reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam
Donuś i jak po aerobicu dziś chodzisz ? są zakwasy?pytałas się czy mnie nie satysfakcjonuje to co osiągnełam a więc odpowiadam że NIE:no:osiągnełam 1/3tego co planowałam i ciężko mi dalej brak mi tego zapału co na początku...ale mam nadzieje że kiedyś mi się uda ;-)
Agulka coś na dzień dziecka .........hm może wyjście do kina,kuleczek,basen,duże lody?może jakas szkatułka,pozytywka,puzzle;-), teleskop:rofl2: oj dużo by szło wynaleźc:tak:
Aneta dobrze że sprawa się tak skończyła i ony ta kierowniczka okazała się lepszą
Gagulec jak dzieciaczki zdrowe?
Luandzia,Nuśka,Ciariocia,Doti,Iza,Hruda,AsiaKC,Asiek1000,Maraniko i pozostałe babeczki meldowac się:-p

reklama
witam!

bola nogi i dupsko-chyba zbyt solidnie cwiczylam:-)

o rety, ale mam spicha! NIE MOGE SIE OTRZASNAC

Monia, daj swoja aktualna fotke, to jak Ci zakomplemencimy, to od razu dostaniesz zapalu

milego dnia babeczki!

Dzień dobry
Jakaś niewyraźna sie robię i chyba jakiś APAP pójdzie w ruch bo nie wyrobie. Poza tym niech to słoneczko sie już przebije przez chmury bo chodzę jakaś zdołowana, bezsilna i nie wiem o co kama:-(
Monia. dzieciaczki w kratkę- 2 tygodnie miałam spokoju a teraz znowu od ran chodzi inhalator i latam po 2 razy w tygodniu do lekarza jak nie z jednym to z drugim:wściekła/y: Idzie oszaleć- w aptece powinnam mieć już jakieś rabaty na lekarstwa:sorry2:
POza tym M juz prawie 3 tydzień w trasie, siedzi w Szwajcarii i nie wiadomo czy zjedzie na weekend, a Damian juz zasypuje mnie pytaniami typu: kiedy będzie tatuś? Na domiar złego w sobote jest w przedszkole festyn rodzinny i miłoby było pójść z cała rodzinka a tak znowu mama bedzie bawić sie w tatusia i mamusię- kota dostanę:szok:
marudzę- wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
I żebym nie miała za mało na główce , wynalazłam działkę budowlaną za niskie pieniądze i zastanawiam się czy startować do przetargu czy nie. Myślę, myślę i myślę:blink:

Dzień dobry
Jakaś niewyraźna sie robię i chyba jakiś APAP pójdzie w ruch bo nie wyrobie. Poza tym niech to słoneczko sie już przebije przez chmury bo chodzę jakaś zdołowana, bezsilna i nie wiem o co kama:-(
Monia. dzieciaczki w kratkę- 2 tygodnie miałam spokoju a teraz znowu od ran chodzi inhalator i latam po 2 razy w tygodniu do lekarza jak nie z jednym to z drugim:wściekła/y: Idzie oszaleć- w aptece powinnam mieć już jakieś rabaty na lekarstwa:sorry2:
POza tym M juz prawie 3 tydzień w trasie, siedzi w Szwajcarii i nie wiadomo czy zjedzie na weekend, a Damian juz zasypuje mnie pytaniami typu: kiedy będzie tatuś? Na domiar złego w sobote jest w przedszkole festyn rodzinny i miłoby było pójść z cała rodzinka a tak znowu mama bedzie bawić sie w tatusia i mamusię- kota dostanę:szok:
marudzę- wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
I żebym nie miała za mało na główce , wynalazłam działkę budowlaną za niskie pieniądze i zastanawiam się czy startować do przetargu czy nie. Myślę, myślę i myślę:blink:

Gaguś kupuj, jesli jest kasa i tanio to kupuj, kiedys może byc warte DUŻO więcej pieniedzy jesli oczywiscie sami sie na niej nie wybudujecie.

Witam.

na 11 mamy do laryngologa z Adasiem................ jestem złą matka i nie zawiozłam Mai do przedszkola, bo jeżdzenie w tą i z powrotem, a potem lekarz, a potem tańce to mi się poprostu nie chciało

Majandra, jaki fajny suwaczek zauważyłam u Ciebie;-)
Agulka,z kasę na działkę zdeklarowała się moja mama i dlatego mam opory, poza tym to jest przetarg nieograniczony wiec nie wiadomo ile osób stratować chce, no i muszę sobie obmyślać jaką najwyższa kwotę mogę dać- muszę pogadać z mamą, a teraz zeby sie z nią zgadac na dłuzej niz5 minut jest cieżko- bo albo ona nie moze w danym momencie rozmawiać albo ja:zawstydzona/y:
Też mnie kusi fakt, ze nieruchomości nie tracą n wartości, ale i tak muszę wszystko dobrze sobie przemyśleć. Poza tym mój M jakiś niechętny temu pomysłowi - w ogóle muszę sobie chyba chłopa zmienić:-p:blink:

reklama
witam juz z firmy

rano bylam w Ug na rozmiwie z p. serketarz i na razie bede jezdzila , jak przyslowiowy kotz pecherzem: rano w firmie a po 12.00 z UG.. no coz, innego wyjscia nie ma

obzeram sie wlasnie

Ggaulec, ja tez czesto jako mama i tata w jednym ;)
28.05 ( w sobote0 jest u nas w przedszkolu przedstawienie z okazji Dnia matki. moze wtedy uda sie P pojechac ze mna, bo dla tatusiow tez beda wierszyki.

kurcze, dlugo nie ma twojego M:-(

na 11 mamy do laryngologa z Adasiem................ jestem złą matka i nie zawiozłam Mai do przedszkola, bo jeżdzenie w tą i z powrotem, a potem lekarz, a potem tańce to mi się poprostu nie chciało

Maja Ci tak powiedziala?

Agulka,z kasę na działkę zdeklarowała się moja mama i dlatego mam opory, poza tym to jest przetarg nieograniczony wiec nie wiadomo ile osób stratować chce, no i muszę sobie obmyślać jaką najwyższa kwotę mogę dać- muszę pogadać z mamą, a teraz zeby sie z nią zgadac na dłuzej niz5 minut jest cieżko- bo albo ona nie moze w danym momencie rozmawiać albo ja:zawstydzona/y:
Też mnie kusi fakt, ze nieruchomości nie tracą n wartości, ale i tak muszę wszystko dobrze sobie przemyśleć. Poza tym mój M jakiś niechętny temu pomysłowi - w ogóle muszę sobie chyba chłopa zmienić:-p:blink:

Ggaulec, jesli masz okazje to startuj! tym bardziej, ze wczesniej mowilas, ze mama jakos nie bardzo sie
przejmowala Toba, wiec moze bedzie to pewien rodzaj
rekompensaty?

Do góry