reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam i ja:-) i popierwsze 100lat dla Adasia:-)
U nas pogoda jak u Moni:wściekła/y: niby zapowiadają ocieplenie a wogóle nic na to nie wskazuje:wściekła/y: odstawiłam auto do mechanika, zrobiłam zakupki i kończę sałatkę jarzynową:tak: potem biorę się za sprzątanie, a popołudniu z młodą będziemy robiły tort:szok: ciekawe co nam z tego wyjdzie:szok::-D z moim talentem może być kiepsko:-D ale cóż jak młoda zamarzyła sobie że będzie z mamusią piekła i ozdabiała to nie mogę jej odmówić;-) także trzymajcie kciuki;-)
Aga podziwiam kondycje:szok: mnie by po takim maratonie pewnie z łóżka nikt dzisiaj nie dźwignął:zawstydzona/y::-D
Donuś na bilansie jeszcze nie byłam może we wtorek się wybiorę:tak:

Aneta nic mnie nie boli prócz tego co mam między nogami:crazy: oj jak
boli.......... zeby nie było że nie byłam na 4 zdjęciu a Maj odwrócona na 5 w kasku
Dzień bez samochodu: "Naokoło jest wesoło"|Szczecinek w sieci

reklama
Cześć dziewczynki:):-)
Pamiętam o Was , staram się Was podczytywać w miarę regularnie , ale rożnie bywa z pisaniem- dzisiaj z racji zbliżającego sie weekendu nie mogę sie wbić w rytm pracy, której jest hohooho i jeszcze więcej. Poza tym przybyło mnie troszkę wiec wieczorami mało jestem przy kompie tylko próbuje biegać po tym jak maluchy pousypiają;-)
Ale ogólnie- Mała jest straszna łobuziara- wszędzie jej pełno, wszystko wymusza płaczem, drze się jak najęta o byle pierdę. ale i jest cudowną blondyneczką o powalającym uśmiechu, zaskakująca pojętną istotką.
Damian za to poważny facet, który rozbraja swoimi tekstami.
cdn.:)

witam

dzis zastepuje kolezanke, ale ruch nawet maly. szefow nie ma, wiec...spoko

kurcze, znow JUlitka w nocy sie przebudzila i nie mogla zasnac a ja razem z nia:crazy:
na szczescie juz weekend:-)

chcemy jeszcze wykorzystac ladna poogde i w niedziele jedziemy do znajomych na swieze powietrze

wzielismy z punktow Orlenu robot wieloczynnosciowy zelmera, bo ten MPM co mamy to kicha. ciagle nam sie cos tam przepala, urywa, lamie i wiecej juz chyba wydalismy na czescie zastepcze, niz byl wart. ciekawe, jak sie ten bedzie sprawowal

Agus, najlepsze zyczonka dla Adasia.
widziaalm Cie an zdjeciu, ale roweru to sie juz nie moglam dopatrzec;-)
szykuj dzieciakom imprezke, szykuj:tak:

Gagulec, jestes babka nie do zdarcia, ze dajesz rade ze wszsytkim. Damian chodzi do przedszkola?

Luandzia, trzymamy jutro kciuki!!

Aneta, jak tort?

..cd
Donkat, ja nie do zdarcia?? a co ma powiedzieć AsiaKC?!!! to jest dopiero kobieta godna podziwu :tak::tak:
Tak, Damian chodzi do przedszkola i w związku z tym przygotowuje petycję w sprawie obniżenia stawki za przedszkole :baffled: u nas wynosi 2,91 za godzinę, a ponieważ wszystkie zajęcia dodatkowe są poza zakresem godzin podstawowych wiec trzeba troszke zadziałać :sorry:
Luandzia, powodzenia, będzie dobrze :tak:

Agulka, ja pod wpływem Twojego postu o dniu bez auta trzeci dzień z rzędu zasuwam do pracy na pieszo:-) fakt, ze muszę troszkę wcześniej wstać , żeby zdążyć wyszykować naszą trójeczkę i zaprowadzić mała do niani, ale daje radę- no i oczywiście oszczedzam na paliwie plus spalam kalorię:))))

Witam.

Przeziębienie mnie wzięło i powaliło na kolana. Od wczoraj do dziś do jakiejś 12 cały czas leżałam. Ale już mi troszkę lepiej. Chłopaki w kościele, a korzystam.

Donkat, depresja? Nie!!! Ja nie z tych. Po prostu dół i niechęć, bo ja też nie lubię szukać pracy, gdyż mam mało wiary w siebie. A co do tego czy żałuję rzucenia tamtej pracy, to tak, ale tylko ze względu na finanse, bo jest beznadziejnie, zwłaszcza, że wczoraj 250 zł poszło na naprawę auta.

Witam się i ja. Już przez chwilkę byłam regularnie, a potem znowu wir spraw. Maluchy zdrowe, odpukać, właśnie maja czas drzemki, ale nie śpią cholery :/ Powinnam obiad szybko ugotować, wiec prędko się melduje i zmykam!

witam poniedziałkowo
Donkat my mamy robota MPM już 7 rok i jeszcze działa :tak:co prawda to do koktajli się zepsuło i coś tam jeszcze ale mimo wszystko ciągle jest intensywnie używany...
Agulka jak po urodzinkach imprezki się udały? dzieci nie zdemolowały chatki?;-)
Gagulec podziwiam cię że chciało CI sie biegac do niani ,przedszkola i pracy piechotką ale tak jak piszesz są tego duże plusy:tak:a przedszkole to macie bardzo drogie:baffled::baffled:
Majandra jak dziś zdrówko???
Luandzia i jak poszło???
Aneta jak torcik udał się???
Justyna byłas u lekarza???
no i teraz najważniejsze spóźnione życzenia:zawstydzona/y:dla Natalki Igorka i Łukaszka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!

Monia, witaj. Dziś już lepiej, ale idę się wykąpać i na jakiś spacer przejść, bo cały weekend z domu nie wychodziłam :zawstydzona/y:

Dziewczyny, w lotku kumulacja 50 mln :szok::szok:

Ostatnia edycja:
reklama
witam

ziewam, ziewam i ziewam!!

druga nocke spalam sama, bo Jultika spala z tatusiem zpowodu goraczki. ale dzis sie kompletnie nie wyspalam-snily mi sie takie bzdety, ze szok!!

bylismy z z niunka wczoraj an pogotowiu, bo miala od soboty goraczke. niby ty;ko 38st, ale tak ja trzeslo zimno, jakby ze 40st miala. balalm sie, ze to angina. na szczescie jakis maly wirus i zadnych lekow nie mamy oprocz tego, co dawlaam.

dzis mam zebranie w przedszkolu. ciekawe, co ciekawego powiedza

Maluchy zdrowe, odpukać, właśnie maja czas drzemki, ale nie śpią cholery :/

Stas jeszcze ma drzemke?

no i teraz najważniejsze spóźnione życzenia:zawstydzona/y:dla Natalki Igorka i Łukaszka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!

:tak::tak::tak:

Dziewczyny, w lotku kumulacja 50 mln :szok::szok:

no wlasnie chyba sie skusze i zasponsoruje komus wygrana...

Do góry