reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

witam poniedziałkowo
Donkat my mamy robota MPM już 7 rok i jeszcze działa :tak:co prawda to do koktajli się zepsuło i coś tam jeszcze ale mimo wszystko ciągle jest intensywnie używany...
Agulka jak po urodzinkach imprezki się udały? dzieci nie zdemolowały chatki?;-)
Gagulec podziwiam cię że chciało CI sie biegac do niani ,przedszkola i pracy piechotką ale tak jak piszesz są tego duże plusy:tak:a przedszkole to macie bardzo drogie:baffled::baffled:
Majandra jak dziś zdrówko???
Luandzia i jak poszło???
Aneta jak torcik udał się???
Justyna byłas u lekarza???
no i teraz najważniejsze spóźnione życzenia:zawstydzona/y:dla Natalki Igorka i Łukaszka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!
my mamy robota MPM od 9 lat i wszystko działa jak w zegarku, jestem bardzo z niego zadowolona:tak:
Monia chata nie zdemolowana, trodno było zajac dzieciaki CZYMŚ, ale dalismy radę, były konkursy, czas na jedzenie, zabawy, podówko tez i tory przeszkód zaliczyliśmy, malowanie twarzy też, więc impreza nalezy do udanej, ale CIĘZKIEJ:cool: nie dałabym rady pracowac w przedszkolu. Kolega Adasia się nie zjawił więc mój maleńki był jak w raju, on sam i 8 dziewczyn:-D, przenty tez mu sie spodobały: 3 samochody na pilota, wyrzytnie spidermana co pajęczyną strzela, puzzle 2x, gry x3, sdamochodziki małe x5, karty, słodycze, malowankę taką co można w wodzie malowac, walki talki od Mai:tak: Tort tez samokował bo prawie nic nie zostało, na szczęście w niedziele jak rodzina była to mama ( babcia) upiekła drugi:-)
witam

ziewam, ziewam i ziewam!!

druga nocke spalam sama, bo Jultika spala z tatusiem zpowodu goraczki. ale dzis sie kompletnie nie wyspalam-snily mi sie takie bzdety, ze szok!!

bylismy z z niunka wczoraj an pogotowiu, bo miala od soboty goraczke. niby ty;ko 38st, ale tak ja trzeslo zimno, jakby ze 40st miala. balalm sie, ze to angina. na szczescie jakis maly wirus i zadnych lekow nie mamy oprocz tego, co dawlaam.

dzis mam zebranie w przedszkolu. ciekawe, co ciekawego powiedza

Stas jeszcze ma drzemke?

:tak::tak::tak:

no wlasnie chyba sie skusze i zasponsoruje komus wygrana...

Zdrówka dla Julitki.

Majnadra zdrówka równiez Tobie,
Luandzia ?????????/
Justa???????????
Aneta jak tort Wam wyszedł i urodzinki??????/
Nuska jak Wasza impreza, 100 lat dla Igorka

reklama
Melduje się chociaż na chwilkę;-) tort super i urodzinki udane:tak: weselicho i poprawiny rewelacja:-) postaram się w pracy w środę coś więcej napisać bo ogarnąć się nie mogę:zawstydzona/y:
Igorku i Łukaszku spóźnione ale szczere życzenia 100 lat:-)

Jakis porabany dzien. Do lekarza planowalam isc tak o 14,bo przyjmowala od rana do 15.30a rano bylo w pip ludzi. Jade o 14,a ona juz na wizytach domowych wiec ide jutro. Przed 9 wylaczyli nam prad i wlaczyli jak bylam po mlodego. Jak przyjechalismy to oczywiscie zostalismy na podworku. Mlody spi wiec jestem

Dzień Dobry:-)
za oknem piękne słoneczko to i energii dużo:tak:Mateusz juz całkowicie opanował jazdę na 2 kółkach i teraz piraci jak nie wiem muszę mu kask kupic...
dziś jedziemy do arelgologa na testy wziewne

Luandzia gratulacje:-)

dzięki dziewczyny już na 90% udało mi się znaleźć patrona-pracę więc możliwę ,że już za parę dni dołączę do grona kobiet pracujących :-) chociaż trochę się boję jak to będzie bo troche wypadłam z obiegu

Wyniki mam dobre. EKG wyszlo chyba tez ok,bo nic nie mowila,ale opis za 2 dni,a w piatek mam jeszcze isc na krew na tarczyce. Przy okazji zapytalam o prace babeczka powiedziala,zeby pytac,bo jest czas,ze recepcjonistki odchodza i moze akurat sie uda.

Wlasnie kurier przyniosl mi kurtke i powiem Wam,ze do 50 warto byloby dac za nia. Wiec jesli macie ochote to polujcie,,bo jest duzy wybor rozmiarow i kolory sa chyba 3,czy 4 i co rusz nowe aukcje wstawia babka.

Luandzia GRATKI:-)

witam

jjeku, ale mam roboty!
co sie ogarne, to znowu cos!!!!!

w dodatku po poludniu musze jechac do maisatw wyjasnic sprawe z fv, a wcale mi sie nie chce...

szefo poczestowal tortem z okazji imienin- dupsko am po czym rosnac

ciepelko i pieklnie u nas

Zdane!!! Już dzisiaj zaliczyłam rajd po kancelariach bo muszę znaleźć patrona czyli ktoś musi przyjąć mnie do pracy ...jutro ciąg dalszy szukania

dzięki dziewczyny już na 90% udało mi się znaleźć patrona-pracę więc możliwę ,że już za parę dni dołączę do grona kobiet pracujących :-) chociaż trochę się boję jak to będzie bo troche wypadłam z obiegu

same dobre wiesci!!!!
ale, tak jak pisalla Aga, my to wiedzialysmy:-)

Wyniki mam dobre. EKG wyszlo chyba tez ok,bo nic nie mowila,ale opis za 2 dni,a w piatek mam jeszcze isc na krew na tarczyce. Przy okazji zapytalam o prace babeczka powiedziala,zeby pytac,bo jest czas,ze recepcjonistki odchodza i moze akurat sie uda.

Wlasnie kurier przyniosl mi kurtke i powiem Wam,ze do 50 warto byloby dac za nia. Wiec jesli macie ochote to polujcie,,bo jest duzy wybor rozmiarow i kolory sa chyba 3,czy 4 i co rusz nowe aukcje wstawia babka.

Luandzia GRATKI:-)

fajowo, ze z kurteczki ejstes zadowlona.
czasami warto zapytac tak mimochodem, a moze sie uda z praca-zycze tego

reklama
Do góry