reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
To sie Majandra ciesz,bo moj to wiecznie, a to,ze kurze nie starte,, ato,ze naczynie w zlewie, zelazko nie schowane... Wiecznie cos i takim mamraniem caly dzien mam zrabany:wściekła/y:

Witam z wilekim glutem w nosie, bólem głowy i złym samopoczuciem.

W nocy strasznie wiało, szok................ teraz zreszta tez, dzis dzieci zostały w domu, bo nie miałam sumienia ich wyciagac w taka pogodę i równeiz dlatego, że ni się w taka pogode wyjśc nie chciało

Majandra u nas też dziś parówki na śniadanie, ale wyjątkowo dzis mi "weszły"

Justa mój równiez nie marudzi o takie rzeczy, mój marudzi że mało się nim " zajmuje":zawstydzona/y: A ja widzi brudne gary to zmywa

Donuś jak tam?

Monia a Ty czemu się nie zameldowałaś.

Ja dzis obiad mam odgrzewany wczorajszy czyli zupe wiosenną

witam!!

jestem, jestem, dzieki Agus za pamiec :)

osttatnio mi wcielow trakcie pisania net i nie dopisalam, co chcialam wam wyjasnic.

wczoraj byl P, wiec czasu nie mialam

ale pizgawica dzis! glowy o malo nie urwie, a zimno!!!!!!!!!

mielismy jechac jutro do Słupi, ale tam towarzystwo chore, wiec odpada. a niunka juz kolejny tydzien mowi, ze chce jechac, bo teskni :((

lurcze, znow przesilenie wiosenne i znow mma syfy , ktore nie chca sie goic!!!! okropne rany mi sie tworza!

Witam się wreszcie i ja;-) wczoraj sobie pofolgowałam w lenistwie to dziś od rana nadrabiałam;-) ale chatka już lśni wiec mam luzik:-) co do pogody to u nas też strasznie zimno i wieje:wściekła/y:
Moniu nie opisywałam na zamknietym bo doszłam do wniosku, ze bez sensu Was zanudzać problemami, które mnie nie dotyczą;-)
Justyna jak by mój marudził o takie rzeczy to bym mu chyba w łeb dała:baffled: przecież sam też ma rączki i jak sie nie podoba to niech się ruszy:wściekła/y:

Zimnoooo i wieje, ochyda za oknem. Wczoraj chociaz na termometrze bylo 20.
Mlody juz wczoraj byl dobry, poza lekkim katarkiem.

S mnie wkurzyl od rana narzekaniem i jakos humoru nie mam:-(

To sie Majandra ciesz,bo moj to wiecznie, a to,ze kurze nie starte,, ato,ze naczynie w zlewie, zelazko nie schowane... Wiecznie cos i takim mamraniem caly dzien mam zrabany:wściekła/y:

Nooo, niechby mój spróbował margać na coś takiego... jak mu się nie podoba to niech sam sprzątnie! :dry:

Dziś zimno, deszczowo i wietrznie.
Byłyśmy z córką na budowie - pięknie tam :-) Mamy już 3 dziury w ziemi, jutro będą wiercić ostatnią :tak: A od 18go bedziemy miec czynną kotłownię i ciepełko w domu :-D

Agulka! Lecz się!

zla jestem. dzwonilam do Inspekcji transportu... z zapytaniem dla P. pani wymijajaco kazala mi czytac ustawe. 5min mi dyktowala jej nazwe, gdzie ja znalezc, zamaist w tym czasie odpowiedziec w 2slowach. a jak sie okazalo, w tejze ustawie nie ma ani literki, na ten temat, co pytalam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Pewnie sama nie wiedziała dlatego Cię odesłała do ustawy... A tego że w ustawie tego nie ma to też pewnie nie wiedziałą :dry:

Do góry