justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ja tak do konca nie wiem jak sie ustosunkowac do tego filmiku... Co prawda slychac ewidentnie,ze to do dziecka sa te bluzgi,bo kurwo gdzie sa kapcie itd, dlaczego mamo mnie bijesz... Ale znowu tata taki beznamietnie wypowiadajacy sie do kamer. ja to bym wszystkich mozliwych postawila na nogi i baba lazilaby z obitym pyskiem. On sobie to spokojnie nagrywa i robi przedstawienie przed kamera. Gdyby z dzieckiem cos sie dzialo to chyba w przedszkolu widzieliby i zareagowaliby. Skoro wypadaja zabki to dziciak jakos zerowkowy jest. Sama nie wiem... Pewnego czasu w Uwadze na tvn byl program o domach opieki i akurat byl program poswiecony mojemu wujkowi. Tak zostal oczerniony, taki atak byl na niego,ze szok,a wszystko bylko pomontowane, naklamane, cala akcja byla zorganizowana prze jego rywala do stolka dyrektora, ktory przegral.
Uwaga! TVN - Reportaże - Koszmar podopiecznych DPS-u
Nie moge znalezc reportazu, pewnie jest juz usuniety,bo to w 2007 bylo. Ale juz samo to,ze wuja sam sie zwolnil,bo stwierdzil,ze to wojna z wiatrakami i nie bedzie sie szarpal
Uwaga! TVN - Reportaże - Koszmar podopiecznych DPS-u
Nie moge znalezc reportazu, pewnie jest juz usuniety,bo to w 2007 bylo. Ale juz samo to,ze wuja sam sie zwolnil,bo stwierdzil,ze to wojna z wiatrakami i nie bedzie sie szarpal
Ostatnia edycja: