majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Dziewczyny, proszę o usunięcie suwaczków ze strony slub-wesele.pl. Strona jest zainfekowana wirusem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nic takiego tylko mam doła odnośnie pracy................ nie że nie ma tylko że ja nie mogę znaleźć mi odpowiadającej...... nie, nie, żeby nie było że wybredna jestem, ale J teraz do września będzie pracował jeden tydzień na pierwszą , drugi na drugą zmianę i tak w kółko, więc roboty która kończy się najpóxniej o 16 znwaleźć nie mogę, nie ma poprostu takiej.................wrrrrrr a jak jest to wiadomo, znajomości, układy i układziki, mam tego dośc, to jest nierealne bym pracowała przez najblizsze mce, no kurna i jak......................:-(Witam i ja.
Agulka, co się stało?
Gabids, taka praca w ogrodzie lepsza od ćwiczeń na siłowni W dodatku za darmo ;-)
dobry pewnie fokti znów nie zrobiłas?????????????????????????????????/Witam i o zdrówko pytam:-)
mi coś Mateusz kaszle ale tak sucho i duszącomam nadzieje ze minie mu to ...
piękna pogoda za oknem ,drogę jeszcze nam robią jutro obok nas mają kłaśc kostkę że wkońcu będzie szło wjechac autem na plac
dziewczyny meldujcie się Majandra,Aneta,Agulka,Donkat,Doti,Carioca,Nuśka,Gabids,Asiek,Asia Kc,Justyna, gdzie wy sie wszystkie podziewacie
edit MAteusz własnie zlecial z góry w Oli różowej sukience i próbuje tanczyc baleti śpiewa JESTEM OLA
i tak trzymaj....... my tu wierzymy w Ciebie.Monia, ja jutro oddaję pracę, więc nie mam czasu.
Odezwę się jutro.
Pozdrawiam.
Wezwana zgłaszam się do odpowiedzi:-) witam w słoneczne południe niestety z pracy Tuśka chora:-( w domu z dziadkiem, a ja jakoś nie mam siły na nic i weny do pisaniapozdrawiam;-)
Majandra super, że udało Ci się skończyć:-) zobaczysz teraz już wszystko pójdzie z górki obrona, nowa praca:-) trzymam kciukasy:-)
Monia Mati jako baletnica ma chłopak wyobraźnie
Aga?????????????hop hop
Monia, ja jutro oddaję pracę, więc nie mam czasu.
.
nic takiego tylko mam doła odnośnie pracy................ nie że nie ma tylko że ja nie mogę znaleźć mi odpowiadającej...... nie, nie, żeby nie było że wybredna jestem, ale J teraz do września będzie pracował jeden tydzień na pierwszą , drugi na drugą zmianę i tak w kółko, więc roboty która kończy się najpóxniej o 16 znwaleźć nie mogę, nie ma poprostu takiej.................wrrrrrr a jak jest to wiadomo, znajomości, układy i układziki, mam tego dośc, to jest nierealne bym pracowała przez najblizsze mce, no kurna i jak......................:-(
Donuśia wyrabiasz się??????????
?