reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Dziekuje Anetka, jakos w pracy leci.
musze sobie podrobic robotke, zeby przez te 2dni, jak bede na szkoleniu nie bylo zaleglosci,

Justka, gdzie sie podziewasz?
podjechalabys do Owińsk, czy to za daleko?

Monia, Mateuszek juz nie placze, ze chce zostac w przedszkolu?

Aga, Carioca, AsiaKC, Gagulec....co u Was?

reklama
Witam i ja.
Bylismy wczoraj na roczku w szwagierki, było miło, nażarłam sie na zapas, chyba do świąt mi starczy a w lodówce jeszcze prawie blahca 5 rodzajów ciasta i tortu.
Tort robiłam z moja mamą i też się podobał i smakował

Miałam chwilowe załamanie, ale jest trochę lepiej....... w końcu siedzenie w domu tez ma jakies plusy......... no nie?????????:sorry:

Donus jestem jestem... Po sobotnim weselu w Mosinie nie licz na mnie,bo droga od nas w strony Poznania sa tak rozkopane i pokrecone,ze nie odwaze sie jechac sama, tym bardziej,ze wracalabym po ciemku,a tam nic nie jest oswietlone, same wymalowane na zolto linie i milion pacholkow, droga to normalnie slalom miedzy nimi

Na wesele nie mialam ochoty jechac,bo nie przepadam za panna mloda,ale tak sie wybawilysmy z kuzynkami S,ze szok. Zdjec oczywiscie nie mam,bo nasz aparat jest do niczego i nie biore go nigdzie, tym motywuje S do kupna czegos nowego

Cześććććććććććććććććććć

U nas wesele się jak na razie pokończyły, ale idziemy na Andrzejki-------- jeszcze ani razu nie bylismy..........i idziemy na impreze pożegnalną mojego taty, robi dla pracowników zabawę ( 3 osoby robią, bo 3 idą juz na emeryturę) , a będzie ona z orkiesrtą, żarciem itp zaraz na początku listopada, więc jeszcze dwie potańcówki nas czekają i dobrze że to będzie inne towarzystwo, bo kieckę co miałam ostatnio na weselu wykorzystam:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry