z prowadzącymi. Widziałam Conchitę na zywo, ale nie było to przyjemne uczucie:-D:rofl2:.

Na razie P. jkest w domu, więc nie mam problemu co zrobić z Julitka. A potem zacznie się kombinowanie...

Aguś, a Wy do Tunezji sie wybieracie? Nie boicie się teraz?

Po ponad 2 latach niemalowania włosów w końcu umalowałam, bo coraz więcej siwych się pojawiało i...miał być blondowaty a wyszedł na razie rudowaty :-D:-D

Witam wakacyjnie :)

Ja się odstresowywałam po całym roku szkolnym jeszcze w sobotę: byłam na Sabacie Czarownic w Kielcach. Podobniez widać nas było w TV, bo siedzieliśmy 5 rzędów za platformą z prowadzącymi. Widziałam Conchitę na zywo, ale nie było to przyjemne uczucie:-D:rofl2:.

Na razie P. jkest w domu, więc nie mam problemu co zrobić z Julitka. A potem zacznie się kombinowanie...

Aguś, a Wy do Tunezji sie wybieracie? Nie boicie się teraz?

Po ponad 2 latach niemalowania włosów w końcu umalowałam, bo coraz więcej siwych się pojawiało i...miał być blondowaty a wyszedł na razie rudowaty :-D:-D

Donuś my do Turcji :tak: ....... ja tez będę coś kombinować z włosami, ale raczej koloru na razie nie zmieniam, zrobię odrosty i zetnę, bo kurka mam już za długie sięgają mi do zapięcia od stanika :eek: a sabatu nie oglądałam:no:

Witam się wreszcie i ja:-) u nas wakacje w pełni:tak: wczoraj rozłożyłam wreszcie dzieciakom basen i pół dnia go napełaniałam;-) a dziś ja w pracy i dzieciaczki z babcią korzystają:tak: Marta już na urlopie więc zaczynam od dziś pracować dzień na dzień, a co za tym idzie milion kombinacji co z młodą;-) ale jakoś damy radę. Odliczam już czas do swojego urlopu. Co do sytuacji w pracy to trochę się unormowała, ale zobaczymy na jak długo. Zresztą to raczej watek na zamknięty:tak: o ile mnie stamtąd nie eksmitowałyśćie za nieobecność:sorry::-p Co do zakończenia roku to my też dumni z młodej. Dostała 2 nagrody od dyrektoraz za II miejsce w szkolnym konkursie matematycznym klas pierwszych i za 11 w ogólnopolskiej olimpiadzie z jezyka angielskiego:-) no i mase dyplomów, także oby tylko tak dalej:-)
Aguś a ogólnie nie boicie sie w te islamskie klimaty? Ja to chyba bym się teraz wydygała:sorry: Gratulacje dla Adasie i Majeczki!!!!
Donuś ja sabatu też nie oglądałam:no: w ogóle to nie pamietam kiedy coś konkretnego oglądałam:sorry: tym bardziej, ze w pracy mam zakaz włanczania telewizora:szok:
Monia całe szczęście, że D nic poważniejszego się nie stało:tak:

Zmykam na zamknięty.

Ostatnia edycja:
Witam się wreszcie i ja:-) u nas wakacje w pełni:tak: wczoraj rozłożyłam wreszcie dzieciakom basen i pół dnia go napełaniałam;-) a dziś ja w pracy i dzieciaczki z babcią korzystają:tak: Marta już na urlopie więc zaczynam od dziś pracować dzień na dzień, a co za tym idzie milion kombinacji co z młodą;-) ale jakoś damy radę. Odliczam już czas do swojego urlopu. Co do sytuacji w pracy to trochę się unormowała, ale zobaczymy na jak długo. Zresztą to raczej watek na zamknięty:tak: o ile mnie stamtąd nie eksmitowałyśćie za nieobecność:sorry::-p Co do zakończenia roku to my też dumni z młodej. Dostała 2 nagrody od dyrektoraz za II miejsce w szkolnym konkursie matematycznym klas pierwszych i za 11 w ogólnopolskiej olimpiadzie z jezyka angielskiego:-) no i mase dyplomów, także oby tylko tak dalej:-)
Aguś a ogólnie nie boicie sie w te islamskie klimaty? Ja to chyba bym się teraz wydygała:sorry: Gratulacje dla Adasie i Majeczki!!!!
Donuś ja sabatu też nie oglądałam:no: w ogóle to nie pamietam kiedy coś konkretnego oglądałam:sorry: tym bardziej, ze w pracy mam zakaz włanczania telewizora:szok:
Monia całe szczęście, że D nic poważniejszego się nie stało:tak:

Zmykam na zamknięty.

raczej się nie boimy, przecież coś każdemu może się stać niespodziewanie i nie koniecznie to musi byc zamach, u nas nad głową latają amerykańskie samoloty, też mogą "wschodni" je zestrzelić nad naszym domem.... :sorry:
gratki dla Natalki a basen to my dziś rozkładamy:tak:

Witam,

u nas żar z nieba się leje.. a ja w pracy mam jak z klimatyzacją. jedyny czas, kiedy chwalę to miejsce;-)

Dziś zamówiłam ogromny basen, bo na razie Julitka biega do koleżanek na chlapanie się.

Oj, miałam nadzieje, że w wakacje trochę odpocznę, ale póki co ciągle chodze późno spać, bo P. jest w domu, długo jest widno i ciągle coś jest do zrobienia!!

Od poniedziałku Julitka idzie na tydzień na półkolonię.

Witam KOBIETKI,

widzę, że Was wakacje całkowicie pochłonęły, bo tu takie pustki...

W tym tyg. wożę Julitke na półkolonie.
Pogoda sie zepsuła.

reklama
Hej dziewczyny wiem że nie odzywalam się wieki :$ u nas wszystko dobrze ją pracuje w szkole więc teraz mam wakacje. Dziewczyny są na obozie więc wybraliśmy się z w na krótki wypad do krynicy;-) nie mogę uwierzyć że nasze dzieci idą już do drugiej klasy :-/ no a moja Helenka od września do pierwszej. Teraz mam trochę więcej czasu więc postaram się do was zaglądać, majandra mam nadzieję że jak będziesz w Bielsku to znajdziesz chwilę i nas odwiedzisz.

Do góry