Kurka dziewczyny, chyba wszystkie mnie przegonicie
mialam rano skurczyki co 10 minut a potem wszystko mi przeszo jak reka odjal, poszlam na dlugi spacer zrobilam zakupy (ciezkie wloklam pod gorke) i nic...
chyba sobie podlogi umyje...
ruda iza z dwojga zlego to ja juz wole ze jestem sama niz zebym miala tu rodzicow, wcale Ci sie nie dziwie ze sie cieszysz chwilami samotnosci...
kina - ja wlasnie skonczylam dwugodzinna pogawedke z mama na skypie, moja nie przyjedzie do mnie ale ja sie nawet ciesze bo ona za bardzo lubi rzadzic i tylko bym sie wnerwiala, najbardziej to mi brakuje tego zeby pojsc do siostry, kolezanki, kuzynki na jakies ploteczki a tutaj nikogo nie mam, znajomi ciagle w pracy no i sama wiesz jak to jest
gosik - niezle Cie przemeczyli z tym czekaniem na cesarke, wiecie dziewczyny mi sie wydaje ze oni po prostu zaluja kasy na znieczulenia i cesarki dlatego tak czekaja bez sensu, no w kazdym razie dobrze ze juz jestes po wszystkim i masz cudnego synka!
harsh - Twoj maluszek jest podobny do mojego meza!!
zartuje ale mialam wrazenie, ze tak by wygladalo moje dziecko hihi, a swoja droga jest bardzo przystojny
:-):-)
Nuska, Atruviell - tantum verde i strepsils mozna brac na gardlo bez problemu, ja tez uzywalam tego sprayu jak mnie bolalo gardlo, chyba jest najlepszy, kurujcie sie szybko!
buzka