reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam:-)
któraś ostatnio pytała o tel dlaczego mi się nie podoba i jaki miałam prędzej no więc też miałam samsunga i był ok byłam z niego zadowolona a teraz jak już do tego zaczełam się przyzwyczajac to zaczyna się coś psuc zawiesza się i 1 guzik nie chce działac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a tel nie ma jeszcze nawet tygodnia:sorry2:
Alusia witaj i czytaj i pisz z nami na bierząco:tak:no i czy te nasze spotkanie dojdzie kiedyś do skutku?;-)
Agulka głowa do góry uśmiechnij się praca znajdzie się w najmniej oczekiwanym momencie ;-):tak:
Carioca a Ty jaki telefonik sobie wybrałas?

Witam i o zdrówko pytam:-)
mi coś Mateusz kaszle ale tak sucho i dusząco:dry:mam nadzieje ze minie mu to ...
piękna pogoda za oknem ,drogę jeszcze nam robią jutro obok nas mają kłaśc kostkę że wkońcu będzie szło wjechac autem na plac:tak:
dziewczyny meldujcie się Majandra,Aneta,Agulka,Donkat,Doti,Carioca,Nuśka,Gabids,Asiek,Asia Kc,Justyna, gdzie wy sie wszystkie podziewacie:confused::confused::confused:

edit MAteusz własnie zlecial z góry w Oli różowej sukience i próbuje tanczyc balet:baffled::szok::-Di śpiewa JESTEM OLA:-D

Wezwana zgłaszam się do odpowiedzi:-) witam w słoneczne południe niestety z pracy:wściekła/y: Tuśka chora:-( w domu z dziadkiem, a ja jakoś nie mam siły na nic i weny do pisania:baffled:pozdrawiam;-)
Majandra super, że udało Ci się skończyć:-) zobaczysz teraz już wszystko pójdzie z górki:tak: obrona, nowa praca:-) trzymam kciukasy:-)
Monia Mati jako baletnica:szok: ma chłopak wyobraźnie:-D
Aga?????????????hop hop

Witam i ja.

Agulka, co się stało?

Gabids, taka praca w ogrodzie lepsza od ćwiczeń na siłowni :tak: W dodatku za darmo :-D;-)
nic takiego tylko mam doła odnośnie pracy................ nie że nie ma tylko że ja nie mogę znaleźć mi odpowiadającej...... nie, nie, żeby nie było że wybredna jestem, ale J teraz do września będzie pracował jeden tydzień na pierwszą , drugi na drugą zmianę i tak w kółko, więc roboty która kończy się najpóxniej o 16 znwaleźć nie mogę, nie ma poprostu takiej.................wrrrrrr a jak jest to wiadomo, znajomości, układy i układziki, mam tego dośc, to jest nierealne bym pracowała przez najblizsze mce, no kurna i jak......................:-(
Witam i o zdrówko pytam:-)
mi coś Mateusz kaszle ale tak sucho i dusząco:dry:mam nadzieje ze minie mu to ...
piękna pogoda za oknem ,drogę jeszcze nam robią jutro obok nas mają kłaśc kostkę że wkońcu będzie szło wjechac autem na plac:tak:
dziewczyny meldujcie się Majandra,Aneta,Agulka,Donkat,Doti,Carioca,Nuśka,Gabids,Asiek,Asia Kc,Justyna, gdzie wy sie wszystkie podziewacie:confused::confused::confused:

edit MAteusz własnie zlecial z góry w Oli różowej sukience i próbuje tanczyc balet:baffled::szok::-Di śpiewa JESTEM OLA:-D
dobry:-D pewnie fokti znów nie zrobiłas?????????????????????????????????/
Monia, ja jutro oddaję pracę, więc nie mam czasu.

Odezwę się jutro.

Pozdrawiam.
i tak trzymaj....... my tu wierzymy w Ciebie.
Wezwana zgłaszam się do odpowiedzi:-) witam w słoneczne południe niestety z pracy:wściekła/y: Tuśka chora:-( w domu z dziadkiem, a ja jakoś nie mam siły na nic i weny do pisania:baffled:pozdrawiam;-)
Majandra super, że udało Ci się skończyć:-) zobaczysz teraz już wszystko pójdzie z górki:tak: obrona, nowa praca:-) trzymam kciukasy:-)
Monia Mati jako baletnica:szok: ma chłopak wyobraźnie:-D
Aga?????????????hop hop

zdrówka dla Natalki............. i by Matiemu tez nic się nie wykluło ........... Adaśko też od kilku dni smarka i pokasłuje, dziś w nocy miał nawet gorączkę, rozebrał się do naga i tak spał.

