reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Ja tak do konca nie wiem jak sie ustosunkowac do tego filmiku... Co prawda slychac ewidentnie,ze to do dziecka sa te bluzgi,bo kurwo gdzie sa kapcie itd, dlaczego mamo mnie bijesz... Ale znowu tata taki beznamietnie wypowiadajacy sie do kamer. ja to bym wszystkich mozliwych postawila na nogi i baba lazilaby z obitym pyskiem. On sobie to spokojnie nagrywa i robi przedstawienie przed kamera. Gdyby z dzieckiem cos sie dzialo to chyba w przedszkolu widzieliby i zareagowaliby. Skoro wypadaja zabki to dziciak jakos zerowkowy jest. Sama nie wiem... Pewnego czasu w Uwadze na tvn byl program o domach opieki i akurat byl program poswiecony mojemu wujkowi. Tak zostal oczerniony, taki atak byl na niego,ze szok,a wszystko bylko pomontowane, naklamane, cala akcja byla zorganizowana prze jego rywala do stolka dyrektora, ktory przegral.

Uwaga! TVN - Reportaże - Koszmar podopiecznych DPS-u

Nie moge znalezc reportazu, pewnie jest juz usuniety,bo to w 2007 bylo. Ale juz samo to,ze wuja sam sie zwolnil,bo stwierdzil,ze to wojna z wiatrakami i nie bedzie sie szarpal

Ostatnia edycja:
reklama
Justyna ja tez mysle ze to smierdzaca sprawa.Po zatym jakby naprawde byla takim potworem to watpie czy zgodzila by sie pokazac twarz do kamery.

Ogladalam czarnego labedzia...hmmm film nie w moim typie.Ale za to Dla niej wszystko byl rewelacyjny.Dawno nie ogladalam filmu w takim napieciu.

witajcie kobietki!!!

juz po kapieli, zaraz sie kalde, bo zmeczona ejstem

piekny dzien dzis byl, wiec porobilismy troche na podworku. krzyz mnie oczywiscie boli. Julitka dzielnie pomagala-nawet nie nudzila sie i nie mazala. do tego sprzatanie, gotowanie i dzien minal

Jutro idziemy do tesciow na laczone imieniny obojga, znowu sie objem:zawstydzona/y:
od pon. postanowialm, ze sie bede znow ograniczac, bo ostatnio pofolgowalam z jedzeniem i slodyczami.
nie moglam sie oprzec krówkom, ktore kupilam wCarrefourze. byly tak mieciutkei i ciągnace, ze ....mniam!

milego weekendu!

Melduje się :-) byłyśm dziś z Tuśką na mieście i kupiłam jej adidaski z Naika za 59zł:szok: w szoku byłam jak zobaczyłam ceny na wyprzedaży:szok: przecież w CCC za byle jakie musiałabym dać 50zł;-) popołudniu konert i muszę przyznać, ze jestem nadal rozemocjonowana i pod ogromnym wrażeniem:tak: 2 godziny zleciały zdecydowanie za szybko:baffled: mam płyte z autografem Wyrostka i nawet zdjęcie z nim:rofl2: bardzo sympatyczny gościu i co mnie bardzo ujęło to to, że ze sceny aż bije ich radość z tego co robią:-) a gościu na bębnach to normalnie czad:-)no i bardzo mnie zaskoczył koleś grający na skrzypcach bo jakoś zawsze ten instrument kojarzył mi się z rzępoleniem:zawstydzona/y: a to co dziś on robił to była poprostu madafaka:rofl2: mówiąc krótko jak któraś będzie miała okazje wybrać się na koncert Wyrostka to gorąco polecam:tak: były nawet owacje na stojąco:tak:

Ja tak do konca nie wiem jak sie ustosunkowac do tego filmiku... Co prawda slychac ewidentnie,ze to do dziecka sa te bluzgi,bo kurwo gdzie sa kapcie itd, dlaczego mamo mnie bijesz... Ale znowu tata taki beznamietnie wypowiadajacy sie do kamer. ja to bym wszystkich mozliwych postawila na nogi i baba lazilaby z obitym pyskiem. On sobie to spokojnie nagrywa i robi przedstawienie przed kamera. Gdyby z dzieckiem cos sie dzialo to chyba w przedszkolu widzieliby i zareagowaliby. Skoro wypadaja zabki to dziciak jakos zerowkowy jest. Sama nie wiem... Pewnego czasu w Uwadze na tvn byl program o domach opieki i akurat byl program poswiecony mojemu wujkowi. Tak zostal oczerniony, taki atak byl na niego,ze szok,a wszystko bylko pomontowane, naklamane, cala akcja byla zorganizowana prze jego rywala do stolka dyrektora, ktory przegral.

Niech sobie i jest zmontowane ale skoro ona tak wrzeszczy do dziecka (bo się przyznała że to ona) to za to słownictwo do dziecka to jej się należy jakieś skierownie na leczenie...................... brak słów.

dobrywieczorek, można się dosiąść?
Jak pisalam co sie dzieje na swiecie, to mialam na mysli Japonię. Filmiku nie widzialam, bo mam archeologiczne oprogramowanie multimediow i nie moge.
W kazdym razie, jak sama jestem z maluchami, a Stas jak wiecie nie ze swojej winy jest rozbrykanym maluchem, ma te swoje problemy z nadpobudliwoscia itp (a prpos - wychodzimy z tego!), to musze brac persen, bo ocean cierpliwości mi się kończy. A Sabina na aniołka też się nie szykuje.
Z tego co piszecie to faktyczne dziwne, ze ojciec kameruje a matka sie wyzywa, oprocz tego, ze nie mozna sie oczywiscie na dziecku wyzywac, to wyglada mi na to ze cos jest nieteges w relacji ojciec - matka.
Dzis mam wolny wieczor, małż z kumlami na piwku, zrobilam se koszmarne zdjecie na wprost i siedze w necie i przymierzam do tego zdjecia okulary i fryzury. Chce sobie kupic nowe oprawki, co jest teraz modne? I musze isc do fryzjera, tez nie mam pomyslu :(

Carioca z kolorow to wydaje mi sie,ze wracamy do natury,a obciecie to wiadomo, jak kto lubi i jest mu wygodnie i do twarzy.
Ja sie szykuje do okulisty,bo mi cos sie z rekoma dzieje,a jak za duzo patrze na tv,czy kompa to mam takie wrazenie jakby mi oczy uciekaly.

reklama
KUPIŁAM ROLKI:-):-):-)oczywiście już wypróbowane ;-):tak:
Ola juz dzis też pojeździła na rolkach a Mati na rowerku jak ja się cieszę że taka piękna pogoda:tak::happy::-)

Do góry