reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Maraniko - witaj nam wreszcie! Srasznie się cieszę że do nas wróciłaś! Nasze wspolne spacerki robią się realne :)
Bardzo się cieszę, że Tymek nadrabia w ekspresowym tempie zaległości i że niebawem będzie mógł poodstawiać większość witaminek. Gdzie kupiłaś wit K bo my mamy problem żeby ją kupić w aptekach (nie mają). Dawałaś Witak?

Chciałabym, żeby mieć mamę chociaż w tym samym mieście :-( żeby mi czasem trochę pomogła. Tygrysku ja nie wiem jak ty sobie radzisz.

reklama
ja tez nie wiem jak to się wszystko kręci, ale odkad mam szyonka i zwirzaki to nauczyłam się nie przejmowac zbytnio rozgardiaszem w domku i tu mój wyuczony spokój duszy ma pole do popisu, wiecie czasem wpadnie ktoś na chwilketo go wykorzystuje np. zeby zajał się wiki jak marudzi a ja robnie sobie co tam miałam w planie np na przedwczoraj ajak wiki ma super dzień i śpi po 2-3 godziny i je i tak wkoło to nadrabiam do przodu

Maraniko witaj :-):-):-) Twój Witulek jest już dużym chłopcem. Super, że wszystko jest dobrze i mały jest zdrowy jak rybka.

Ja jestem zszokowana wczorajszym zachowaniem synka. Był taki spokojny :-):-):-). Musialam go tylko nakarmic co jakies 3 godziny, pochodzic żeby sie odbilo, przewinąć i spał. Dzisiaj spaliśmy do 9 z dwoma przerwami na karmienie i przewijanie. Jak tak dalej pojdzie to pomysle, ze moj synke to aniolek :-D Nawet zrobilam pyszny obiad, wyskoczylam do sklepu i zrobilam pranie i jeszcze obejrzalam cos w tv!!! Oby dzisiaj sobie nie odbil za wczoraj.

NuŚka mozecie dalej trzymac kciuki bo ja nadal nie urodzilam, 6 dzien przenoszenia. Cos czuje po kosciach, ze bede czekac na tego 14.10 na wywolywanie. no i taka to robota z tym byciem w ciazy. Pozdrawiam!!!!!

Kina głowa do góry, na pewno urodzisz juz na dniach. Doskonale cie rozumiem - ja przenosilam rowny tydzien i juz mialam serdecznie dosyc. Wywoływania ci nie zycze - po oksy nie jest tak fajnie i cholernie boli wiec trzymam kciuki zeby zaczelo sie samo.

Witam

załapałam się do wrześniowych mam :-D 25.09. przez cc o godz. 10.35 i 10.36 przyszły na świat moje dwa kochane Skarby Olivierek i Oskarek :-)
teramin miałam na 4.11 :cool:

To jednak mamy wrześniowe bliźniaki!!!:-):-):-)
Kajunia PODWóJNE GRATULACJE!!!
napisz jak sobie radzisz z dwójką dzieciaczków, ja z jednym ledwo daje rade:szok:
dużo siły i cierpliwości życzę
podwójne obowiązki ale radość pewnie też podwójna!!:-):tak::-D
pozdrowienia

Kajunia - GRATULACJE !!!! Coz za szczescie ! Mi wszyscy zyczyli blizniakow (moj ojcej ma blizniaka ) ale urozilam jedno baby :-)

Wlasnie jak sobie radzisz z blizniakami. Ja tez ledwo - jak blimka - daje sobie rade z jednym :-D

No i dzis dostalam @ pierwszy raz po porodzie :wściekła/y:

reklama
Kajunia witamy na wrześniówkach ale niespodzianka nie mieliśmy tu żadnych bliźniaków a tu proszę są :tak:witamy "wrześniowe bliźniaki" :-). Jak sobie radzisz z dwójką?

Maraniko witaj po długiej przerwie cieszę się że Tymek zdrowiutki już się martwiłyśmy bo długo do nas nie zaglądałaś. Teraz kiedy mam swojego maluszka w domu to rozumiem Cię doskonale czasami brakuje czasu na forum, teraz to wiem.
mala-gorzatka28
No i dzis dostalam @ pierwszy raz po porodzie :wściekła/y:
Ponoć pierwsza miesiączka po porodzie jest bardzo bolesna prawda to czy fałsz?
Carioca
Chciałabym, żeby mieć mamę chociaż w tym samym mieście :-( żeby mi czasem trochę pomogła. Tygrysku ja nie wiem jak ty sobie radzisz.
Właśnie Tygrysku Atruviell Aina i inne mamy które mają po dwoje maluszków w domu ja też się zastanawiam jak Wy dajecie radę? Podziwiam mi narazie w domu dużo pomaga mąż gotuje obiadki chodzi do sklepu sprząta taka moja gosposia;-);-) ale za tydzień wraca do pracy i juz tak dobrze nie będzie.

Kina
co u Ciebie ruszyło się coś?

Xeone
wyskoczyłaś do sklepu a kto był wtedy z małym?

Do góry