Dziś Dzień Mamy u Mai w grupie, jutro z kółka tanecznego a pojutrze z maluchów, będą zamki dmuchane, waty cukrowe itpppppp...... a dzieci i mamy maja przyjść w strojach sportowych, bo będę równeiż zawody

Donuśia wyrabiasz się??????????
Justa kiedy WEy te weselicho macie? Jak kiecka?

No ja właśnie najbardziej się boję, ze do czwartku młodej nie przejdzie:sorry2: a wtedy lipa :wściekła/y: a młoda tak sie cieszy i przeżywa, ze w czawrtek przyjdziemy na jej występy do przedszkola:-(

witam!

wlasnie jem i mam chwilowy dostep do kompa

w nowej pracy mam 2 szefow. jednego caly zeszly tydz nie bylo, przyszedl dopiero dzis i akurat podszedl do przywitania sie, gdy ja mialam na kompie otwarta strone allegro. oczywiscie dyskretnie spojrzal tam...

moje dziecko coraz pozniej chodzi spac! wczoraj dopieor o 21, a dzis rano byly problemy z pobudka

kurcze, robia kawalek drogi u mnie na wsi i to akurat w samym centrum. przez najblizszy miesiac musze wracac z przedszkola przez las nadrabiajac troche, albo na okolo nadrabiajac duzo!

Monia, ja jutro oddaję pracę, więc nie mam czasu.
.

SUPER! YTRZYMAM KCIUKI!!!!!!!!!!!

MONIA, nie posikalas sie z Matiego-baletnicy? on ma pocieszne pomysly

nic takiego tylko mam doła odnośnie pracy................ nie że nie ma tylko że ja nie mogę znaleźć mi odpowiadającej...... nie, nie, żeby nie było że wybredna jestem, ale J teraz do września będzie pracował jeden tydzień na pierwszą , drugi na drugą zmianę i tak w kółko, więc roboty która kończy się najpóxniej o 16 znwaleźć nie mogę, nie ma poprostu takiej.................wrrrrrr a jak jest to wiadomo, znajomości, układy i układziki, mam tego dośc, to jest nierealne bym pracowała przez najblizsze mce, no kurna i jak......................:-(

Donuśia wyrabiasz się??????????
?

Agus, jakos daje rade. ja bym sie nie wyrobila?????????-hahahaha!

a co do pracy, to kochana, glowa do gory. ja mialam podobne wymagania, bo przeciez bedac sama z niunka nie moglam sobie pozwolic na prace od 10-18, czy , co gorsze, na zmiany. tez bylam z tego powodu uziemiona i mialam ograniczone mozliwosci. a jednak... sie udalo.
Kochana, kazdy musi odczekac swoje i znajdzie

Anetka, a to tak powaznie mala choruje?

my mamy wystepy w sobote. troche mialam dyleamt, bo wlasnie 28.05 jest w Kielcach msza za mame o 8.00 a Julitki Dzien Matki o 10.00. coz...wybralam niunie...
Mala bardzo przezywa. umie juz wierszyki, piosenki, a teraz sie uczymy takiego dlugiego, ktory dzieci mowia wspolnie.

o mater, musze jej biala bluzeczke kupic, bo nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Donuś wczoraj młoda troche smarczyła i pokasływała, a o 4 w nocy obudziła sie z temperaturą 39,3:szok: teraz podobno bryka i tylko co jakiś czas pokasłuje:baffled: może znowu jakiś wirus jak ponad miesiąc temu jednego dnia miała gorączkę a potem jeszcze 2 dni w domu ją trzymałam i poszła do przedszkola:tak: teraz myślą, ze w najgorszym wypadku jeśli nie bedzie miała gorączki to ją odstawię do przedszkola zaraz po podwieczorku i pójdziemy na ten występ:sorry2: szkoda by mi było bo tak strasznie mi sie podoba jak ona ładnie mówi te wierszyki i śpiewa:-) hitem dla mnie jest wierszyk o urwisach;-):-D mam nadzieję, ze jakoś to będzie:sorry2:

Do góry