my mamy robota MPM od 9 lat i wszystko działa jak w zegarku, jestem bardzo z niego zadowolonawitam poniedziałkowo
Donkat my mamy robota MPM już 7 rok i jeszcze działa :tak:co prawda to do koktajli się zepsuło i coś tam jeszcze ale mimo wszystko ciągle jest intensywnie używany...
Agulka jak po urodzinkach imprezki się udały? dzieci nie zdemolowały chatki?;-)
Gagulec podziwiam cię że chciało CI sie biegac do niani ,przedszkola i pracy piechotką ale tak jak piszesz są tego duże plusya przedszkole to macie bardzo drogie
Majandra jak dziś zdrówko???
Luandzia i jak poszło???
Aneta jak torcik udał się???
Justyna byłas u lekarza???
no i teraz najważniejsze spóźnione życzeniadla Natalki Igorka i Łukaszka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!
Monia chata nie zdemolowana, trodno było zajac dzieciaki CZYMŚ, ale dalismy radę, były konkursy, czas na jedzenie, zabawy, podówko tez i tory przeszkód zaliczyliśmy, malowanie twarzy też, więc impreza nalezy do udanej, ale CIĘZKIEJ nie dałabym rady pracowac w przedszkolu. Kolega Adasia się nie zjawił więc mój maleńki był jak w raju, on sam i 8 dziewczyn, przenty tez mu sie spodobały: 3 samochody na pilota, wyrzytnie spidermana co pajęczyną strzela, puzzle 2x, gry x3, sdamochodziki małe x5, karty, słodycze, malowankę taką co można w wodzie malowac, walki talki od Mai Tort tez samokował bo prawie nic nie zostało, na szczęście w niedziele jak rodzina była to mama ( babcia) upiekła drugi:-)
witam
ziewam, ziewam i ziewam!!
druga nocke spalam sama, bo Jultika spala z tatusiem zpowodu goraczki. ale dzis sie kompletnie nie wyspalam-snily mi sie takie bzdety, ze szok!!
bylismy z z niunka wczoraj an pogotowiu, bo miala od soboty goraczke. niby ty;ko 38st, ale tak ja trzeslo zimno, jakby ze 40st miala. balalm sie, ze to angina. na szczescie jakis maly wirus i zadnych lekow nie mamy oprocz tego, co dawlaam.
dzis mam zebranie w przedszkolu. ciekawe, co ciekawego powiedza
Stas jeszcze ma drzemke?
no wlasnie chyba sie skusze i zasponsoruje komus wygrana...
Zdrówka dla Julitki.
Majnadra zdrówka równiez Tobie,
Luandzia ?????????/
Justa???????????
Aneta jak tort Wam wyszedł i urodzinki??????/
Nuska jak Wasza impreza, 100 lat dla Igorka