reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Co wy takie nakrecone od rana? Ja mam pranie do wyjecia i nie che mi sie. Kurna musze reczniki wykrochmalic,blleeee Wieje u nas jak diabli.
ja tam wole rano posprzątac bo jak bym miała jakis niespodziewanych gości ........chociaż wiem że jak mam posprzątane to nikt nie przyjedzie bo ile razu tak miałam że odpuściłam sprzątanie i akurat ktos przyjedzie a jak sobie posprzątam to cisza nikt mnie nie odwiedza

reklama
Jednak jestem,niby wiaterek nie tak silny jak wczoraj ale mrozny wiec zrezygnowalam z wypadu w miasto.Boje sie o moje uszy zeby mi ich nie zawialo.
Monia zalapie sie jeszcze na zielona?Ta grejfrutowa jesli mozna.I zdecyduj sie czy chcesz miec gosci czy nie jak tak to nie sprzataj:-D

Jednak jestem,niby wiaterek nie tak silny jak wczoraj ale mrozny wiec zrezygnowalam z wypadu w miasto.Boje sie o moje uszy zeby mi ich nie zawialo.
Monia zalapie sie jeszcze na zielona?Ta grejfrutowa jesli mozna.I zdecyduj sie czy chcesz miec gosci czy nie jak tak to nie sprzataj:-D
jasne że się załapiesz ja własnie sobie zaparzyłam tą zieloną więc zrobię jeszcze jedną dla Ciebie;-)a na gości już za późno posprzątałam juz:rofl2:więc dziś na pewno mnie nikt nie odwiedzi:-D;-)ale nawet D mi ostatnio powiedział że ja bym musiała chyba nie sprzątac to wtedy bym zawsze miała gości:-D

Dziekuje za zielona.
Glowa mnie cos boli i katar sie zaczyna.Czyli chorobsko nie poszlo sobie jeszcze.
Ide lazienke troche dopucowac i kurze zetrzec.

a mi młody przyniósł mazaki i kartki i chce żebym z nim malowała więc idę ale będę zaglądac.........

No piwnica posprzątana:-) a M miał 5 kursów do śmietnika :rofl2: bo tylko tam znosiliśmy i znosiliśmy stare graty. Ciekawe jak długo tam będzie panował taki porządek:baffled: zaraz muszę ogarnąć trochę chałupe i muszę wyjść wcześniej po młodą bo chcę wcześniej kupić bilety na jutro na koncert Wyrostka:tak: bo M mi już od 3 dni kupuje i kupić nie może:wściekła/y:

Witam.

U nas wieje i to strasznie , jak parę mcy temu, deski latały w nocy po podwórku.
Nie chciało mi się w takie witerzysko Adaśka wyprowadzac na dwór więc Maja siedzi w domu, ale na tańce po obiedzie jedzimy tylko J wróci z pracy.
Chodze nie wysapane , ale nie przez dzieci tylko przez J................ zrobił pobudkę o 3 wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tez nie mógł o innej godzinie;-)

Zrobiłam dzieciom domki z kartonów, powycinałam drzwi i okna i od ponad godziny siedza u siebie i se bawią.
:pranie" w zmywarce, ja z kawka bo głowa boli, lece wziac Gripex i właosy wysuszyć.
U nas ze zdrówkiem lepiej.

Widzialyscie co sie dzieje w Japoni?
Ogladam to i lzy mi kapia....

Ostatnia edycja:
witam

nie mam czasu

"pzrelecialam" co napislayscie i rzucil mi sie w oko post Anety: nie zmarznie Natalka, niunka w zime czesto tak jezdzila do przedszkola,a lbo w samych spodnaich i skarpetkach, ale oczywsice nie w mrozy -15st, ale tak z -5st

jak sie oGARNE, to posiedze dluzej.

mam nowe kolczyki, ale nawet nie mam kiedy ich wkleic na forum

reklama
Do góry