reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

a ja mam już nowe okulary, dzis sobie zrobilam. Jebitnie czerwone oprawki, troche sie wahalam, ale teraz jestem zadowolona.
Wlasnie Justyna - o co chodzi z tymi rekami?
My dzisiaj tez po dwóch spacerkach, wczoraj tez, dotleniona jestem na maksa, teraz niech mnie ktos wykąpie i przebierze w piżamkę :)

reklama
witam babeczki!!!

jutro moj wazny dzien, trzymajcie, prosze, kciuki;-)

Carioca, daj fotke w okularkach. czerwone, musza fajowo wygladac. ja zawsze nosilam zstonowane, ale teraz po ostatnich bordowych jestem coraz bardziej odwazna

Monia, Ty nam znikniesz, jak bedziesz tak sie sportowac i dietowac!:-D
to teraz bedziecie jezdzic z Ola do przedszkola;-)

Jak sie nie widzi to odsowa sie gazete,czy igle z nitka na odpowiednia odleglosc zeby zobaczyc. Taki zwiazek maja rece z okulista:-p

Jest wiosna, u mnie na ogrodku juz jest. Sa przebisniegi i krokus zakwitl taki zolciutki:-)

aaa. .. to już wiem o co chodziło, czyli Ci się na "+" zmienia, ja mam odwrtonie z bliska widzę, z daleka nie.
Donkat - nie wiem o co chodzi, ale bede trzymac kciuki. Dam zdjecie w okularkach, jak sie odmaluje itp, dzis nie.
Ogladam Rancho i zgrywam sobie rózne jogi od koelzanki, mam zamiar tez zaczac cwiczyc. Ale glownie mam zamiar isc do endokrynologa, bo mi ostatnio niedoczynnosc tarczycy wyszla i przez to jestem pączek. I tej wersji będę trzymać :)

A Donka pisala jak dlugo ten staz? 6m? Ja trzymam kciuki zeby bylo cos dalej niz staz:-)
Mi jutro nawalony dzien sie zapowiada. Musze rano leciec do Migilna. Mlodego zostawie u mamy i pochodze po sklepach i zostawie cv+list motywacyjny, jeszcze do PUP po zaswiadczenie o ubezpieczeniu. Na 14.30 mam kontrole u gina w Gnieznie,ale przed musze do US PITy zaniesc i pozniej reczniki z haftami zamowic dla tesciow i babci na urodzinki. Mam nadzieje,ze sie w czasie wyrobie

Oj Justyna to napięty plan dnia jutro masz:szok: życzę powodzenia a Donkat pisała chyba, ze 3 miesiące:cool: ale ręki sobie nie dam uciąć:sorry:;-):rofl2:

reklama
Dobre i 3 miesiace na stazy, mysle,ze jak juz sie zacznie, nabierze wiatru w zagle to juz jakos pojdzie. No przynajmniej tak sie ludze,ze wystarczy sie zahaczyc

Do góry