reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

A o czym będzie?

Bedzie o gosciu co urodzil dzieci i z ciekawosci chce obejzec,bo rodzil sc

Ja byłam dziś z Maciusiem na wycieczce z przedszkola.( Może wrzucę fotki, jak będę umiała podłączyć tel do kompa.) Miałam małe nieporozumienie z wychowawczynią, ale już jest ok.
Bylas,bo jestes pracownikiem,czy rodzice moga u Was jezdzic do pomocy?

W piatek mamy pasowanie na przedszkolaka i maja byc dzieci na galowo ubrane i tak sobie teraz mysle,czy nie zalozyc mlodemu koszuli jak przyjade,bo impreza jest o 13.30,a przedtem bedzie obiad, wiec koszula moze nie byc juz biala

reklama
Witam się o poranku jak zawsze z kawką;-) słoneczko za oknem więc żyć się chce;-) zaraz się ubieram i jade połazić po lesie:tak: może jakieś grzyby znajdę;-) miłego dnia:-)

Ja byłam dziś z Maciusiem na wycieczce z przedszkola.( Może wrzucę fotki, jak będę umiała podłączyć tel do kompa.) Miałam małe nieporozumienie z wychowawczynią, ale już jest ok.

A o co poszło????

Aneta
dużo grzybów masz???

Justyna jaki tam facet to kobieta przerobiona na faceta więc co w tym dziwnego że urodziła skoro miała nadal narządy kobiece

Ostatnia edycja:
Aneta sama sie wybierasz?? Ja tez w sumie wybralabym sie
Majandra my tez zostawiamy ciuszki do przebrania, wiec zostawie tam koszule i albo panie go przebiora albo ja jak przyjade

Wszystkie wyniki mam ok, tylko powiedziala,ze serce mogloby bic szybciej i dala mi skierowanie do kardiologa,ale nie wiem,czy wybiore sie

Witam. Maciuś chory. Przewiało go wczoraj na tym polu.
A o co poszło????
Ona powiedziała Maciusiowi jak wysiadał z autokaru, że ma założyć bluzę, a ja powiedziałam, że nie musi. No i podważyłam jej zadanie. Upsss. Niecelowo. :-p

ale nie wiem,czy wybiore sie
Dlaczego? A czegoś takiego, że serce za wolno bije, to nie słyszałam. Jaka może być tego przyczyna?

Witam się oczywiście z kawką:-) pogoda beznadziejna:wściekła/y:zimno, mokro, pochmurno:wściekła/y: na grzybach byłam z mamą i Markiem:tak: sama do lasu bym nigdy nie poszła bo nie mam żadnej orientacji w nim i na bank bym wyjścia nie znalazła:baffled::-D nazbieraliśmy bardzo dużo, aż w szoku byłam bo strasznie sucho w lesie. Także sporo posuszyłam, troche pomroziłam i kilka słoiczków zrobiłam:tak: no i na dzisiaj pyszny obiadek jak znalazła:-)

Anetka kusisz babo, kusisz... ciekawe,czy u nas tez sa. Musze mame nakrecic

Robie kapusniak na obiad i ciekawa jestem jak wyjdzie,bo moze ze 3 razy robilam

U nas tez brzydko, mam nadzieje,ze nie bedzie padalo popoludniu,bo mamy dzien ziemniaka po pasowaniu w przedszkolu

helooow;-):-D:szok: co tu się dzieje, że żadna się nie odzywa:szok: mam Wam wpisać nagane do akt;-):-D nam dzień minął jak szalony:baffled: do połudnaia objazd po klientkach i zbieranie zamówień a potem sprzątanie, gotowanie itp jeszcze M mi dołożył bo z nienacka wybrał się z kolęgą popołudniu na grzyby i przywiózł kosz opieniek więc znów miałam co robić;-) brykam już spać :-)

reklama
witam
u nas dziś na przemian słońce i deszcz ogólnie niefajna pogoda
miałam na wybory nie iśc(jechac)na wybory ale jednak się zdecydowałam i zagłosowałam na nic nie mówiące mi nazwiska ......byliśmy tez przy okazji u mamy a póżniej z dziecmi w piłeczkach ogólnie dzień zleciał miło i szybko
Majandra jak Maciuś sie czuje?zdrówka dla niego :tak:a jesli chodzi o produkty zbożowe w naszej diecie to bez obaw możemy jeśc;-)
Justyna jak kapuśniak udał się???

jutro od 8-15 ma u nas nie byc prądu buuuuuuuuuuuu....

weszłam teraz na stronę przedszkola Oli i zostałam w szoku a z drugiej strony urosłam i ucieszyłam się bo przedszkole bierze udział w konkursie ekologicznym i każde przedszkole może zgłosic max 3 prace plastyczne i w tej 3 jest praca mojej Oli:-):-):-)oczywiście jak tylko zacznie się głosowanie na pracę będę was prosic o oddanie głosu na moją córcię niestety trzeba będzie się rejstrowac ale liczę na was :-):-):-):-):-):-):-):-)ale mi się humor poprawił a buzia sama się śmieje:-D;-)

Ostatnia edycja:
Do góry