donkat
Fanka BB :)
witam wieczorowo!
siedze troche smierdzaca, bo sie zmachalam na tym upale
nie poszlam dzis an aerobik, bo stwierdzialm, ze sie zasapie przy pierwszym ruchu, takie ciezkie powietrze dzis u nas. duszno i klejąco
w pracy mam zimno, bo do bunkru malo slonca dochodzi, a na dworze parnik!
dziekuuje kobietki za wsparcie. tak, wiem, ze przezyje ten amly zamet i juz powinno byc lepiej. moge jezdzic, nie przeszkadza mi to.
a Oskarek bez plamek?
łoj, zebys wiedziala jak mi tego brakuje. teraz na stazu i tu jestem tak jakby na doczepke i to jest meczace, wiec nie moge sie juz doczekac jak sobie "przemebluje" po swojemu swoj kącik
kurcze, nie pojelam za bardzo. bo zazwyczaj dzwonia, jak chca, a teraz bylo inaczej?
oooo, niunieczki nie zobaczysz:--(
Monia, a jaki mialas wczesnie telefon?
ja sobie kiedys wzielam samsunga(tylko nie dotykowy) po nokiach cieeezko bylo mi sie przestawic, ale potem go uwielbialam. moze to kwestia czasu?
ja z obecnej mojej Nokii jestem bardzo zadowolona
siedze troche smierdzaca, bo sie zmachalam na tym upale
nie poszlam dzis an aerobik, bo stwierdzialm, ze sie zasapie przy pierwszym ruchu, takie ciezkie powietrze dzis u nas. duszno i klejąco
w pracy mam zimno, bo do bunkru malo slonca dochodzi, a na dworze parnik!
dziekuuje kobietki za wsparcie. tak, wiem, ze przezyje ten amly zamet i juz powinno byc lepiej. moge jezdzic, nie przeszkadza mi to.
i
Dzisiaj skorzystamy, bo Wojtuś ma kropki z ospy. Na szczęście ani gorączki ani nic tylko plamki (może z 10).
a Oskarek bez plamek?
Donka Za pare dni juz bedzie z gorki i zasiadziesz sobie przy swoim biureczku.
łoj, zebys wiedziala jak mi tego brakuje. teraz na stazu i tu jestem tak jakby na doczepke i to jest meczace, wiec nie moge sie juz doczekac jak sobie "przemebluje" po swojemu swoj kącik
Dziś zadzwonili z tej pracy, co ostatnio byłam na rozmowie iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-( Spoko, ale troche człek się wnerwia, bo ileż to mozna chodzić, gadac, słodzic a i tak dupa z tego.
kurcze, nie pojelam za bardzo. bo zazwyczaj dzwonia, jak chca, a teraz bylo inaczej?
Jeszcze S mnie dobil,bo zjedzie w sobote,a mielismy do Berlina jechac jesli zjedzie jakos normalnie w piatek, wiec dupa:-(
oooo, niunieczki nie zobaczysz:--(
Monia, a jaki mialas wczesnie telefon?
ja sobie kiedys wzielam samsunga(tylko nie dotykowy) po nokiach cieeezko bylo mi sie przestawic, ale potem go uwielbialam. moze to kwestia czasu?
ja z obecnej mojej Nokii jestem bardzo zadowolona
Ostatnia edycja: